- Konu Sahibi biricik mericik
ARKADAŞLAR progestron testi aşılama sürecinde yapılıyormu?bir de yazınızda jel ile ilaç yazılı bunları doktor tüm aşılama olanlara mı veriyor yoksa gerekli olanlara mı?özel hastanede olmama rağmen konu hakkında çok az bilgiye sahibim.birde listeye eklenmek mi gerekiyor 18 mart aşılama günüm.
selam arkadaşım bende dün ne yazık ki olumsuz sonuçla karşılaştım .üzülme diycem ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. bu senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama dün ben ağlamaktan gözlerimi açabilince olumsuz sonuç alan kişilerin hikayelerini okudum başka sitelerde. insanlar 5. 6. tüp bebekten sonra bile denemeye devam ediyorlar yılmamışlar. işte o zaman kendime kızdım niye ağladığıma.ben biraz kendimi toplayım yeniden deniycem inş bu sefer yüzümüz güler herkese bol şans:ecrin_bebek:a.s.
sağol arkadaşım en giyi biz anlarız birbirimizi.benim henüz ilk denememdi.11.günde dayanamadım kan tahlili yaptırdım.evet denemekten vazgeçmiceğim hemen nisan ayında 2.denemeye geçeceğim ancak hala hasta olmadım ilaçların etkisi.olunca doktor değiştirip bir daha deneyeceğim.inşallah güler yüzümüz.kaydirigubbakcemile5