• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün beta hcg baktırdım.Bilin bakalım sonuç ne çıktı?13.70 çıktı.Ama hala acaba hamilemiyim diyorum.Ya çatlatma iğnesinin etkisiyse!Böyle bir tuafım leyla gibi oldum.2 gün sonra tekrar test yaptıracağım yükselirse tamam bu iş oldu demek.Ama yükselmezse işte ozaman nolur hiç düşünmedim.Yorumlarınızı bekliyorum.
canım sonucu çok merak ettim.inşallah bebiş geliyodur.yazarmısın?

beni silebilirsiniz artık listeden. bugün test yaptırdım sonuç negatif :( ama işin tuhafı adet olduğum da yok :( pütür pütür kahverengi bişeyler geliyor. bence aşılamam tutmustu ama cok uğrastı tutunamadı bebeğim....olmadı.... başaramadı.....

canim benimde asilamadan sonra 3 gün günüm gecti ama hafif kahverengi akintim oluyordu..doktor yerlesme kanamasi olabilir demisti...kanda baktirdim emin oldum tutmadigina..daha sonrada progesteron un bu gecikmeye ve böyle tuhaf bir kanamaya sebep oldugunu ögrendim...bu ay adet olmadim sayilir sadece 6 gün hafif lekelenme seklinde kanamam oldu...sende progesteron yada benzeri bir ilac kullandiysan o sebep olmustur

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi:Saruboceq:

1) Nazliözger...................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar......................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Edika………...….....…..……..…….26 Ocak :CüvCüv:
4) Dryaaa22…………...……...............28 Ocak :CüvCüv:
5) İrena…………………………….........22 Şubat :CüvCüv:
6) Macera……………………………..…20 Şubat
7) Esos…………………………..………20 Şubat
8) Adref..............................................4 Mart
9) Deniz42..........................................9 Mart
10) Biricik mericik..............................16 Mart

Arkadaşlar moral bulmak için test tarihi geçen arkadaşların müjdeli haberlerini aradım forumlardan. O yüzden sonucu negatif olanları kendim sildim.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben daha bugün ktılıyorum aranıza listeye benide eklerseniz sevinirim 15şubat aşılama oldum sonuçu inş pazartesi öğrenicem 2mart

Kızlar heyecan dorukta yarın aşılamam yapılacak. Dün gece iğnemi yaptırdım. Balon gibi oldum iyice karnım şişti... İnşallah bu sefer biyerinden yakalayacağım mırmırımı:)

Kızlar heyecan dorukta yarın aşılamam yapılacak. Dün gece iğnemi yaptırdım. Balon gibi oldum iyice karnım şişti... İnşallah bu sefer biyerinden yakalayacağım mırmırımı:)

basarilar sana insallah bu sefer tutturursun...sana moral olsun bi arkadasim 4.seferde tutturdu insallah seninkide olur....sans seninle olsun

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Aşılandık geldik. p.tesi tekrar aşılama olcak bakalım. Bu arada yumoşlarım 7 tane teyzeleri:) Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

merhaba bende 18 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım inş.bebişim gelir 3 martta test yapılcak umarım adetim gelmez hakkımızda hayırlsı

Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz benim ilk aşım tutmuştu ve 10. haftamdaydım.Son kontrollerde herşey güzeldi. fakat bu hafta gittiğimde durmuştu bebeğimin kalp atışları ve cumartesi alındı bebeğim. burda hep olumlu yazışmıştık sizinle. moralinizi bozmak istemem ama bu haberi de sizinle paylaşmak istedim.Üzülmeyin çünkü sizin için moral çok önemli. moraliniz yüksek tutun. ben bir süre dinlenicem. ama sizide takip edicem:) Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
a.s.

Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz benim ilk aşım tutmuştu ve 10. haftamdaydım.Son kontrollerde herşey güzeldi. fakat bu hafta gittiğimde durmuştu bebeğimin kalp atışları ve cumartesi alındı bebeğim. burda hep olumlu yazışmıştık sizinle. moralinizi bozmak istemem ama bu haberi de sizinle paylaşmak istedim.Üzülmeyin çünkü sizin için moral çok önemli. moraliniz yüksek tutun. ben bir süre dinlenicem. ama sizide takip edicem:) Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
a.s.

benim de öyle olmuştu seni çok iyi anlıyorum şimdi hamile kalmaktan korkuyorum yine aynı şey olur diye geçmiş olsun:teselli:

a.s.

canım o kadar üzüldüm ki tahmin edemezsin çünki eğer hatırlarsan seninle aynı günü bekliyorduk sonuç için.ve en az kendim pozitif sonuç almış kadar çok sevinmiştim senin içinçbir umut belirmişti bana da senin aşılamn tutunca.şu an çok üzgün ve çok tedirginim ve kafam da karıştı.acaba bu aşılama ilaçlar falan acaba bi sakıncası olmuş olabilir mi.ben çok panikledim şu an..................sana allahdan sabır diliyorum. ve en kısa zamanda yeniden hamile kalabilmeni diliyorum...............senağlama

canım o kadar üzüldüm ki tahmin edemezsin çünki eğer hatırlarsan seninle aynı günü bekliyorduk sonuç için.ve en az kendim pozitif sonuç almış kadar çok sevinmiştim senin içinçbir umut belirmişti bana da senin aşılamn tutunca.şu an çok üzgün ve çok tedirginim ve kafam da karıştı.acaba bu aşılama ilaçlar falan acaba bi sakıncası olmuş olabilir mi.ben çok panikledim şu an..................sana allahdan sabır diliyorum. ve en kısa zamanda yeniden hamile kalabilmeni diliyorum...............senağlama

boncukx çok teşekkür ederim tabiki hatırlıyorum. senin bana sevinmen kadar bende senin için üzülmüştüm ama yapacak bişi yok işte.. Ben değilde annem dr'uma sormuş aşıdan olabilirmi diye. Dr. um normal gebelik olsa bile şu an her 6 gebeliğin birinin böyle sonlandığını söylemiş. Aşıyla ilgisi yok yani meraklanma. Şimdi bebeğim incelemeye gönderildi. Sebep belki belli olacak. Ondan sonra eşim ve ben genetik inceleme yaptırıcaz. Hayırlısını diliyorum yine, zor bi durum ama elimizden gelecek bişi yok. Allahım böyle istedi öyle oldu. Allah korusun sağlıksız olup yarın öbür gün sonlandırma kararı bana kalabilirdi ve o çok daha zor bi durum. Çok şükür halimize.. Kısmet böyleymiş.. Bu arada arkadaşım aşı yaptırdı bu ay yine aynı hastanede ve onunkide ilk aşıydı ve tuttu. Dr'umu tavsiye ediyorum tekrar...:1hug:

Canım ıns hayırlısı ıle hamıssındır bende bugun asılandım geldım gerı sayım basladı kısmese 17 gıbı testı yaocam ama yarın ıkıncı kez asılanacagım dr ıkı kez olursa ıhtımalını arttırırız dedı

merhaba arkadsalar 24022009 tarıhınde asılama için ankaraya gıttım dr baktı 4 tane yumurta olmus kendılıgınden catlar dedı cuma gunu cagırdı yıne baktı yumurtalar catlamıs 3 tanesı sperm aldılar 3 saat sonra aşılama yapıldı yarım saat dınlandım masada sonra yatakta 1 saat dınlendım 3 gun ankara da kaldım ayın altısında progesteron 11 hcg baktırıcam meraktan uyuyamıyorum keske uyusam kaltıgımda tahlıl gunu gelse benıde yazın sonuc bekleyenlere

Back
X