• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz.pazartesi kanda baktırdım.ilk aşılama hüsranla sonuçlandı.çok üzüldüm.üzüntüden midem çok kötü oldu.sürekli bulantı var.allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun ve bu stresten kurtarsın biran önce....

herkese merhaba arkadaşlar.mesajlarınıza bakıyorum şimdide valla hamileyim diyenlere çok sevindim.kalamayanlara bi okadar üzüldüm ama herşeyin hayırlısı tabiki.allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.
benimde 25 şubatta 3.aşılamam yapıldı.eşimde ve bende sorun yok.herşey süper.inşallah mutlu haber veririm bende.biricik arkadaşım uğur getirmesi dileğimle benide listene eklermisin.

merhaba arkadsalar 24022009 tarıhınde asılama için ankaraya gıttım dr baktı 4 tane yumurta olmus kendılıgınden catlar dedı cuma gunu cagırdı yıne baktı yumurtalar catlamıs 3 tanesı sperm aldılar 3 saat sonra aşılama yapıldı yarım saat dınlandım masada sonra yatakta 1 saat dınlendım 3 gun ankara da kaldım ayın altısında progesteron 11 hcg baktırıcam meraktan uyuyamıyorum keske uyusam kaltıgımda tahlıl gunu gelse benıde yazın sonuc bekleyenlere[/QUOT

Son düzenleme:
:ecrin_bebek:

biricik benimde senden 2 gün önce belli olcak.allah gönlümüze göre versin.çookkk heyecanlıyım ben.

Canım o zaman senin müjdeli haberin bana da uğur getirsin inşallah. Senin ilk aşılaman mı? Benim 4. :) Bu defa sakinim ben. Neden bilmiyorum. Bir önceki aşılamamda günler hatta saatler geçmemişti... İnşallah gelir böbüşlerimiz.gamyoncuiremsu

Canım o zaman senin müjdeli haberin bana da uğur getirsin inşallah. Senin ilk aşılaman mı? Benim 4. :) Bu defa sakinim ben. Neden bilmiyorum. Bir önceki aşılamamda günler hatta saatler geçmemişti... İnşallah gelir böbüşlerimiz.gamyoncuiremsu

biricik benim 3.aşılamam.bendede anlayamadığım bi sakinlik var.daha doğrusu sakin olmam gerektiğini düşünüyorum.herşey psikolojiye bağlıymış.bende artık onu kafamdan çıkartmak istiyorum.geçen ay resmen kuluçkaya yattım bekledim:)inşallah hepimize uğurlu gelir.beni listene eklemeyi unutma senin listende uğur getiriyo:)

demet nasıl gidiyor varmı belirtiler.benim göğüslerim acayip şiştiler yaa inşallah adet belirtisi değildir.bugün progesteron için kan aldılar yarın sabah belli olcak.beklemek çok kötü oluyo.

Canım benım daha 11 gunum var teste ama
benımde gobek altımda batmalar var onun dısında bel agrısı var gecermı bılmıyorum ama belım ve kasıklarımdakı agrı neye ısaet bılmıyorum senın kacıncı gunun canım

Canım benım daha 11 gunum var teste ama
benımde gobek altımda batmalar var onun dısında bel agrısı var gecermı bılmıyorum ama belım ve kasıklarımdakı agrı neye ısaet bılmıyorum senın kacıncı gunun canım

aşılama yapılalı 11 gün oldu.bugün gittim progesteron için kan verdim.yarın sabah sonuç alacam.haftaya cuma bakalım dedi.göbek altında benimde aşılama yaptırdığımdan beri ağrı var.ilk günler tuvalete girdiğimde resmen kramplar giriyordu.şimdi bastırınca bi acı var.o neyin nesi bilmiyorum.dr a sordum güldü:)belirtimidir bilmiyorum.inşallah belirtidir çekmeye razıyım.

Back
X