- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
İnşallah gelecek günlerde daha mutlu olursun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
çokk teşekkür ederim,amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gelecek günlerde daha mutlu olursun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Her konuna yazdım neredeyse, bu adamla kişiliğiniz dünya görüşleriniz farklı. Dönme artık yazma sorma kendine yepyeni bir hayat kur ! Aşık olacağın bir adamla evlen.
"insanlar yalnız kalmaktan korktukları için evlenirler, ama evlendiklerinde hepten yalnızlaşırlar." şu sözü çok seviyorum çok manidar!
Evet her konumda bir yorumda bulundunuz, teşekkür ederim..
Bitti artık.. Hazırladım her şeylerini.. Yarın gelip alsınlar ben evde dahi bulunmayacağım.. İnşallah karşıma beni çok seven ve benim sevebileceğim biri çıkar..
Canım inş. karşına seveceğin mantığına gönlüne uyan bir adam çıkar , her konu da uyumlu olduğun birlikte olmaktan sohbet etmekten keyif aldığın ve en önemlisi hakkında hayırlı olan biri ve gönlünde razı olacağı biri çıkar. Rica ederim. Yazdım çünkü her seferinde bu adamla -/+ gibiydiniz. Daha güzel günlerin olucak neler geçmiyor ki !
Çook teşekkür ederim yaa çook çook.. Şuan o kadar çok rahatladım ki.. Allah ne muradınız varsa versin..
Daha önceki konularına baktım da zaten sürekli ayrilik konusu dile getiriliyormuş en son actigin konuda da düğüne 43gun kala bitti yazmissin yeniden barismissiniz. Görünen köy kılavuz istemez derler tekrar barışmak gibi bir hata yapmazsınız umarım. Anladığım kadarıyla nisanlinizla hayat gorusleriniz çok farklı mutlu bir evlilik olmayacagi aşikarmis zaten. Doğru bir karar olmuş bence. Aklıma bisey takıldı ama önceki konularinizdan birinde eski sevgilinizden mesaj geldiğini yazmissiniz birbirimizi çok sevdik falan.. acaba nisanlinizla anlasamamanizin altinda eskiyi unutmamış olmanız yatıyor olabilir mi? Belki siz bile farkında degilsinizdir kendinizde min misiniz
Yok o geçti gitti.. Ona dair içimde hiçbir sevgi yok..
O da nişanlanmış biri zaten artık, ona dair ne beklentim ne umudum hiçbir şeyim yok.. Tüm herşeyimde bu birlikteliğime adapte olmaya çalışmıştım..
Evet ben ayrıldımSiz mi ayrıldınız nişanlınızdan
Ah kardeşim...ne desen bilemedim acini paylaşıyorum evlenip bugün ayrilsamda emin ol evlendikten sonra ayrılmak çok çok daha zor ..Allahım hakkında hayirlisini versin...Bugün bas bas bağırdım acimayacaksin erkeklere ayrılınca hatalarından aciyip iki aglamasina bakmicaksin ..hayatıma senden daha fazla acı kattım ...düzelir dediğim için..Merhaba kızlar...Hayırlı akşamlar...
Nişanlımla ilgili açtığım ilk değil ama,son konum...
Ebediyen bitirdim artık bu birlikteliği..
Bugün son noktayı koydum..
Artık beni eleştiren,devamlı geçmişimi önüme seren,yaptığım en ufak davranışa takılan,her hareketime dikkat edilen bu birlikteliği artık devam ettiremedim...
Düğüne tam olarak 22 gün kala bitti...
Mesaj ve konuşma ile oldu bu bitiş,daha sonrasında bize gelmiş,sırf eşyalarını almak için...
Bizden,ailemden biri bir daha bu eve adım atmaması için geldim dedi..
Sizden gelen en ufak bir çiviye göz koyacak insan değilim ben dedim,hazırlayınca kardeşine söylerim alır gider dedim..
Hali kötüydü ağlıyordu,çok üzgün durumdaydı..
Ben ise soğuk kanlıyım şuan,biraz ağladım.. sonra toparlamaya çalıştım, ne var ne yok aldıkları,nişanlımın aldığı her şeyi hazırladım koydum.. Yarın kardeşini arayacağım gelsin alsın..
Şimdilik çalışmıyorum,sınava hazırlanıyordum evdeyim..
Bu durumu kolay atlatmak için belli etkinlikler yapmaya çalışacağım..
Sadece içimi dökmek istedim.
Umarım güzel günler çabuk gelir...
Ah kardeşim...ne desen bilemedim acini paylaşıyorum evlenip bugün ayrilsamda emin ol evlendikten sonra ayrılmak çok çok daha zor ..Allahım hakkında hayirlisini versin...Bugün bas bas bağırdım acimayacaksin erkeklere ayrılınca hatalarından aciyip iki aglamasina bakmicaksin ..hayatıma senden daha fazla acı kattım ...düzelir dediğim için..
Çok teşekkür ederim, aminÖnceki Açtığınız konuları okudum. Sanırım böyle olması sizin için daha iyi. Çünkü çok yıpranmış ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlenip bosanmaktansa böylesi belki daha iyidir..