Sonu boşanma olacak ama gardımı nasıl almalıyım

Malesef ben çok aşıktık sevgiliyken ve gözüm kör dü ama aile yapısı dışında adam aynıydı ben çocuk gibi şımartıp her dediğine evet dediğim için sıkıntıyı farkedemedim.anladım ki hep veren isteyen ben olmuşum o hiç çaba harcamamış evlendikten sonra anladım
Sen kocan istiyosunki cocuklarla ilgilensin evli gibi degilsiniz sanirim. Sende kadinsin ilgi sevgi istiyosun.Dayanilmiycak gibi mi peki

Bence kenara mutlaka para ayır
Banka hesabı olur öğrenilir dersen yastık altı olur mutlaka ve mutlaka kocandan ayrı birikmişin olsun ileride yolunu ayırmaya karar verirsen o para işine yarar

Sen kocan istiyosunki cocuklarla ilgilensin evli gibi degilsiniz sanirim. Sende kadinsin ilgi sevgi istiyosun.Dayanilmiycak gibi mi peki
Dayanıyorduk ama sağlığım tehlikeye girdi içime ata ata baş ağrılarım başladı cildim vucudum her gün ağrıyor dengem bozuldu.artık dayanamadığımınkendimi bitirdiğimi farketmeye başladım

Merhabalar 7 yıl geçmiş ve ben henüz bir avukata vekalet verdim.şiddet darp raporlarımın tarihi geçmiş bir şey ispat edemiyorum.adam üzerine mal vs hiç edinmedi hak iddia etmeyeyim diye.yedik içtik gezdik karşıladı.ortadan bir tık daha üst durumda yaşıyoruz mevcut şartlarda.yaşım 40 a dayandı.karnımız doyuyor mutlu olmalıyım derken psikolojim iyice tükendi.
İçinde oturduğumuz ev aile büyüğüne ait ve kapıyo sürekli bana gösterdi gidebilirsin diye,her gece yarısı sabaha doğru 3-5 arası eve geliyor.ekonomik olarak güçlenmemem için elime para vermez.evin ihtiyaçlarını faturaları karşılıyor. Çok az birikimle ayrılmaktan başka seçeneğim kalmadı.

çok mustsuzsanız, hasta olursunuz. sonra sağlık proplemleriyle mücadele edersiniz. zaten nafaka alırsınız. insanlar asgari ücretle geçiniyor . sizde bi yerden başlayın

Bu krizde bosanip ne yapacaksınız fiyatlar uçuyor hergün.keyfinize bakın ya adam napiyorsa yapsın bunu dert etmeyin.kendinizi sevin sizi mutlu edecek uğraşlar bulun.dayak şiddet yoksa tabi.hayata bakış acınızı değiştirin kendinizi mutlu edin adamin sizi mutlu etmesini beklemeyin

Sizin ve çocuklarınız için hayırlısının olmasını dilerim.Geçen 7 yılda kendinize yatırım yapabildiniz mi? Daha önce yaptığınız mesleğinizle ilgili kendinizi geliştirme/ farklı bir alan ile ilgili eğitim alabilme fırsatlarınız oldu mu? O dönem iş hayatına dönmek istiyormuşsunuz ..tekrar çalışma hayatına döndünüz mü?

Son düzenleme:
Merhabalar 7 yıl geçmiş ve ben henüz bir avukata vekalet verdim.şiddet darp raporlarımın tarihi geçmiş bir şey ispat edemiyorum.adam üzerine mal vs hiç edinmedi hak iddia etmeyeyim diye.yedik içtik gezdik karşıladı.ortadan bir tık daha üst durumda yaşıyoruz mevcut şartlarda.yaşım 40 a dayandı.karnımız doyuyor mutlu olmalıyım derken psikolojim iyice tükendi.
İçinde oturduğumuz ev aile büyüğüne ait ve kapıyo sürekli bana gösterdi gidebilirsin diye,her gece yarısı sabaha doğru 3-5 arası eve geliyor.ekonomik olarak güçlenmemem için elime para vermez.evin ihtiyaçlarını faturaları karşılıyor. Çok az birikimle ayrılmaktan başka seçeneğim kalmadı.
size hayalleri değil gerçekleri söylüyecem ayrılıncada mutlu olmayacaksınız emin olun geçim derdi ailenizin sürekli eleştirel lafları belki diyeceksinizki keşke o adamın kahrını çekeydim maddi sıkıntın yoksa adamı yok say sadece evinin giderlerini karşılayan biri olarak gör çocuklarına iyi bir eğitim vermeye çalış,hobiler edinmeye çalış bu pahalılıkta kira okul faturalar inan altüst olursun ve eminim eşin seni cezalandırmak için hiç bir yardım yapmaz onu öldü sayıp evinde kendini mutlu etmeye bak babalık bekleme çocukların öylede böylede babasız olacak en azından maddi sıkıntı çekmezsiniz

Bu krizde bosanip ne yapacaksınız fiyatlar uçuyor hergün.keyfinize bakın ya adam napiyorsa yapsın bunu dert etmeyin.kendinizi sevin sizi mutlu edecek uğraşlar bulun.dayak şiddet yoksa tabi.hayata bakış acınızı değiştirin kendinizi mutlu edin adamin sizi mutlu etmesini beklemeyin
Haksizsiniz diyemeyeceğim malesef. Benim merak ettiğim çocuklar artık büyümüş, konu sahibi ne yaptı? İşe döndü mü? Kendine yeni bir hayat kurmak için ne yaptı?

7 yılda boşanamadıysanız bu saatten sonra hiç boşanamazsınız. Ne yapacaksanız o 7 yılda yapacaktınız. ekonomik olarak güçlenmek için koskoca 7 yılınız vardı ama siz hiç bir şey yapmamayı seçtiniz. İnsan ne yapıyorsa kendi kendine yapıyor. Resmen kendinizin düşmanı olmuşsunuz

Eksik yazmışsın. Ve bu süreçte çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmadım cümlesini de eklemeliydin. Cocuklarini kreşe bırakırdın bakiciya ya da babannesine birakirdin ama ayaklarının üzerinde dururdun.
40ından sonra çalışmak da zor.

Boşanmayı düşündüğünüz bir adamdan hala ekonomik sebeblerle boşanmayışınız adamın değil sizin suçunuz.
7 yıl az bir zaman dilimi değil, ne yaptınız mesela ? Koskoca hiç.

Eksik yazmışsın. Ve bu süreçte çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmadım cümlesini de eklemeliydin. Cocuklarini kreşe bırakırdın bakiciya ya da babannesine birakirdin ama ayaklarının üzerinde dururdun.
40ından sonra çalışmak da zor.
Çalışmış işe de başlamış. Çocukları kreşe de vermiş ama sonra ne olmuş belli değil

Boşanmayı düşündüğünüz bir adamdan hala ekonomik sebeblerle boşanmayışınız adamın değil sizin suçunuz.
7 yıl az bir zaman dilimi değil, ne yaptınız mesela ? Koskoca hiç.

size hayalleri değil gerçekleri söylüyecem ayrılıncada mutlu olmayacaksınız emin olun geçim derdi ailenizin sürekli eleştirel lafları belki diyeceksinizki keşke o adamın kahrını çekeydim maddi sıkıntın yoksa adamı yok say sadece evinin giderlerini karşılayan biri olarak gör çocuklarına iyi bir eğitim vermeye çalış,hobiler edinmeye çalış bu pahalılıkta kira okul faturalar inan altüst olursun ve eminim eşin seni cezalandırmak için hiç bir yardım yapmaz onu öldü sayıp evinde kendini mutlu etmeye bak babalık bekleme çocukların öylede böylede babasız olacak en azından maddi sıkıntı çekmezsiniz
Normalde şu mesaja beğenmedim atarım ama düşündüm ki konu sahibesi 7 yılda kendisine hiç bir şey katmamış.
Bence de bu kadar sene madem bu adamın kahrını çekmiş ve kendini hiç bir şekilde egitemeyecekse ve mutluluğu da aramaya uzak bir bayan olduğunu da düşündüğümden adamı sadece çocuklarına bir baba faktörü görüp en azından bu süreçte akıllanıp kendini geliştirip çocukları için bir şeylerler yapmalı.

Calci bu konusunun üzerinden de epeyi zaman geçmiş tek yaptıgı yiyip, içip, gezip dolaşmak olmuş.
7 yılda en azından ciddi bir birikim yapıp eşinden boşanmayı düşünebilirdi.
Öz ailesi de istemiyorlarmış.
O halde bu adamı sadece baba olarak görüp, gerçi babalığı nasıl onu da bilmiyorum ama ayrılsa çalışmaya başlasa bu pahalılıkta ne yapabilir açıkçası kestiremiyorum.
Ben eşini aynı evin içinde iki yabancı gibi adama kesinlikle laf sokmadan yaşayıp gitsin madem.
İşe girip, çocuklar iyice büyüdüğünde artık yoluna mı bakar, kalır mı kendisi bilir.

çok zor allah yardımcın olsun
ben de boşanma aşamasındayım ama gelirim var
nasıl halledecksin sne geçim kısmını..
o vücut ağrılarını sağlığından olmayı çok iyi bilirim

Calci bu konusunun üzerinden de epeyi zaman geçmiş tek yaptıgı yiyip, içip, gezip dolaşmak olmuş.
7 yılda en azından ciddi bir birikim yapıp eşinden boşanmayı düşünebilirdi.
Öz ailesi de istemiyorlarmış.
O halde bu adamı sadece baba olarak görüp, gerçi babalığı nasıl onu da bilmiyorum ama ayrılsa çalışmaya başlasa bu pahalılıkta ne yapabilir açıkçası kestiremiyorum.
Ben eşini aynı evin içinde iki yabancı gibi adama kesinlikle laf sokmadan yaşayıp gitsin madem.
İşe girip, çocuklar iyice büyüdüğünde artık yoluna mı bakar, kalır mı kendisi bilir.
Kendi mesleği de varmış. demek ki bu şekilde yaşamak işine gelmiş. mutsuz olmak çok umurunda değilmiş ki devam etmiş evliliğe. Şimdi 40 yaşındayım diyor bu saatten sonra hiç boşanmaz. İstediği gibi harcıyor istediği gibi geziyor. Sevgisizliğe de alışmış.

Back
X