- 20 Aralık 2022
- 4.277
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi rojbininannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet guz helede hareketli benim eşimin baya düşüktü eşinizde bir sorun görünmüyorKızlar eşim sperm testi verdi acaba yorumlaya bilirmisiniz anlayan varmı acabahepinize yorumunuz için şimdiden teşekkürler
Çok sağol.yorum için canım göstermedik daha doktora merak ettim bir sıkıntı varmı diyeBence gayet guz helede hareketli benim eşimin baya düşüktü eşinizde bir sorun görünmüyor
Bence gayet iyi görünüyorÇok sağol.yorum için canım göstermedik daha doktora merak ettim bir sıkıntı varmı diye
Gayet güzel küçükçekmecede bir hastanedemi yaptırdınız bizimde aynı bu şekildeydi test bilgileriKızlar eşim sperm testi verdi acaba yorumlaya bilirmisiniz anlayan varmı acabahepinize yorumunuz için şimdiden teşekkürler
Evet canım Küçükçekmece de yaptıkGayet güzel küçükçekmecede bir hastanedemi yaptırdınız bizimde aynı bu şekildeydi test bilgileri
Sperm değerleri çok iyi ne yiyor ne iciyor eşiniz bize de söyleseniz kullandığı birşey varsaMerhabalar arkadaşlar bu sonucu yorumlayacak birisi var mı yarın doktor randevumuz var ama çok merak ediyorum eşime varikosel teşhisi koydular sperm testi istediler sonuç da bu
Gerçekten öyle mi Şükür içime su serpildi son üç aydır eşime kür yapıyorum çakşır kökü suyu içiyor akşamları çoban çökerten çayı içiriyorum sabahları zencefilli pekmez ekstra olarak OMEGA 3 ve Multi vitamin takviyeleri veriyorum inşallah bunların etkisi olmuşturSperm değerleri çok iyi ne yiyor ne iciyor eşiniz bize de söyleseniz kullandığı birşey varsa
Ya nasıl uyguladınız söyler misiniz 500 milyon sperm inanılmaz. Hareket sayısı %90 cok cok yüksek. Benim eşimde de varikosel var ama ameliyat olursa cok bekleriz, doktor tabiki yorumlar ama bu değerlerle varikosel nasıl oluyor eşiniz anlayamadım benim eşimin spermi 70 milyon cıktı yükseltmeye calısıyorum hareketli sayımız %32 sınırda bende gebelik olusmuyor aylardır, 1 düşüğüm var. Nasıl uyguladıgınızı söyler misiniz, çakşır suyu karacigere zararlı diye okudum bu forumda yapmaya korktumGerçekten öyle mi Şükür içime su serpildi son üç aydır eşime kür yapıyorum çakşır kökü suyu içiyor akşamları çoban çökerten çayı içiriyorum sabahları zencefilli pekmez ekstra olarak OMEGA 3 ve Multi vitamin takviyeleri veriyorum inşallah bunların etkisi olmuştur
Aslında şöyle söyleyelim varikosel olduğunu bilmiyorduk bir yıldır evliyiz yedi aydır çocuk denedik olmadı bu sebepten hem kendime hem de eşime son üç aydır kürler yapıyordum sıkınti bende sanıyordum sürekli yumurtalık ağrım vardı ama doktorlar sorun yok diyordu eşimde bazı farklılıklar gördük geçen hafta doktora gittik varikosel var ve kis gibi birsey de var dediler Eşim askerdi 5 yıl boyunca Kuzey Irak'ta görev yaptı zorlu süreçlerden geçti bu sebepten varikosel olduğunu düşünüyorlar askerlerde sıklıkla görulen rahatsızlıklardanmis kürlere gelince çakşır kökünün kendisini aldım kahve öğütme makinem vardı onda toz haline getirdim iki litre kadar kaynamış suya üç tatlı kaşığı çakşır kökü tozu ekledim demledim bitene kadar içti bittikçe tekrardan yaptım sabah ve akşam bir bardak içiriyorum çoban çökerten çayıni da akşam yemeği sonrası bir bardak demledim içirdim iki yemek kaşığı pekmeze bir tatlı kaşığı zencefil ekleyip sabah bazen de akşamları yedirdim son iki haftadır düzenli multivitamin ve OMEGA 3 takviyesi veriyorum demir eksikliği vardı onun için de demir takviyesi veriyorum sanırım bunlar etkiledi sperm sonuçlarınıYa nasıl uyguladınız söyler misiniz 500 milyon sperm inanılmaz. Hareket sayısı %90 cok cok yüksek. Benim eşimde de varikosel var ama ameliyat olursa cok bekleriz, doktor tabiki yorumlar ama bu değerlerle varikosel nasıl oluyor eşiniz anlayamadım benim eşimin spermi 70 milyon cıktı yükseltmeye calısıyorum hareketli sayımız %32 sınırda bende gebelik olusmuyor aylardır, 1 düşüğüm var. Nasıl uyguladıgınızı söyler misiniz, çakşır suyu karacigere zararlı diye okudum bu forumda yapmaya korktum
Baya takviye vermişsiniz, sağolun bende uygulayacagım, bakalım inşallah artar. Bizde de sorun bende mi eşimde mi bilmiyorum 8 aydır olmuyorAslında şöyle söyleyelim varikosel olduğunu bilmiyorduk bir yıldır evliyiz yedi aydır çocuk denedik olmadı bu sebepten hem kendime hem de eşime son üç aydır kürler yapıyordum sıkınti bende sanıyordum sürekli yumurtalık ağrım vardı ama doktorlar sorun yok diyordu eşimde bazı farklılıklar gördük geçen hafta doktora gittik varikosel var ve kis gibi birsey de var dediler Eşim askerdi 5 yıl boyunca Kuzey Irak'ta görev yaptı zorlu süreçlerden geçti bu sebepten varikosel olduğunu düşünüyorlar askerlerde sıklıkla görulen rahatsızlıklardanmis kürlere gelince çakşır kökünün kendisini aldım kahve öğütme makinem vardı onda toz haline getirdim iki litre kadar kaynamış suya üç tatlı kaşığı çakşır kökü tozu ekledim demledim bitene kadar içti bittikçe tekrardan yaptım sabah ve akşam bir bardak içiriyorum çoban çökerten çayıni da akşam yemeği sonrası bir bardak demledim içirdim iki yemek kaşığı pekmeze bir tatlı kaşığı zencefil ekleyip sabah bazen de akşamları yedirdim son iki haftadır düzenli multivitamin ve OMEGA 3 takviyesi veriyorum demir eksikliği vardı onun için de demir takviyesi veriyorum sanırım bunlar etkiledi sperm sonuçlarını
Ya nasıl uyguladınız söyler misiniz 500 milyon sperm inanılmaz. Hareket sayısı %90 cok cok yüksek. Benim eşimde de varikosel var ama ameliyat olursa cok bekleriz, doktor tabiki yorumlar ama bu değerlerle varikosel nasıl oluyor eşiniz anlayamadım benim eşimin spermi 70 milyon cıktı yükseltmeye calısıyorum hareketli sayımız %32 sınırda bende gebelik olusmuyor aylardır, 1 düşüğüm var. Nasıl uyguladıgınızı söyler misiniz, çakşır suyu karacigere zararlı diye okudum bu forumda yapmaya korktum
İnşallah faydası olur Rabb'im öncelikle tüm hastalıklara şifa versin sonra tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereBaya takviye vermişsiniz, sağolun bende uygulayacagım, bakalım inşallah artar. Bizde de sorun bende mi eşimde mi bilmiyorum 8 aydır olmuyor
Saraçoğlu sabah akşam keçiboynuzu pekmezi öneriyor bende keçiboynuzu pekmezi ve bazen de üzüm pekmezi veriyorumBaya takviye vermişsiniz, sağolun bende uygulayacagım, bakalım inşallah artar. Bizde de sorun bende mi eşimde mi bilmiyorum 8 aydır olmuyor
Malesef eşimle kavga dövüş zar zor vitaminini veriyorum, bunlara inanmıyor. Siz her gün 2 bardak mı icirdiniz çayı, çakşır almıstım saracogludan ama icmez diye yapmadımSaraçoğlu sabah akşam keçiboynuzu pekmezi öneriyor bende keçiboynuzu pekmezi ve bazen de üzüm pekmezi veriyorum
Evet iki bardak içiyor Sabah akşam aslında içmek istemedi başlarda tadını beğenmedi biraz onu Cesaretlendirdim öyle içmeye devam etti söylemeyi unuttum panax Kore ginsengi takviyesi içiyorduk son iki haftadır penis damarlarına çok etkiliymis ama biz şifa enerji versin diye kullanıyorduk sanırım onun da etkisi olduMalesef eşimle kavga dövüş zar zor vitaminini veriyorum, bunlara inanmıyor. Siz her gün 2 bardak mı icirdiniz çayı, çakşır almıstım saracogludan ama icmez diye yapmadım