- Konu Sahibi biricik mericik
Benide listeye eklermisiniz arkadaşlar ? 11 şubatta ilk aşılamam yapıldı. beklenen tarih 26 şubat süprizzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim listeden silinme sirasi yarinda bende olucak..insallah birdahaki sefere ikimizinkide tutar
Dünyanin En Sabirli Annelerinin Listesi
1) Nazliözger................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17...................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...….....…….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak :CüvCüv:
6)macera.....................................20 Şubat
7)irena.........................................22 Şubat
8)rose77....................................23Şub at
9)buketimm...............................25Şubat
10)windy.......................................26 Şubat
okadar isterdim ki bu listede adimin kalmasini fakat benimde listeden silinme siram geldi..ikinci asilamaydi ve yine sonuc hüsran oldu...senağlama hayirlisi böyleymis demekki benim anne olma siram gelmemis daha...geride kalan arkadaslar insallah sizinkiler tutar burdan sevinc cigliklarinizi paylasirsiniz
listede adi kalan arkadaslar arada listeyi günceller yeni gelenleri ekler..bana paydos deme zamani geldi..az önce kan testininde negatif oldugunu ögrendim..size bol sans dilerim
senin yoklugunda ben güncelledim listeyi arada yeni eklenenler oldu cünkü bende sonuc bekliyordum..taki bugüne kadar hep bir umudum vardi..adetim halla baslamadi kahverengi kanama seklinde oluo..belki yerlesme kanamasidir demistik ama degilmis....benim icin bir süre herseyden siyrilip kafa dinleme zamani geldi.siteye de girmeyi istemiyorum....banada doktro belki bir asilama dedi ama ben tüp bebek istedigimi söyledim..oda zaten sizde endometrioz var asilama belki zaman kaybiydi dedi...e ebee salak kari madem bunu en bastan söylesene de bizde he maddi hem manevi bukadar yipranmayalim tedbirimizi ona göre alip direk tüp bebek tedavisinden baslardik.....zaten tepemin tasi atik kadini arayip sövüp saymak istiyorum simdi delikafaduldencanım benim üzülmemek elde değil biliyorum. Ama kendimizi ne kadar yıpratırsak o kadar uzatıyoruz süreci. Bak ben geri geldim. Galiba bugün adet olacağım. (biraz erken aslında ama). Geçen ay kist oluşmuştu bu ay beklemedeydik. Doktorum bi aşılma daha diye çok ısrar ediyo. Ama benim 4. aşılmaya da dayanacak gücüm kalmadı gibi. tüp bebek istiyorum ama para da yok. Eşim de aşılmaya devam diyo. Mecbur yine başlıcaz galiba aşılmaya. senden listeyi devralırım geri ama bir şartla. Bir an önce sen de geri döneceksin. Beraber yürüteceğiz:)