- Konu Sahibi biricik mericik
-
HAMISLERIMIZ
1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak
4) İrena…………………...………….........22 Şubat
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat
6)pıtırcık........................................ .......12 mayıs
2) mehtap 59.......................................12mayıs
UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)ebruli_59....................................... .....2mayis
2mydaisy260621..................................2 2 mayıs
3)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs
4)reblid.......................................... .......25 mayıs
ne güzel listedeki her kesi sıra ile hamişler bölümüne geçiriyorum bu bile o kadar mutlu ediyor kiallahım sıra bizde olsun ne olur yarabbim verdiğin tüm bebişlerde annelerine sıkı sıkı tutunsun bu arada mehtap kahverengi akıntın olduğunu söylemişsin mümkün olduğunca yatmaya çalış gerekirse hiç kalkama dikkat et tamam mı allah tamamına erdirsin canım inan artık siteye sizlerin güzel haberlerini almak için giriyorumen son da benim tarihim geçmek bilir mi ki acaba herkese bol şans
arkadaslar salı gunu tup bebek için memerıloa gıtmek uzere urfADAN YOLA cıktım dr a muayene olurken kucuk bır kese var dedı dr test istedı hcg 867 cıktı bugun 1129 cıktı kızlar hamıleyım dua edın dusmesın çok ihtıyacım var hıc bu kadar yukselmemıstı daha sevınemedım sonucu alınca agladım saatlerce sızden baskasının haberı yok bırde esımın esım sevınme sonra kendını toparlayamazsın dıyor
AMİN CANIM TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH...:Saruboceq:
mehtapcımhayırlı olsun tekrar senin bhcg değerin ne çıktı söylermisin bana
ağrıların falan varmı mehtapcım
arkadaslar salı gunu tup bebek için memerıloa gıtmek uzere urfADAN YOLA cıktım dr a muayene olurken kucuk bır kese var dedı dr test istedı hcg 867 cıktı bugun 1129 cıktı kızlar hamıleyım dua edın dusmesın çok ihtıyacım var hıc bu kadar yukselmemıstı daha sevınemedım sonucu alınca agladım saatlerce sızden baskasının haberı yok bırde esımın esım sevınme sonra kendını toparlayamazsın dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?