• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuca yardım lütfen

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
konularımı okuyan bilir sıkıntılı bir dönemden geçiyorum herkes gibi.

k.valide ve k.pederle tartıştığımızı söylemiştim. tartışmadan bir süre sonra babam a gittim eşimde geldi babam kıpkırmızıydı malum olay taze. babam eşime ailesinin yalanlarını vs vs anlattı hatta bazen sesi yükseldi. annemde içini döktü biz nebze. kızım evlendikten sonra kalp rahatsızlığı olmaya başladı o benim kızım sen umursamıyor olabilirsin eğer ona ve eşime birşey olursa ailene bunu gösteririm dedi (annemde kalp var ve bu olaylar onu çok yıprattı bazen kalp ilacını daha fazla alır oldu)

eşim o zamandan beridir ailemle iletişimini yok denecek kadar azalttı. ailesine konuşmaya gitti çekidüzen versinler kendilerine diye. giderken dediki konuşucaklarımdan sonra benimle uzun zaman konuşmayacaklar dedi ama döndüğünde gayet sakindi ve sonrasında telefon konuşmalarına şahit oldum gayet iyiler .

eşim bana soğuk ailesine sıcak davranıyordu en sonunda merak ettim ve oda ailesinin konuşma kaydımızı kendisine dinlettiğini ve onu teselli ettiklerini söyledi. senin yüzünden ailem karşısında yerin dibine girdim dedi. o gece en büyük kavgamızı ettik baban ailemi tehdit edemez dedi . eder dedim işin ucunda kızı varsa karısı varsa eder dedim.eder edemez kavga büyüdü topla eşyalarını götürüyorum seni dedi bırak ben giderim dedim. ben götürürüm vs derken ben sinir krizi geçirdim ben bağırdıkça o ağzımı sıkı sıkı kapatmaya çalıştı ben tepindim gecenin bir yarısıydı daha kötü oldu sen nasıl bu hale geldin dedi vs ben resmen ondan kaçtım ve gece evi terkettim.

eniştemi aramış babamı aramaya korkmuş heryerde beni aramışlar bende ne telefon ne para kendimi nasıl dışarı attım bilemiyorum. en sonunda beni buldu arabada ağladı ben senin canını yakmak istermiyim diye vs konuştuk eniştem bizi ertesi gün konuşmaya çağırdı.

gittik . ben anlattım eniştem gözlerini açtı ben anlattım dondu kaldı. hatta şahit olduğu olaylarıda eşime aktardı ve çoğunda ben haklı çıktım. eniştem dediki kusura bakma kimse kimsenin hakkına bu kadar tecavüz edemez. eşim sustu kaldı. o günden beridir iyiyiz çok şükür ama o aileme uzak ailem ona uzak. birde ailesine bazı olayları anlattığını gördüm ve ona olan güvenim nerdeyse bitti. görücü usulü evlenmemize vesile olan teyzeye k.validem ses kaydımı dinletmiş oda demiş ki kapat şunu ben bu kızı yıllardır tanıyorum biz bile gitsek saygıda kusur etmez sıkmasaydınız o kadar demiş.

bu kez k. peder de gelmiş ikisi başlamışlar konuşmaya.. teyzede bakmış susmuyorlar ben gidiyorum demiş çıkmış gitmiş. kayınpederini adam sanırdım oda beş para etmez dedi.ben bunları sonradan öğreniyorum. ses kaydı yapmaları ve dinletmeleri bana normal gelmedi.bilerek mi kaydettiler onu da bilmiyorum.
rüyalarımda sürekli kabuslar görüyorum çocuğumun düştüğünü eşimin çocuğumu kaçırıp ailesine götürdüğünü üzerimin kan olduğunu vs vs ve kendimi iyi hisssetmiyorum.

yuvamı kurtarmak istiyorum.ama bir yanımda git diyor çünkü eşimi hala yanımda hissedemiyorum. ben normalde neşeli biriyim ama neşemi tüketmişler.. bu zor zamanı nasıl atlatabilirim? eşimi ailem için zorlamıyorum ama ben bunca zaman sabrettim o ilk fırsatta aileme duvar ördü bunu doğru bulmuyorum ama bişeyde diyemiyorum kafam iyice karıştı çok yorgunum

Son düzenleme:
3.kişiler için (aldatma olmadığı sürece)evlilik yıkılmamalı..
Keşke sizde her fırsatta karşı tarafı affetmek yerine mesafeli dursaymissiniz..
Eşinizin tutumu karşılıklı kalp kirmamak,olayı soğutmak adına aslında olması gereken..
Üsteleyip de geçici olan bir durumu kalıcı hale getirmeyin,zira ortada asla gitmem gelemezler gibi bir şey söz konusu değil anladigim kadariyla..
Herkes seviyesini belli eder ses kaybetmek de onların ayıbı diye düşünüyorum..
Mesafe her soruna çözüm olur 3.kişilerde yeter ki karşıda direten rest çeken bir eş olmasın!!

3.kişiler için (aldatma olmadığı sürece)evlilik yıkılmamalı..
Keşke sizde her fırsatta karşı tarafı affetmek yerine mesafeli dursaymissiniz..
Eşinizin tutumu karşılıklı kalp kirmamak,olayı soğutmak adına aslında olması gereken..
Üsteleyip de geçici olan bir durumu kalıcı hale getirmeyin,zira ortada asla gitmem gelemezler gibi bir şey söz konusu değil anladigim kadariyla..
Herkes seviyesini belli eder ses kaybetmek de onların ayıbı diye düşünüyorum..
Mesafe her soruna çözüm olur 3.kişilerde yeter ki karşıda direten rest çeken bir eş olmasın!!

ben en baştan beri mesafeliydim onlar için eşim için bu büyük sorunmuş. ben asla gitmem gelmem diyen tarafım aileside öyle. ama ailem böyle birşey demedi henüz.

Şimdi siz ben gitmem,gelmem asla diyorsanız yaşadığınız sorunlar üstüne,eşinizin de ailenizden uzak durması çok olası bir durum değil mi size göre?
Etik olmayabilir evet ama malesef bi çok kişinin yaptığı bir davranış..
Evet siz yaşadığınız sorunlarda haklı olabilirsiniz ama Eşinizin de kendine göre haklı yanları eminim ki vardır..
Siz uzak davranmasına icerlerken az biraz da eşinizi anlamaya çalışın bence..
Aranız madem iyi bunları da kafaniza bir müddet dert etmeyin bana göre!!

Eğer bu şekilde mutlu olacaksanız bırakın ailenizle görüşmesin.
Sizde onunkiyle görüşmeyin.
Sürekli bu konuları içinizde büyütüp kafanızı yormayın.
Bilinçaltınızı nasıl bu konuyla doldurduysanız bakın rüyalarınıza bile girer olmuş.
Biraz akışına bırakın.

Onceki konunu hatırlıyorum ona da yazmıştım hatta. Maalesef erkekler bu dengeyi kuramıyor senin ailen eşine ne kadar sıcak davransa da sen onun ailesine tepkili olduğun icin o da senin ailene tepki veriyor adil olamıyor. Sen eşinin ailesiyle görüşmeyeceksen o da seninkilerle görüşmesin gelip surat asacağına sen daha güzel vakit gecirirsin. Demekki eşin senin ailenin gösterdiği çabayı haketmiyor. Babanı da tebrik ettim doğrusu ne güzel arkanda durmuş boyle baban olmasa ne eziyetler ederler sana:sopa:

Onceki konunu hatırlıyorum ona da yazmıştım hatta. Maalesef erkekler bu dengeyi kuramıyor senin ailen eşine ne kadar sıcak davransa da sen onun ailesine tepkili olduğun icin o da senin ailene tepki veriyor adil olamıyor. Sen eşinin ailesiyle görüşmeyeceksen o da seninkilerle görüşmesin gelip surat asacağına sen daha güzel vakit gecirirsin. Demekki eşin senin ailenin gösterdiği çabayı haketmiyor. Babanı da tebrik ettim doğrusu ne güzel arkanda durmuş boyle baban olmasa ne eziyetler ederler sana:sopa:

çok şükür annemle babam ezdirmiyor beni ama bu zaman kadar da hep sabret dediler bianda bu seviyeye gelmediler çok şükür. ama k pederim babamın arkamda durmasını yanlış buldu. haklısın en iyisi gitmesin de gelmesinlerde

çok şükür annemle babam ezdirmiyor beni ama bu zaman kadar da hep sabret dediler bianda bu seviyeye gelmediler çok şükür. ama k pederim babamın arkamda durmasını yanlış buldu. haklısın en iyisi gitmesin de gelmesinlerde
Tabi ki kp yanlış bulacak. Erkek ailesi üstündür ya kimse cevap veremez onlara. Kiz babası bir laf ederse yuvayı yıkmak istiyor olur ama erkek ailesi alabildiğine eziyet eder

Tabi ki kp yanlış bulacak. Erkek ailesi üstündür ya kimse cevap veremez onlara. Kiz babası bir laf ederse yuvayı yıkmak istiyor olur ama erkek ailesi alabildiğine eziyet eder

evet eşime o yüzden kızıyorum birazda.yuvamızı mahfeden ailesi.ama ailesine hiçbirşey yapmıyor benim ailem mahfetmiş gibi davranıyor çünkü artık ailemde taviz vermiyor hoşlarına gitmiyor :(

Back
X