Sonu boşanma olacak ama gardımı nasıl almalıyım

iremimki

Kararsız kararlı
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
124
141
303
42
istanbul
Merhaba kızlar
Ara sıra takip ediyorum ve yardımlaşmalarınız bakış açılarınız benim için önemli.
Evliyim 2 küçük çocuğum var;evliyim ama yalnızım.
Kocam ailesinden gelire sahip olduğu için evin giderleri ve çocuk masrafları oradan karşılanıyor.ekstra çalışıp bir iş yapmıyor 9 yıllık evliyiz.
Ben yaklaşık 6 yıl önce iyi olan mesleğimi bıraktım ve çocuklarıma bakmaya başladım.iyi bir anne olduğum söylenir yanımda baba faktörü de olmayınca her şeyi tek başına yapıyoruz çocuklarla ve artık bu biZim rutinimiz.
Yeme içme okul uyku ödev gezme tozma çocukların hep bende
Kocam uyduruktan babasının firmada gündüzleri vakit geçirip geceleri en iyi ihtimalle iki gecede bir dışarda içki yemek erkek erkeğe kahve ortamı bitmiyor.ailesi ile yakın oturuyoruz.
Üzerimize hiç bir şey yok.
Ne kocalık ne babalık görevini yerine getirmez çocuklarda ona karşı soğuktur bana aşırı düşkünler.
İyi kötü konuştum kavga ettim şiddet gördüm çocukların gözü önünde defalarca gran değişmedi.
Bana sürekli beğenmiyorsan defol git diyor
Annesi ile konustum erkekdir alttan al ve oğlunun kötü huyu yokmuş idare etmemi istedi.
Kendi ailemle konustım kendin ettin kendin buldum diyorlar kaçtığım için
Ve ben yatılı bakıcı muamelesi görmekten eşimle hiç bir paylaşamamaktan duygusal olarak bıktım.yoğun stres ve üzüntü içerisindeyim her gün aynı.yaşım geçiyor ama adam aynı işe başlamak istiyorm tüm sorumluluk bende oldugundan kendisi yada ailesi hiç bir şekilde destek olmuyor
O hep yorgun hep hava almaya ihtiyacı olan ama ben gittiği yerden konum gönderen dışarıya karşı hali vakti yerinde aracı evi olan biriyim ama işin iç yönü bu anlattıklarım.
Aşağılamaları ve üzerimdeki sorumluluklardan özgüvenim azaldı.kendileri insanların yüzüne gülüp kimseyle kötü olmayıp ama beni hor gören bir aile yapısına sahipler.
Bana tavsiyelerinizi dinlemek isterim çıkmazda gibiyim

Merhaba kızlar
Ara sıra takip ediyorum ve yardımlaşmalarınız bakış açılarınız benim için önemli.
Kocam ailesinden gelire sahip olduğu için evin giderleri ve çocuk masrafları oradan karşılanıyor.ekstra çalışıp bir iş yapmıyor 9 yıllık evliyiz.
Ben yaklaşık 6 yıl önce iyi olan mesleğimi bıraktım ve çocuklarıma bakmaya başladım.iyi bir anne olduğum söylenir yanımda baba faktörü de olmayınca her şeyi tek başına yapıyoruz çocuklarla ve artık bu biZim rutinimiz.
Kocam uyduruktan babasının firmada gündüzleri vakit geçirip geceleri en iyi ihtimalle iki gecede bir dışarda içki yemek erkek erkeğe kahve ortamı bitmiyor.ailesi ile yakın oturuyoruz.
Ne kocalık ne babalık görevini yerine getirmez çocuklarda ona karşı soğuktur bana aşırı düşkünler.
İyi kötü konuştum kavga ettim şiddet gördüm çocukların gözü önünde defalarca gran değişmedi.
Annesi ile konustum erkekdir alttan al ve oğlunun kötü huyu yokmuş idare etmemi istedi.
Ve ben yatılı bakıcı muamelesi görmekten eşimle hiç bir paylaşamamaktan duygusal olarak bıktım.yoğun stres ve üzüntü içerisindeyim her gün aynı.yaşım geçiyor ama adam aynı işe başlamak istiyorm tüm sorumluluk bende oldugundan kendisi yada ailesi hiç bir şekilde destek olmuyor
O hep yorgun hep hava almaya ihtiyacı olan ama ben gittiği yerden konum gönderen dışarıya karşı hali vakti yerinde aracı evi olan biriyim ama işin iç yönü bu anlattıklarım.
Aşağılamaları ve üzerimdeki sorumluluklardan özgüvenim azaldı.kendileri insanların yüzüne gülüp kimseyle kötü olmayıp ama beni hor gören bir aile yapısına sahipler.
oncelıkle Allah yardımcın olsun canım :( yasayan bılır . Ben sadece empatı kurabılırım . Ve o bıle yettı. Keske aılen yanında olsaydı belkı sıgınacak bır lımanın olurdu meslegın ne pekı ıkı cocukla ıs kadını olnak kolay olmayacak bellı kı . Ama o evde her gun cekecegın psıkolojık savasla kendını yıyp bıtırrmektense kafana koyduysan ve bu adamın duzelecegıne ınanmıyorsan sayet kendıne yenı bır hayat kur yenı bır yol cız. Rabbım yardımcın olsun evlatlarının ve senın yuzune gulsun ınsallah :(

Merhaba kızlar
oncelıkle Allah yardımcın olsun canım :( yasayan bılır . Ben sadece empatı kurabılırım . Ve o bıle yettı. Keske aılen yanında olsaydı belkı sıgınacak bır lımanın olurdu meslegın ne pekı ıkı cocukla ıs kadını olnak kolay olmayacak bellı kı . Ama o evde her gun cekecegın psıkolojık savasla kendını yıyp bıtırrmektense kafana koyduysan ve bu adamın duzelecegıne ınanmıyorsan sayet kendıne yenı bır hayat kur yenı bır yol cız. Rabbım yardımcın olsun evlatlarının ve senın yuzune gulsun ınsallah :(

Evliliğini kurtarmak için her şeyi yaptın da olmuyorsa, değişmeye niyeti yoksa güzel bir iş bulup
terketmelisin. Kp torunları için destek olmaz mı sana boşansanız da?

Ailen destek olmuyorsa zor olacak ama imkansız değil.

Allah yardımcın olsun.

Merhaba kızlar

tamam aileniz kendin ettin kendin buldun diyor da
kesin boşanıyorum deseniz, size yardım etmezler mi? sahip çıkmazlar mı?
ne halin varsa gör mü derler?

durumunuza üzüldüm inanın...bence kesin boşanmalısınız malesef
Allah yardımcınız olsun

Çocuklar çok küçük değilse boşanmanız yerinde bir karar olacaktır

oncelıkle Allah yardımcın olsun canım :KK43: yasayan bılır . Ben sadece empatı kurabılırım . Ve o bıle yettı. Keske aılen yanında olsaydı belkı sıgınacak bır lımanın olurdu meslegın ne pekı ıkı cocukla ıs kadını olnak kolay olmayacak bellı kı . Ama o evde her gun cekecegın psıkolojık savasla kendını yıyp bıtırrmektense kafana koyduysan ve bu adamın duzelecegıne ınanmıyorsan sayet kendıne yenı bır hayat kur yenı bır yol cız. Rabbım yardımcın olsun evlatlarının ve senın yuzune gulsun ınsallah :KK43:
Düzelmesi için denedim bir sürü yol en son anneler ile beraber konustuk ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin e geldi
Ailesine göre yediğim önümde yemediğim arkamda oğullarında sorun yok
Ama çocukları ile 1 saat bile geçirmemiştir bu adam ya da evliyim çocugun var gidemem gelemem bir yere durumuda yok yeterki arkadaşları çağırdın gider
Evde bende sorumluluk kendisinde iş ya da özel hayat kaygısı olmadığı için rahat ve eve her geldiğinde negatif enerjili yorgun ve inanın bir ampül değişyirmekten aciz

Evliliğini kurtarmak için her şeyi yaptın da olmuyorsa, değişmeye niyeti yoksa güzel bir iş bulup
terketmelisin. Kp torunları için destek olmaz mı sana boşansanız da?

Ailen destek olmuyorsa zor olacak ama imkansız değil.

Allah yardımcın olsun.
Her şeyi yapmadım aslında o ve ailesi gibi yüzlerine gülüp fesatlık yapmadım tüm sülalesi rol peşinde bir dobra olan benim ve düzelmez yine de sülalesinde kendine örnek aldığı modeller hep erkek dışarda kadın da çocukları ile akrabaları ile evcilik oynuyor beni de aşağıya çekmeye çalıştı bu şekilde fakat çocuklarım küçük büyüdükçe bize vakit kaldıkça ilgili olur yaşar bizimle hayatı diye düşündüm ama yok malesef .okul gösterinde bile 2 saat zor durdu surat 5 karış.

tamam aileniz kendin ettin kendin buldun diyor da
kesin boşanıyorum deseniz, size yardım etmezler mi? sahip çıkmazlar mı?
ne halin varsa gör mü derler?

durumunuza üzüldüm inanın...bence kesin boşanmalısınız malesef
Allah yardımcınız olsun
Anneme göre maddi durumum iyimiş tüm erkekler böyle sesini yükseltme sorgulama dayak yeme çek bu şekilde diyor
Ayrıca elleri kolları uzun insanlar çocukları bile alırlar elimden sırf ezikliklerini bu şekilde kapatmaya çalışırlar

Anneme göre maddi durumum iyimiş tüm erkekler böyle sesini yükseltme sorgulama dayak yeme çek bu şekilde diyor
Ayrıca elleri kolları uzun insanlar çocukları bile alırlar elimden sırf ezikliklerini bu şekilde kapatmaya çalışırlar

ama benim sorduğum bu değildi
şunu soruyorum
boşanmaya karar verseniz ve ailenizi arayıp
"ben boşanıyorum, ya beni ve çocuklarımı kabul edip, arkamda olursunuz ya da biz gidiyoruz" deseniz mesela, ne derler?
yani boşanmakta ısrarcı olsanız, sizi silerler mi? sonunda inatlarını kırıp size sahip çıkarlar mı?

nasıl alırlar?
o yaştaki çocuk babaya verilmez
ayrıca, bir süre, eve gelmediğine dair, babalık etmediğine dair delil de toplayabilirsiniz

Düzelmesi için denedim bir sürü yol en son anneler ile beraber konustuk ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin e geldi
Ailesine göre yediğim önümde yemediğim arkamda oğullarında sorun yok
Ama çocukları ile 1 saat bile geçirmemiştir bu adam ya da evliyim çocugun var gidemem gelemem bir yere durumuda yok yeterki arkadaşları çağırdın gider
Evde bende sorumluluk kendisinde iş ya da özel hayat kaygısı olmadığı için rahat ve eve her geldiğinde negatif enerjili yorgun ve inanın bir ampül değişyirmekten aciz
KAYNANA bu ! Hadı canım onun oglu mukmmel her zaman ... Evlad soz konusu olmasa dırektmen cık gıt o evden derdım ama ortada 2 sabı var :( cok zor bır duru.. Adamda anlamıyor tekrar dıyorum keske aılen yanında olsaydı canım ya :(

Sorumsuz ve tembel bir insan asla yola gelmez, yıllarınıza yazık..
Haklısınız bende çok düşündüm
İş bitiriciliğim aşırı sorumluluk sahibi olmam mı bu hale getirdi diye çok düşündüm bir de ben aşırı seviyordum ve mantığımı devre dışı bırakıp zorlu tedavilerle çocuk sahibi oldum.adam ne aile olmaya ne baba olmaya hiç zaman heves etmedi armut pil ağzıma düş. Geçen gün de diyor ki ne kadar hızlı büyüdüler hiç bir şey anlamadım sen gel bana sor bana 20 yıl gibi geçti diyorum.kendisi lohusayken iki çocukla beni yalnız bırakıp gece 3-5 lerde eve gelen biri

KAYNANA bu ! Hadı canım onun oglu mukmmel her zaman ... Evlad soz konusu olmasa dırektmen cık gıt o evden derdım ama ortada 2 sabı var :KK43: cok zor bır duru.. Adamda anlamıyor tekrar dıyorum keske aılen yanında olsaydı canım ya :KK43:
Size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki çocuklar olmasa üstümdeki kıyafetle arkama bile bakmadan giderim.iyi bir mesleğim var uzun zaman ara vermiş olsam da ortalama bir ünvanla başlayıp hayatımı idame ettirebilirim.
Yolda görsem selam vermeyeceğim yapıya sahip kendisi ve ailesi o derece görgüsüz ve cahiller

ama benim sorduğum bu değildi
şunu soruyorum
boşanmaya karar verseniz ve ailenizi arayıp
"ben boşanıyorum, ya beni ve çocuklarımı kabul edip, arkamda olursunuz ya da biz gidiyoruz" deseniz mesela, ne derler?
yani boşanmakta ısrarcı olsanız, sizi silerler mi? sonunda inatlarını kırıp size sahip çıkarlar mı?

nasıl alırlar?
o yaştaki çocuk babaya verilmez
ayrıca, bir süre, eve gelmediğine dair, babalık etmediğine dair delil de toplayabilirsiniz
Mecbur kabul ederler beni ve çocukları ama burnumdan getirirler öylesi bile bu durumdan iyi bence. Delil derken kamera mı taktırayım.komşulardan bir iki tanesi şiddet ve ilgisizliğine şahit

Bazen dedim aldatılsam bile bu durumdan daha iyi kendi çeker gider ya da göstermelik de olsa çocuklarına iyi davranır ben bana karşı sevgi ilgiden geçtim artık
Eşinizin ayrılmasını bekliyorsunuz.güçsüz hissediyorsunuz ve ne yazık ki hala seviyorsunuz.Allah yardımcınız olsun

Back
X