• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah iyi haberler veririm bi kaç gün beklicem artık cesaretimi kaybettim kanda da negatif çıkarsa yıkılırım zaten ağlmakta gözlerim şişti benim aklıma takılan ben düzensiz adet oluyorum sence biraz daha mı beliyim senağlamasenağlama

kızlar benimkide negatiiiiiiiiifffffffffffffffff çok mutsuzum hiç ümidim kalmadı 7tane yumurta oluşmuşdu bir tanesi tutunsaydıya çokmu zordu of kafayı yedim iyce

kızlar benimkide negatiiiiiiiiifffffffffffffffff çok mutsuzum hiç ümidim kalmadı 7tane yumurta oluşmuşdu bir tanesi tutunsaydıya çokmu zordu of kafayı yedim iyce

Canım nolur negatif sonuçlar ümidinizi kırmasın. mutlaka bir hayır vardır bir gün mutlaka sizede güler inş bebeler size.Biliyorum kolay değil.maddi manevi ama napalım
d_sunny.gif
parlayan güneşiniz olsun inş:)

bu güzel cuma sabahında
allah hepinizin gönlüne göre versin umarım
kısa zamanda melekleriniz karnınızda pır pır eder
mama yer,süt içer ve 9 ay sonrada
kucağınızı sımsıcacık dolduruverir
ALLAH hepinzin dualarını kabul etsin

canım çok üzüldüm
umudunu yitirme hemen
belkide kendiliğinden gelcek minik meleğin

seni teselli etmicem canım çünkü üzüleceğini biliyorum. ama lütfen ümidini kaybetme. inşallah en hayırlı zamanda gelecek onlar. allah büyük inan en umutsuz olanlara bile nasıl derman veriyor. dilediğin gibi ağla ama fazla değil. kendini gelecek aya hazırla. inan bana sabrediyoruz ve muradımıza ereceğiz. bende çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. çünkü üzülsemde çaresi yok. stresli olmak daha zararlı

canım üzülme ondada bi hayır vardır de allah büyüktr bak göreceksin bi gün sende anne olacaksın buna inan yeterki sen üzülme stres yapma kendine iyi bak olurmu napalım allah ne derse o oluyor vardır zamanın:teselli:

benide listeden silin benim de tutmadı bu sabah hastalandım:çok üzgünüm:çok moralim bozuk neden tutmadı eşim bana canın sağolsun yine deneriz diyo ama onun üzülmemsi içi yanında ağlamıyorm elimdeğil dibe vurmuş gibiyim:a015:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

teşekkür ederim arkadaşlar ama hiç iyi değilim çok mutsuzum bukadar zormu olması benim şuanda içim yanıyo anlatamam arkadaşlar ben anne olmayı hak etmiyormuyum kötü birimiyim diye düşünüyorum ama inanıki kötü biri değilim kendime kızıyorum ağlamıyacasın napıyım olmuyosa olmuyo zorlamı

canım üzülme nolur inş. bidahaki sefere olucak buna inan...sana kaç sperm transfer edildi tatlım...

merhaba kızlar benimde sonuç negatifffffffff çünkü kırmızı geldi.çok üzgünüm şu anda aglıyorum.moralim sıfır listeden çıkarta bilirsiniz.

hayatım seni umutlandırmak istemem ama dün burada bi arkadaşla karşılaştık farklı bi forumda o da adet olmuş ama içinden kanda beta hcg baktırmak geçmiş yine de bi bakmış hamile ve benim bi öğretmen arkadaşımda 2-3 aylık hamile ve o da aynı oldu. sen yine de bi test yaptırsan

sen hala sonuç bekleyenlerin listesindesin en azından tedavi olabiliyorsun değil mi:teselli:a.s.

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi

1) Nazliözger................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17...................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...….....…….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak :CüvCüv:
6) Rose77………….….…....…....30 Ocak
7) Bestemix....................................2 Şubat
8) Nazanorbay..............................5 Şubat
9) İdilengin...................................11 Şubat
10)Siber.........................................1 3 Şubat
11) EliFatihEFU............................14 Şubat
12)irena.........................................22 subat

kizlar listeyi güncelliyeyim dedim malum biricik ortadan kayboldu takip edemiyo yada artik..eger yanlislik yaptiysam sizde düzeltebilrisiniz adi listede olmayan biri katildiysa aramiza falan.....

Son düzenleme:
Arkadaşlar rica etsem beni yeniden listeye eklermisiniz?Bugün tekrar aşılamam yapıldı.İnşallah bu sefer hayırlısıyla tutar.

aşılama yaptıran arkadaşlar işallah aşılamanız tutar.ben aşılamadan sonra testte negatifi görünce yıkıldım ama yinede ümidim vardı.perşembe kırmızlar geldi dünde doktora gittim.nur topu gibi kistlerim olmuş.iğnelere aşırı tepki vermiş yumurtalıklar 4 gün oldum sadece iğne.yumurtalar çatlamamış duruyorlar öylece hemde bir sürü..benim gibi olan varmı?pkoda oluyormuş böyle..

Arkadaşlar rica etsem beni yeniden listeye eklermisiniz?Bugün tekrar aşılamam yapıldı.İnşallah bu sefer hayırlısıyla tutar.

merhaba kızlar benimde sonuç negatifffffffff çünkü kırmızı geldi.çok üzgünüm şu anda aglıyorum.moralim sıfır listeden çıkarta bilirsiniz.

kızlar mrb hamişlere tebrikler Allah hayırlısı ile kucağınıza versin.Ama ben inanıyorumkli negatif sonuçlularda birgün listeye girecek
greeting.gif
ırena cım tebrikler isabetli bir karar olmuş bence:)yılmak yok:hooray:aslanız biz kk hanımları

Back
X