Sonsuza dek bitti...

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba kızlar...Hayırlı akşamlar...

Nişanlımla ilgili açtığım ilk değil ama,son konum...
Ebediyen bitirdim artık bu birlikteliği..
Bugün son noktayı koydum..
Artık beni eleştiren,devamlı geçmişimi önüme seren,yaptığım en ufak davranışa takılan,her hareketime dikkat edilen bu birlikteliği artık devam ettiremedim...
Düğüne tam olarak 22 gün kala bitti...
Mesaj ve konuşma ile oldu bu bitiş,daha sonrasında bize gelmiş,sırf eşyalarını almak için...
Bizden,ailemden biri bir daha bu eve adım atmaması için geldim dedi..
Sizden gelen en ufak bir çiviye göz koyacak insan değilim ben dedim,hazırlayınca kardeşine söylerim alır gider dedim..
Hali kötüydü ağlıyordu,çok üzgün durumdaydı..
Ben ise soğuk kanlıyım şuan,biraz ağladım.. sonra toparlamaya çalıştım, ne var ne yok aldıkları,nişanlımın aldığı her şeyi hazırladım koydum.. Yarın kardeşini arayacağım gelsin alsın..
Şimdilik çalışmıyorum,sınava hazırlanıyordum evdeyim..
Bu durumu kolay atlatmak için belli etkinlikler yapmaya çalışacağım..
Sadece içimi dökmek istedim.
Umarım güzel günler çabuk gelir...

çözelemeyecek sorunlar mıydı ?
çözülmüyorsa eğer yaptığınız en doğrusu olmuş.
söylemesi kolay gerçi ama..
dik durabilmişsiniz ne güzel emin olun sizin kadar güçlü olabilmeyi isterdim hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah :KK39:

altınları ve eşyaları verirken sahidiniz olsun
sonradan bir pislik yapmasınlar size

Nişanda takılanlar normalde kıza aittir,ben ona bile tenezzül edecek insan değilim...
O da onların insanlığına kalmış artık,annem ve ben olacağız..

çözelemeyecek sorunlar mıydı ?
çözülmüyorsa eğer yaptığınız en doğrusu olmuş.
söylemesi kolay gerçi ama..
dik durabilmişsiniz ne güzel emin olun sizin kadar güçlü olabilmeyi isterdim hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah :KK39:

Devamlı beni eleştiren, yaptığım her harekete attığım mesaja yaptığım konuşmaya dahi dikkat eden,ve artık bana saygısını yitirmeye başlayan birini çözülecek problem olsa da hayatımda tutamazdım..
Bu kadar az kala böyle olmasını istemezdim.. ama artık sabrım kalmamıştı,ne kadar gururlu ve inat olduğumu iyi bilir.. tamamen bitti..

Nişanda takılanlar normalde kıza aittir,ben ona bile tenezzül edecek insan değilim...
O da onların insanlığına kalmış artık,annem ve ben olacağız..

kanunen hediyeler alan kişiye aittir yani onlara ait
ileride aman bizim bilezikleri vermediler deme ihtimallerine karşı yanınızda akraba başka biri de olsun
onların insanlığına bırakmayın çünkü ayrılık olmuşsa zaten insanliklari pek güvenilir değildir

Devamlı beni eleştiren, yaptığım her harekete attığım mesaja yaptığım konuşmaya dahi dikkat eden,ve artık bana saygısını yitirmeye başlayan birini çözülecek problem olsa da hayatımda tutamazdım..
Bu kadar az kala böyle olmasını istemezdim.. ama artık sabrım kalmamıştı,ne kadar gururlu ve inat olduğumu iyi bilir.. tamamen bitti..

sürekli eleştirilmek gerçekten çok iğrenç bi his.. kendini yetersiz hissettirir biliyorum.. Allah karşınıza hayırlı olanı çıkarsın inşaAllah..

Gerçekten helal olsun çok cesursun bu kadar az zaman kala,hayırlısı olsun canım hakkında

Biara başka bir konunuz da vardı sanırım bitti diye. Emin misiniz? Hediyeler falan istenip geri barışılınca hiç hoş bir durum olmuyor çünkü

Back
X