Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:C üvCüv:
8) ibem77........................................... ............:CüvCüv:
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:
2beren35......................................... ......27 mayıs:Saruboceq:
3)modelist25...................................... .......30 mayıs :Saruboceq:
4)zevkalade.................................................30 mayıs:Saruboceq:
5)zetu.............................................. ............31 mayıs :Saruboceq:
6)xyxz............................................ ............5/6 haziran:Saruboceq:

allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim sern büyüksün ol de olur sen iste taşa bile can verirsin ne olur bizim canımıza da bir can ver allahım...

kaç gündür el bile değemediğim göğüslerim bu gün normale geldi bu niye oluyor ki anlamıyorum offfff çok bunaldım çok yıprandım allahım ne olur şu tet sonuçlarımız iyi gelsin olumsuz arkadaşları duyunca benimde içime bir umutsuzluk çöktü sanki listeden kendimi de silecekmiişim gibi geliyor ne olur dua edin arkadaşlar allah hepimize en kısa sürede tattırsın bu güzel duyguyu dün sabah ağzım kulaklarımda uyandım hamileydim ve ultrasonda bebeğimi kalp atışı her şeyini gör5düm rüyada bile olsa o kadar güzel bir duygu ki ben geçirdiğim iki gebelikte de yaşayamadım bu duyguyu allahım bu sefer önce karnımda sonra kucağımda sağ salim büyütmeyi nasip eğle cümlemize..
zaman yaklaştı ya ondan kendimi kötü hissediyorum galiba ...
benneyaptımki :Saruboceq: :teselli:

benide ekleyin kizlar ilk asilamam bu 20 de oldum 4 yada 5 haziranda test yapacagim ins hayirlisi olsunnnnn hepimize hepinizi takip ediyorummm hepinizi optummkaydirigubbakcemile2

HAMISLERIMIZ

2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:C üvCüv:
8) ibem77........................................... ............:CüvCüv:
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)reblid.......................................... .......25 mayıs
2beren35......................................... ......27 mayıs
3)modelist25...................................... .......30 mayıs
4)zevkalade....................................... ..........30 mayıs
5)zetu............................................ .. ............31 mayıs
6)xyxz............................................ ............5/6 haziran
7)selvinur......................................................4/5 haziran

banada dua edin haziranın 1inde transferim var 12sinde sonuç alıcam inş pozitif olur ALLAHım yardım etttttt:CüvCüv: benide o listeye ekle moral olsun canım....

aminnnnnnn

herkese günaydın şimdi kan verdim geldim öğleden sonra sonucu alıcam inş güzel bir sonuç olur da hepimiz nutlu kimilerine de umut oluruz bu arada yaren h senin de tarihin bugün veya yarınmış başka bir bölümde rastladım sen yaptın mı test inş hep birlikte sevinç çığlıkları atarız ..
allahım sen hepimizin gönlündekini hayırlı eğle yarabbim sen dualarımızı kabul et kucağımızı boş koyma biliyoruz yalnız değiliz allah hep yanımızda içimi rahat tutmaya çalışıyorum nasıl geçecek bu saatler ne umut var ne de umutsuzluk ama içimden bir ses hep neden olmasın ki diyor allahım yardım et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herşeyin hayırlısı düşünmemeye çalış umarım tutar

5 gün sonra transferim var banada dua edin inş sende hayırlı haberi alırsın

inş canım. canım ben 12. gün idrar testi yaptım çok silik çıktı. aslında ben de bugün kan testi yaptırayım dedim, işe geç kalırım diye gitmedim sonra. bende de aynı duygular var, umut ve umutsuzluk. 26'sı adet günüm aslında ama doktor 25-26 sında adet olmazsan hamilesin dedi. 2 gün daha bekleyeyim diyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun, inş olumlu haber verirsin ve sevindirirsin bizi..

selam arkadaşlar benim yine olmadı bir ay ara vericez dotorum öğle önerdi daha sonra temmuzda tekrar kısmetse yani umutlar bir başka bahara moralim çok bozuldu çok ağladım ama şimdi daha iyim hiç bir sorun yok gebelik oluşması için ama allah kısmet etmeyince etmiyor yapacak bir şey yok.. allah sizlerin umutlarını boşa çıkarmasın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa sürede sizler güzel haberler verin en azından ki sizlerle mutlu olabileyim...

canım hiç üzülme, zamanı var daha demekki.. bebişin geç gelsin ama sağlıklı olsun, hayırlı bir evlat olsun sana. böyle düşün bence

HAMISLERIMIZ

2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)beren35......................................... ......27 mayıs :Saruboceq:
2modelist25...................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
3)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
4)zetu............................................ .. ......31 mayıs :Saruboceq:
5)xyxz............................................ ........5/6 haziran :Saruboceq:
6)hayatosm..............................................12 haziran :Saruboceq:

öğle tabi bende öğle diyorum şimdi ama işte insan umutlanıyor onun için hayaller kuruyor sonrada hepsi sanki kumdan bir kaleymiş gibi bir dalga iile yıkılıp gidiyor bu çok zor.. ama elbette ki allah hayırlı evlatlar nasip etsin geç gelsin ama sağlıklı temelligelsin demekten de başka bir şey gelmiyor elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…