• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Aşılama yaptırıp da sonucu için gün sayan arkadaşlarım biz de listemizi yapalım mı? Sonuç bekleyen herkes test yapacağı tarihi yazsın listemizi oluşturalım. Hep birlikte gün sayalım, bu heyecanı hep birlikte yaşayalım ve sonuçlara hep birlikte sevinelim:içelim:
1) Biricik mericik.................................28 Ocak

Merhaba bende 4 ocakta aşılama yaptırdım.sonuç bekliyorum ama bu sabah idrar testi yaptım ve malesef tek çizgi çıktı acaba erkenmi davrandım.aslında doktor 19 una kadar adet olmazsan kanda baktır demişti.ay ya moralim çok bozuk bana yardım edin.hiç umudum kalmadı

Esracığım aşılamanın 12. günü yapmışsın tahlili ve üstelik idrar tahlili. Kan tahlili olsa belki sonuç doğru olabilir diye kafamızı karıştırabilirdik ama bence bu testi hiç takma. Bikaç Gün daha sabret ve adet olmazsan kan tahlili yaptır.
O zaman seni de listeye ekleyelim 19 ocak olarak. Şimdilik test tarihi en yakın olan sensin seni en başa (ztn bi tek ben varım daha) ekleyelim. inşallah müjdeyi verirsin canım.

Biricik çok teşekkür ederim bu benim ilk aşılamam beklemek hiçde kolay değil.Allah isteyen herkese nasip etsin.ben 4 yıllık evliyim pko hastasıyım malesef.bazen bana hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.Ama tabi yinede Allah tan umudumuzu kesmememiz gerektiğinide biliyorum.

1) Nazliözger................................17 Ocak
2) Esraçağ...................................19 Ocak
3) Ces_nar...................................19 Ocak
4) Biricik Mericik...........................28 Ocak

Kızlar sizin kaçar tane yumurtanız vardı. Benim yumurtalarım çoktu (6 tane maşallah) ama aşılama malesef iyi geçmedi. Listeye yumurtaları da ekleyelim mi?

Kızlar sizin kaçar tane yumurtanız vardı. Benim yumurtalarım çoktu (6 tane maşallah) ama aşılama malesef iyi geçmedi. Listeye yumurtaları da ekleyelim mi?

Benim geçen ay 9 tane olgun yumurtam vardı oyüzden değil aşılama ilişki bile yasaklanmıştı. BU ay 2 taneydi. Biri tam boyutlarında diğeri az daha küçüktü

benim de 3 tane yumurtam vardı geçen pazartesi yani 12 ocakta progesteron baktırdım 19,38 çıktı hemen hastaneyi aradım bana güzel yumurtlama olmuş dediler ondan sonra dahada heyecanlı bir bekleyiş başladı.kendimi bir tarafa bırakın eşim için çok istiyorum çocuk sahibi olmayı çünkü çocukları çok seviyor nerde bir bebek görse adam eriyip akıyor.Allah onun yüzüne baksın da inşallah baba olsun en kısa zamanda

benim de 3 tane yumurtam vardı geçen pazartesi yani 12 ocakta progesteron baktırdım 19,38 çıktı hemen hastaneyi aradım bana güzel yumurtlama olmuş dediler ondan sonra dahada heyecanlı bir bekleyiş başladı.kendimi bir tarafa bırakın eşim için çok istiyorum çocuk sahibi olmayı çünkü çocukları çok seviyor nerde bir bebek görse adam eriyip akıyor.Allah onun yüzüne baksın da inşallah baba olsun en kısa zamanda

İnşallah... allah isteyen herkese versin. :nazar:

canım polikistik overle mücadele ediyoruz tek sorun bu

Bizde bi sorun gözükmüyo ama ben meninin içime gitmediğini düşünüyorum. Geçen ay doktorum ben de pko başlangıcı olduğunu söylemişti. Soğan küründen bahsediliyor ya burda sen denedin mi?

Kızlar benim de ilk aşılamamda 4, 2. de 2 yumurtam oluşmuştu sadece puregonla. Bu ay hem klomen hem de merional iğneden günde 2 tane kullandım o yüzden 6 tane yumurta oldu. Fazla yumurta olunca aşılama yapmamalarının nedeni çoğul gebeliğin riskli olması değil mi?

Back
X