- Konu Sahibi biricik mericik
-
aminnnnnnnHAMISLERIMIZ
1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:C üvCüv:
8) ibem77........................................... ............:CüvCüv:
UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:
2beren35......................................... ......27 mayıs:Saruboceq:
3)modelist25...................................... .......30 mayıs :Saruboceq:
4)zevkalade.................................................30 mayıs:Saruboceq:
5)zetu.............................................. ............31 mayıs :Saruboceq:
6)xyxz............................................ ............5/6 haziran:Saruboceq:
allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim sern büyüksün ol de olur sen iste taşa bile can verirsin ne olur bizim canımıza da bir can ver allahım...
Canım Allah yardımcın olsun. İnş iyi haberlerle dönersin.sabah kan vermeye gidicem ne olur dua edin....
herkese günaydın şimdi kan verdim geldim öğleden sonra sonucu alıcam inş güzel bir sonuç olur da hepimiz nutlu kimilerine de umut oluruz bu arada yaren h senin de tarihin bugün veya yarınmış başka bir bölümde rastladım sen yaptın mı test inş hep birlikte sevinç çığlıkları atarız ..
allahım sen hepimizin gönlündekini hayırlı eğle yarabbim sen dualarımızı kabul et kucağımızı boş koyma biliyoruz yalnız değiliz allah hep yanımızda içimi rahat tutmaya çalışıyorum nasıl geçecek bu saatler ne umut var ne de umutsuzluk ama içimden bir ses hep neden olmasın ki diyor allahım yardım et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
5 gün sonra transferim var banada dua edin inş sende hayırlı haberi alırsınherkese günaydın şimdi kan verdim geldim öğleden sonra sonucu alıcam inş güzel bir sonuç olur da hepimiz nutlu kimilerine de umut oluruz bu arada yaren h senin de tarihin bugün veya yarınmış başka bir bölümde rastladım sen yaptın mı test inş hep birlikte sevinç çığlıkları atarız ..
allahım sen hepimizin gönlündekini hayırlı eğle yarabbim sen dualarımızı kabul et kucağımızı boş koyma biliyoruz yalnız değiliz allah hep yanımızda içimi rahat tutmaya çalışıyorum nasıl geçecek bu saatler ne umut var ne de umutsuzluk ama içimden bir ses hep neden olmasın ki diyor allahım yardım et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?