Sonu ne olacak bilmiyorum..

Birgarip1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
3
0
6
31
İyi geceler arkadaşlar. 13 yıldan beri tanıdığım (ilk aşkım olur kendileri) biri var. Birbirimizin sürekli hayatındayız bi şekilde hiç kopmadık. Şimdi de sevgiliyiz. Ama kızlarla konuşmayı hiç bırakmıyor işinden dolayı küçük bi şehirde yaşıyor stresli bir mesleği var kafa dağıtması gerekmiş falan. Sürekli sosyal medyadan arayış içinde ciddi olmadığını biliyorum haberi yok herşeyini okuyorum ama canım yanıyor. Yanyanayken çok mutluyuz bana kendimi çok özel hissettiriyor ama bu özelliği beni çok korkutuyor. Bi de bi kaç aya nişan düşünüyor. Kafam karışıyor görmezden mi gelmeliyim bilemiyorum seviyorum onu, zaafım var ona 13 yıldan beri. Ama karı kız işi düşündürüyor beni Sizce ne yapmalıyım

Görmezden gelmek mi? :KK57:

Sadece düşündürüpte endişelendirmiyorsa nişanlan gitsin

Okuduklarını içeriği önemli bu tavlama konulu mesajlarsa bırak gitsin ilerde sana çok daha kötü dönüşleri olabilir.
He boş muhabbetsede şöyle sonuçta kimi eklediğini ettiğini görüyorsundur.. Zarf atmak en iyisi birini sorsan aralarından x kız kim arkadaşınmı?evet derse aa tanışmak isterim diyerek yürüye bilirsin verdiği tepkiler sana çok net cevap olur diye düşünüyorum.

İyi geceler arkadaşlar. 13 yıldan beri tanıdığım (ilk aşkım olur kendileri) biri var. Birbirimizin sürekli hayatındayız bi şekilde hiç kopmadık. Şimdi de sevgiliyiz. Ama kızlarla konuşmayı hiç bırakmıyor işinden dolayı küçük bi şehirde yaşıyor stresli bir mesleği var kafa dağıtması gerekmiş falan. Sürekli sosyal medyadan arayış içinde ciddi olmadığını biliyorum haberi yok herşeyini okuyorum ama canım yanıyor. Yanyanayken çok mutluyuz bana kendimi çok özel hissettiriyor ama bu özelliği beni çok korkutuyor. Bi de bi kaç aya nişan düşünüyor. Kafam karışıyor görmezden mi gelmeliyim bilemiyorum seviyorum onu, zaafım var ona 13 yıldan beri. Ama karı kız işi düşündürüyor beni Sizce ne yapmalıyım

Nişan dusunuyosa bu isin ciddi olacagi anlamina geliyor. Bence konus onunla. Bi seçim yapmak zorunda da birakma. Ama ben senin sosyal medyayla olan bagini kesmeni istiyorum de. Cunku nisan ciddi bi sey. Aile isin icinde olduğu icin. Sende saglam dusun. Rabbim hidayete erdirsin sevgilinide. Sende sıkma canını. Üzülme olur mu ? Hep söylüyorum bunu. Bu hayat uzulmek icin bir seyleri kafaya takmak için cok kısa ^^

Yaa böyle bir adamla hala nasıl birliktesin yemişim zafını zayıf kadın bahanesi “zıfım vır” he git evlen gör hayatın kaç bucak olduğunu çok kolay çünkü. Valla bu karakterle hakediyosunuz böyle ihanetleri ya çok sinirlendim

Back
X