- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Mutlu olamam bundan eminim. Beklentilerim az olsaydı belki olurdum ama böyle olamam. Ertelesem değişen ne olabilir kiŞu aşamada bir ömür gecirebilir misin onu düşün, mutlu olabilir misin vs vs..
Gerekirse biraz daha izatabilirsin düğün tarihinj daha iyi düşünürsün
Mutlu olamam bundan eminim. Beklentilerim az olsaydı belki olurdum ama böyle olamam. Ertelesem değişen ne olabilir ki
Ne tür bir bağ? Heyecan yok mesela yeterli mi? Ya da uzaktayken özlem. Bana kötü davranmıyor nadiren hatam olduğunda buyutebiliyo ve ben aklıma yazdığım için o düşünceyi hep "zaten aşık değil ki normal böyle yapması" na yoruyorum
Isin garibi ben rol yapamam hic. Benim ona karşı duygularımı da anlıyor kesin ama niye hala evlenmek istiyor bilmiyorumyazdığımı okuyup, acaba özü anlaşılıyor mu, daha mı detaylı açıklasam diye düşünmüştüm
bu açıklamayı görünce içim rahat etti
Aşığım seviyorum diyor ben de salagim ya anlamıyorum. Iliskime ve kendime nasıl zaman verebilirim? yani ne şekilde yapacağımı bilmiyorum.nasil atlatsam ki manevi bir bag iste? Senin icine kusku coktan düsmüs zaten. Saygi,güven tabiki önemli ama ask, sevgi olmadanda olmuyor iste. Benzer bir durum yasamistim ama bendede karsi tarafa karsi ask yoktu bununda farkindaydim sonra olmadi zaten. Iliskinize ve kendine biraz zaman verebilirsin ama düzelecegine inanmiyorsan beraber olmanin bir anlami yoktur bana göre. Baskalari ne der diye düsünmek zaten kafeste yasamak gibi birsey. Karari verecek olan sensin cünkü hayat senin hayatin. Bu arada karsi tarafa hic sordunmu?
21 yasında daha duyguları dolu dolu yasadıgınız yada yasamanız gereken yastasınız.sanırım bu yüzden erkek arkadasınız asık olmamayı mesele etmezken siz yoklugunu arıyorsunuz.aynı eve girince düzelcegine inanamıyorum acıkcası.asıl o zaman bu asksızlık sizi daha cok rahatsız eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?