• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ARKADAŞLAR progestron testi aşılama sürecinde yapılıyormu?bir de yazınızda jel ile ilaç yazılı bunları doktor tüm aşılama olanlara mı veriyor yoksa gerekli olanlara mı?özel hastanede olmama rağmen konu hakkında çok az bilgiye sahibim.birde listeye eklenmek mi gerekiyor 18 mart aşılama günüm.

selam arkadaşım bende dün ne yazık ki olumsuz sonuçla karşılaştım .üzülme diycem ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. bu senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama dün ben ağlamaktan gözlerimi açabilince olumsuz sonuç alan kişilerin hikayelerini okudum başka sitelerde. insanlar 5. 6. tüp bebekten sonra bile denemeye devam ediyorlar yılmamışlar. işte o zaman kendime kızdım niye ağladığıma.ben biraz kendimi toplayım yeniden deniycem inş bu sefer yüzümüz güler herkese bol şans:ecrin_bebek:a.s.

sağol arkadaşım en giyi biz anlarız birbirimizi.benim henüz ilk denememdi.11.günde dayanamadım kan tahlili yaptırdım.evet denemekten vazgeçmiceğim hemen nisan ayında 2.denemeye geçeceğim ancak hala hasta olmadım ilaçların etkisi.olunca doktor değiştirip bir daha deneyeceğim.inşallah güler yüzümüz.kaydirigubbakcemile5

zero55 seninle aynı gün aşılamamız olmuştu inan çok üzüldüm benim de içimde bi sıkıntı var sen en iyisini yapmışsın ben hala bekliyorum

İNŞALLAH sen olumlu sonuç alırsın.ben çok sabırsız bir insanım dayanamam ki günü gelene kadar.boşver daha net sonuç alırsın beklemek en iyisi 2 günün kaldı sanırım.Sizin için dua ediyorum ben de nisanda tekrar deneyeceğim

selam arkadaşlar bu gün doktora gittim ve prolaktin hormonunun 80 küsürlerde olduğunu gördüm üzüldüm ilaca başladım zaten hipotiroidim bide hiperprolaktin çıktı yani aşılama da ondan tutmamış doktorun dediğine göre. bu ay hormonları düzeltip artık sonrasına bakıcam. ama sizler için de bol bol dua edicem.allah hepimiz için en hayırlısını versin kib.

selam arkadaşlar bu gün doktora gittim ve prolaktin hormonunun 80 küsürlerde olduğunu gördüm üzüldüm ilaca başladım zaten hipotiroidim bide hiperprolaktin çıktı yani aşılama da ondan tutmamış doktorun dediğine göre. bu ay hormonları düzeltip artık sonrasına bakıcam. ama sizler için de bol bol dua edicem.allah hepimiz için en hayırlısını versin kib.

canım prolaktin çok çabuk değişiklik gösterirmiş.stresten de etkilenir demişti doktorum biliyorum söylemek çok kolay uygulamak zor ama rahat olmamız lazım bol şanslar

Mavioje nerelerdesin sonuç öğrendin mi aşılamyı aynı gün yaptırmıştık merak ediyorum seni.inşallah sonucun benimkinden farklıdır da senin için mutlu oluruz.

canım prolaktin çok çabuk değişiklik gösterirmiş.stresten de etkilenir demişti doktorum biliyorum söylemek çok kolay uygulamak zor ama rahat olmamız lazım bol şanslar

doğru söylüyorsun arkadaşım doktorumda aynı şeyi söyledi mr çekilecek cuma günü her ihtimale karşı dostineks diye ilaca başladım bebek fikri zaten başlı başına insanı strese sokuyor ama artık bıraktım çünkü ben şu an bingölde ve asker eşiyim eşimde uzun süreli görevlere gidiyor artık ta ki birdaha ki kışa kadar 15 günde sadece bir gece eve geliyor yani benim hayaller bidaha ki kışa ama kısmet hiç de belli olmaz allah istedikten sonra demi.yani kısacası artık stres yapacak bir şeyim kalmadı. ama inş sizler bir an önce bebişlerinizi alırsınız kucağınıza hepinize bol şans. kaydirigubbakcemile2:emir_bebek::emir_bebek:

doğru söylüyorsun arkadaşım doktorumda aynı şeyi söyledi mr çekilecek cuma günü her ihtimale karşı dostineks diye ilaca başladım bebek fikri zaten başlı başına insanı strese sokuyor ama artık bıraktım çünkü ben şu an bingölde ve asker eşiyim eşimde uzun süreli görevlere gidiyor artık ta ki birdaha ki kışa kadar 15 günde sadece bir gece eve geliyor yani benim hayaller bidaha ki kışa ama kısmet hiç de belli olmaz allah istedikten sonra demi.yani kısacası artık stres yapacak bir şeyim kalmadı. ama inş sizler bir an önce bebişlerinizi alırsınız kucağınıza hepinize bol şans. kaydirigubbakcemile2:emir_bebek::emir_bebek:

canım çok iyi anlıyorum seni 2 yıl önce biz de şırnaktaydık o psikolojiyi biliyorum sen bozma yine moralini benim de pek umudum yok aşılamadan ama başka çare yok kaderimizde bebişler için uğraşmak varmış.belki de daha vakti vardır.kaç yıllık evlisin?

temmuzda 3 yıl olacak ama haziran 2007 den beri bebek istiyoruz bu arada iki kere gebelik yaşadım ben ilki 6 haftalıkken kendi düştü sonra 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 10 haftalıkken gelişmediği için kürtajla aldılar bende protein s eksikliğide var her gün iğne olmam gerekiyormuş gebelik sırasında yani o duyguyu anneliği çok kısada olsa yaşadım çok güzel bir duygu onun için bu kadar sabırsızlanıyorum ama kısmet tabi hepimiz için hayırlısı olsun demi kendinize iyi bakın

ben ikinci asilamadan sonra normal yolla hamile kaldim belki sende de öyle olur..umudunu kaybetme..kafani rahat tut düsünmeyi biraktigin anda tutacaktir..hayirlisiyla

merhaba reblid benımde aynı sorunum var ne iğnesı kullanacav perhızın varmı paylasırsan sevınırım ben bulgur sucuk kasar bezelye brokolı yemıyom yasak

Kızlar takipcinizim sizi unutmadım :)öpmeye geldim bi kerecik :)
Aiwan-JC_empathy5.gif

]
slm bende yeni üyeyim 12 martta aşılama belli olacak. merak içindeyim,aşılama sonrası crinio jel kulanıyorum.herkes de olan şikayetler dışında kabızlık şikayetim var hamile olan arkadaşlar test yapmadan anlaşılır mı bu kasık bel ağrıları ve göğüslerde hassasiyet hepsi aynı ilk aşılamam ve olursa allahtan olmazsa da allahtan diyorum biz elimizden geleni yapalım da inş. herkes anne olur.:

Son düzenleme:
]
slm bende yeni üyeyim 12 martta aşılama belli olacak. merak içindeyim,aşılama sonrası crinio jel kulanıyorum.herkes de olan şikayetler dışında kabızlık şikayetim var hamile olan arkadaşlar test yapmadan anlaşılır mı bu kasık bel ağrıları ve göğüslerde hassasiyet hepsi aynı ilk aşılamam ve olursa allahtan olmazsa da allahtan diyorum biz elimizden geleni yapalım da inş. herkes anne olur.:

öncelikle hoşgeldin.12 nisan mı demek istedin eğer öyleyse daha çok var acele etme.ilaç ve iğne etkisiyle test yanıltıyor.arkadaşlar biliyor ben 11.günde idrarda baktım 2.çizgi silik çıktı kafam karıştı sonra kanda baktırdım negatif çıktı.zamanını bekleseydim strese girmeyecektim hiç.

merhaba ibem77 doktor bana hiç bir perhizden bahsetmedi iğnenin adı clexane aşılamanın yapıldığı bir ay kullandım tutmayınca bıraktım bide yanında bebek aspirini veriyorlar sen perhizi nerden öğrendin doktor mu söyledi. burda bir arkadaşım var onda da aynı sorunla bir bebeğini kaybetmişti şimdi ikincisi 5 aylık oldu her gün iğnesini yapıyor yemesinden hiç kesmedi gayet güzel gidiyor yani
artık hayırlısı diyelim senin de gebelik kayıpların oldu anladığım kadarı ile allah hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın

arkadaşlar 1.aşılamam olmadı bi kaç ay ara vericez bekleyen herkese bol şans

arkadaşım üzme kendini diycem biliyorum olmuyor ama gerçekten kafanın rahat olması şart ben her iki gebeliğimide yok kesinlikle bu ay olmaz dediğim eşimle en az birlikte olduğum aylarda yakaladım her şey kısmet sizde sorun neydi bilmiyorum ama ciddi bir şey yoksa bence de ara vermek bazen daha güzel sonuçlar getiriyor allah en kısa zamanda tüm isteyenlerin kucağına bebiş versin inş öptüm sizleri by:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X