• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkında hayırlısı canım.
benimde asılamamın 10. gunu. biraz once idrar testi yaptım negatif cıktı
zaten hicbir belirtimde yoktu

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :CüvCüv:
10)07HS07......................................... . ..........11 HAZıRAN :CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
2)hayatosm........................................ ......12 haziran :Saruboceq:
3) reblid............................................ ................30 haziran :Saruboceq:

arkadaşlar aşılaması tutmayanlar için üzüldüm ama umutlar tükenmesin bence ben inanıyorum gelecek meleklerimiz bir gün bize hadi şu listeyi biraz hareketlendirelim yok mu yeni umutlu anne adayları bu arada tarihi gelenler lütfen bilgi versinler hepinize bol şans diliyorum allah gönüllerinize göre versin verdiği de hakkınızda hayırlı olan olsun sabır sadece ihtiyacımız olan şey sabır...

slm kızlar benım asılamam tutmadı ılk denememdı dr um 2. ıcın bekleyıp beklemeyecegımı sordu beklemek ıstemıyorum dedım tup bebek yapsak dedım sız ne onerırsınız dedım beklemek ıstemıyosan dedı tupe gecelım sansı %60 dedı tup bebege karar verdım umarım yuzum guler bu kez

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :CüvCüv:
10)07HS07......................................... . ..........11 HAZıRAN :CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs
2)hayatosm........................................ ......12 haziran
3)esterya...................................................21 haziran
4) reblid............................................ ................30 haziran

slm arkadaşlar
eşimin morfolojisi düşük çıktığı için doktorum aşılama dedi öncesinde bi ürolojiye gitmesi gerekiyormuş
3 tane bebeğimi kaybettim kalp durmasından
benim gibi olan var mı???
şuan kafamı karıştıran normal yolla hamile kalabiliyorum.
bunlar çıkmadan önce doktorum hamile kalırsan iğneye başlarız demiştikan pıhtılaşması sebebinden(gerçi bu tahlilim güzel çıkmıştı ama)
beni bu aşılama konu ve konularında bilgilendirirseniz çok memnun olurum kafam çok fena karışmışdurumda..... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
eşimin morfolojisi düşük çıktığı için doktorum aşılama dedi öncesinde bi ürolojiye gitmesi gerekiyormuş
3 tane bebeğimi kaybettim kalp durmasından
benim gibi olan var mı???
beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.....

Rabbim yardimcin olsun guzel kardesim benim...

Asilama konusu disinda, bebegini kaybedenlerle konusmak istersen Duyuru : Maalesef bebeğimi kaybettim : ( - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU forumlarinda yazisiyorlar, belki isine yarar bu adres.

Allah'a emanet ol canimmmm insallah yakinda saglikli bebislerin olur :teselli::teselli::teselli:

Merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katildim. birkac gündür yazilanlari okuyorum ve cok samimi sicak bir ortam oldugunu gördüm. ben yurtdisinda yasiyorum ve bu ay ikinci cocuk icin asilama yaptirdim. en yakin arkadasim haric kimsenin haberi yok ve gurbet ellerde sabirla beklemek cok zor. beni de araniza alirsaniz sevinirim....

Merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katildim. birkac gündür yazilanlari okuyorum ve cok samimi sicak bir ortam oldugunu gördüm. ben yurtdisinda yasiyorum ve bu ay ikinci cocuk icin asilama yaptirdim. en yakin arkadasim haric kimsenin haberi yok ve gurbet ellerde sabirla beklemek cok zor. beni de araniza alirsaniz sevinirim....

canım hoşgeldin aramıza aşılaman hayırlı olsun inş allah gönlüne göre verir test tarihini söylersen senide listeye ekleyebiliriz kib bol şanslar
:ecrin_bebek::emir_bebek:

Almazmiyiz hiccc zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Aramiza hosgeldin SEREN... Bende gurbette yasadigim icin halini cok iyi anlarim. Insallah bebisin tutunur sana da hamileyim mujdesini verirsin bize...

offff hiç bir şeye anlam veremiyorum artık hep 30 gün süren bazen 1-2gün geciken adet erken oldu hemde bir hafta yani sanırım başlıyor bu gün biraz karnım ve belim ağrıyor sabah çok az wc de peçeteye kahve rengi akıntı geldi akşamda yine wc ye çıktığımda bir iki damla açık renk kan geldi bu ne şimdi hasta mı oluyorum ne oluyor anlamadım eğer öğleyse pazartesi 2. aşılama işlemlerine başlıyacağız

allahım sen yardımcımız ol yarabbim biliyorum sen bizlerin dayanamıyacağı sıkıntılar vermezsin biliyorum ki tüm bu sıkıntıların sonu mükafatla biter yarabbim sen bu sınavı bizler için kısa tut tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma güzel allahım normal yolla da olsa tedavi ile de olsa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et lütfen herkes birbiri için dua etsin daha çok kabul olur bol şanslar

Rabbim yardimcin olsun guzel kardesim benim...

Asilama konusu disinda, bebegini kaybedenlerle konusmak istersen Duyuru : Maalesef bebeğimi kaybettim : ( - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU forumlarinda yazisiyorlar, belki isine yarar bu adres.

Allah'a emanet ol canimmmm insallah yakinda saglikli bebislerin olur :teselli::teselli::teselli:

bebeğini kaybedenlerle konuştum canım çok teşekkür ederim.
benim gibi olan derken hem bebeğini kaybedip hemde aşılama olacak olan var mı diye dedim.

Esterya hayır Çok düşük değil canım tebrik ederim hayırlısı olsun
benım 14.günü 9 Çıkmıştı 16.günü 45 18.günü 79 ama kanamam vardı ve hatırlarsın belki düştü. Senin değerin gayet normal canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsın arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar moralim cok bozuk.. ::(

14. gun degerim 61 cıktı, 11 . gun 38 di, olmasi gerektigi gibi katlamamıs cok uzuldum :(

yine mi gelismeyen gebelik.. :(

Esterya bazı hamilelikler yavaş ilerleyebiliyo demişti dr.um.. inşallah seninde öyledir 2gün sonra tekrar bakılır ve inşallah normale döner canım. kanama varmı veya kasıklarda karında ağrı sancı

ya bugun baska bir lab da baktırdım 198 cıktı kafam karıstı simdi benim ?????

kanam sancım hic bisiyim yok cok sukur

ya bugun baska bir lab da baktırdım 198 cıktı kafam karıstı simdi benim ?????

kanam sancım hic bisiyim yok cok sukur

esteryacım içini ferah tut allahın izniyle hamilesin inş.bende 17 sinde aşılama oldum 29 haziranda da kan tahlilim var inş bende hamileyimdir.günler geçmek bilmiyo.zamanı ileri alcak bişiler olsa keşke:uhm:

Back
X