• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
walla gercektende zaman gecmis
gunleri saatleri sayar oldum.
cmtesi gunu tekrar beta hcg yaptırmam lazım gunde 50 defa kac gun kaldıgını sayıyorum.

bu arada kız kardesim ve cok sevdigim bir arkaasım da sonuc bekliyorlar cok heyecanlıyım :)

ESTERYA SEVıNDıM SENıN ıÇıN KALBıNı FERAH TUT ALLAHIN ıZNı ıLE HıÇ BıR ŞEY OLMAZ MELEĞıNE
bu arada ben daha önce adetime 9 gün kala gelen bir iki damla kanamadan bahsetmiştim şimdi günde bir damla kahverengi akıntı olarak devam ediyor cumartesi adet olmam lazım yani 4 gün var bu sabah dayanamayıp evde kendim test yaptım tabi hiç bir şey çıkmadı bu şekilde olup da hamilelik haberi alanlarınız var mı arkadaşlar eğer bebek olmaz hasta olursam 2, aşılama için çalışmalara başlıyacağız inş kendi gelmiştir meleğimin allahım şu mübarek günlerde tüm dileğenlerin dileklerini kabul eder inş bol şans lütfen hamiş kalan anne adayları sizlerde bizlere dua edin

amin canım çok sağol iyi dileklerin için inş rabbim tüm isteyenlere nasip eder yarın regli günüm biraz karnım ağrıyor ara ara ve o kahverengi akıntı sabahları çok az yine deam ediyor artık hayırlısı diyorum olacaksamda bir an önce başlasın ki tedaviye geçebileyim diyorum pazartesi her durumda doktora gidicem bakalım ama inş bebeğim benimledir pek umudum kalmadıysa da ....

rebilidcim hayırlı haberlerni bekliyorum canım

esterya hala tam olarak regli olmadım karnımda ağrı var zaten 10 gündür süren bir kahverengi akıntım var ama hiç artmıyor üstelik benim pıhtılaşma sorunum olduğu için her gün bir bebek aspirini içiyorum ve dünde yine iğnemi yapmaya başladım yani kanda sulandı ama bilmiyorum kısmet pazartesi doktora gidicem bugün randevu aldım tüm bu kahverengi akıntıya rağmen varmıdır bilmiyorum allahım sen hayırlı olanı ver yarabbim....:Saruboceq::Saruboceq:

Hanım kızlar hatırınızı sormaya geldim nasılsınız :) keyifler nasıl
connie_43.gif

kızlar bana dua edin oldumu sabah doktora gidicem reglim geçeli yarın üçüncü gün ve olacak gibi değilim hafif göğüslerim acımaya başladı ve miğde bulantım var ama ara ara varla yok arası çok az kahverengi bile değil artık bi akıntım geliyor çok meraklanıyorum ve korkuyorum ne olur dua edin güzel haberlerle döneyim..
allahım sen iste taşa bile can verirsin yoktan var edersin yarabbim biz isteyen kullarının da canına bir can nasip et allahım şefkatini bizden esirgeme amin

27 Haziranda aşılamam yapıldı.Doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi 11 Temmuza denk geliyor test günüm. Beklemek zor ve bir okadarda tatlı heyecan. Herşey yolunda gitti.Nasip ve kısmetimizi bekleyeceğim artık... :kedi:

27 Haziranda aşılamam yapıldı.Doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi 11 Temmuza denk geliyor test günüm. Beklemek zor ve bir okadarda tatlı heyecan. Herşey yolunda gitti.Nasip ve kısmetimizi bekleyeceğim artık... :kedi:

hayırlısı olsun canım..inş. tutunur sana meleğin... kaydirigubbakcemile4 allah gönlüne göre versin.

bende inanmak istemedim başta test sonucunu veren kız bekliyormuydunuz diye sorunca oldu sandım yüreğim yerinden fırlayacak sandım ama yok bu sefer başka sefer inş diyince sönmüş bir balaon gibi hissettim kısmet allahım acısın bize ve yüzümüzü güldürsün hep birlikte

redblidcim daha gencsin guzelim uzulme
bende cok ugrastım gelismeyen gebelik gecirdim kurtaj oldum
Allahtan umit kesilmez be guzelim

bak ben asilamadan once bal corek otu tarcun karısımı yaptım esime de keciboynuzu kuru yaptim
faydasi olduguna inaniyorum

merhaba reblıd sana ne kadar uzulme desekde bos benım dr cok umıtlendırmstı test gunu olmayacak dıye suphe bıle yoktu hatta arkadasım benden mujde almak ıcın kanı evımden geldı aldı saat yaklastı arkadaslarımla beraberdım sevınclı haber yerıne kotu haber geldı dunya basıma yıkıldı agladım cok aglayamıyordum cunku evdekıler askerıyedendı mesafelıydık dugumlendı bogazım yatak odasında hıckıra hıckıra agladım saatlerce onlar gıttıler evın her yerını dagıttım muzık actım koyu arabeskcıyımdır agladım hatta ıntıhar etmeyı bıle dusundum esım zorla ızın almıs telfnum kapalı olunca bısey oldu zannetmıs kapıda kucagına atıldım senı yıne baba yapamadım benı bırak olmuyor dıye kucagında agladım tesellı edıyordu aama kendımden duymuyordum toparlamam 15 gun surdu arkadaslarım hıc sormadı hemen sacımın rengını degıstırdım kosubandı aldım alısverıs yaptım esımede benı bırakma ben soylesemde dedım o da bızbırbırımıze yeterız dedı sensın benım bebegım dedı onun ynında degıl ama cok yalnız agladım canım zor ama gecıyor insallah isteyen herkesın olur yarabbım amin

kızlar benide ekleyin listenize aynı kaderi paylaşıyoruz bugün aşilamanın 13 günü 2günün kaldı hayırlısıyla tutar inşlah dualarınızı bekliyorum

merhaba reblıd sana ne kadar uzulme desekde bos benım dr cok umıtlendırmstı test gunu olmayacak dıye suphe bıle yoktu hatta arkadasım benden mujde almak ıcın kanı evımden geldı aldı saat yaklastı arkadaslarımla beraberdım sevınclı haber yerıne kotu haber geldı dunya basıma yıkıldı agladım cok aglayamıyordum cunku evdekıler askerıyedendı mesafelıydık dugumlendı bogazım yatak odasında hıckıra hıckıra agladım saatlerce onlar gıttıler evın her yerını dagıttım muzık actım koyu arabeskcıyımdır agladım hatta ıntıhar etmeyı bıle dusundum esım zorla ızın almıs telfnum kapalı olunca bısey oldu zannetmıs kapıda kucagına atıldım senı yıne baba yapamadım benı bırak olmuyor dıye kucagında agladım tesellı edıyordu aama kendımden duymuyordum toparlamam 15 gun surdu arkadaslarım hıc sormadı hemen sacımın rengını degıstırdım kosubandı aldım alısverıs yaptım esımede benı bırakma ben soylesemde dedım o da bızbırbırımıze yeterız dedı sensın benım bebegım dedı onun ynında degıl ama cok yalnız agladım canım zor ama gecıyor insallah isteyen herkesın olur yarabbım amin

zor ama aşacağız bu durumu inş allahtan eşlerimiz destek oluyorda bir nebze hafifliyor sıkıntılarımız allah başka dert vermesin diyorum çok ağlıyor çok üzülüyoruz bebeklerimi kaybettiğimde ve sonrasında dediğin gibi yaşamak istemediğim anlarım oldu ama sonra düşününce biz bu bebekleri eşimizle mutlu bir yuva kurmak için istiyoruz bu şekilde davranmak eşlerimize bir haksızlık oluyor dün de ağladım her ay bu sefer olmazsa ağlamıyacağım diyorum ama insan bu yenilgiye bir türlü alışamıyor her yenilgi daha çok istemene neden oluyor eşim bunun bende bir saplantı olduğunu düşünüyor dün artık seni bu kadar üzen şeyi ben istemiyorum dedi . umarım artık beklemeyiz rabbim dileklerimizi kabul eder bu arada canım senin hamileliğin nasıl geçiyor kan pıhtılaşması sorunun olduğunu biliyorum bende de var bu nedenle merak ediyorum inş herşey yolunda ve sağlıkla devam ediyordur
dualarını bizlerden esirgeme . yoktan var eden allahım bizim canımıza da bir can ver yarabbim (amin):Saruboceq:

Back
X