- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi kita_kitta
-
Ne yaptılar ki size gorusmuyorsunuz..
Büyük bir durum olmali.. Nazik degiller, Görgüsüzler diye aile silinmez cunku
Yaptıkları pekçok şey var şimdi bunları tek tek yazsam sayfalar alır. Genel olarak şöyle söyleyeyim bolca dışlandım, herşeyim batti onlara. Ufak bir kac sey anlatayim mesela görümcemin bir tanesi evlenirken evinin hicbir esyasini gormemis butun evi kayinvalidesi begenmis almis ki bu cok kotu bisey. Ben evimin butun esyalarini esimle birlikte begendim ki normali bu yani. Bunu icin bile trip atti bana ve annesi babasi da her zaman kizlarini savundu. Baska bir akrabasi benim hakkimda bir yalan soyledi (ki esim sahitti olanlara) esim dediki anne o olay öyle degil boyle esim hakli dedi onda bile ben suclu oldum. Bu ailenin tüm kadinlari kayinvalidelerinden ve eslerinden cekmis bana da cektirmek istediler
Hergün bu muameleyi görmek arkani dondugun anda hakkinda konusulmasi. Kitap okuyorsun diye bile alay edilmesi. Bunlar cokcocukca seyler.Ayrılma bence ya...bence zor..Bunlar için ayrılma
.aynı işyerinden arkadaslara kutlanıyor insan bazen...
Bunlar bosanmaya sebep mi sizce ? Bakin, esim de soyle yapti diye tek bir sey yazmamissiniz, alakasiz dis kapinin mandali insanlara sebep yuva mi yikacaksiniz? Araniza mesafe koyarsiniz, azami gorusursunuz. Kafaniza takmayin bu insanlari, yani beriki size iftira atmis eeeeeeee, yani sonuc nedir ? O akraba kim ki, sizin hayatinizda hicbir onemi olmayan bir insan, size iftira atsa ne, atmasa ne, niye umrunuzda olsun ki? Kayinvalidenizi de , gorumceyi takmayin he he diyin gecin, ne olacak? Kayinvalide sizi sevse ne, sevmese ne?
Madem seviyorsunuz, esantiyon olarak gelen ailesine azicik katlanacaksiniz, ne var bunda? Hangi evlilik 4.4luk ki, bakin onemli olan adami sevmeniz zaten; hem cok sevdiginiz, hem de super ailesi olan birini bulabilecek misiniz ? Kraliyet ailesine gelin gidecekseniz ayri tabi.
Hayir bilmiyordumevlenmeden önce bilmiyormuydunuz eşinizin aile yapısını?
GörüsüyorEşiniz ailesiyle görüşüyor mu?
Ablam simdi herkes böyleE birde dövseydiniz bari.
Ben 4, 4 lük evlilik istemedim zaten . Benim evimin esyasindan dugunume kadar herseyimi esimle biz yaptik. Annesinin babasinin dugunde giyecegi kiyafeti bile esim aldi. Ne evime ne bana 1 kurus katkilari olmadi, üstüne üstluk kayinpederimin 40, 50 binliralik borclarini bile biz oduyoruz hic bir seye sesimi cikarmadim kimselere soylemedim herseyi yuttum sadece guler yuz tatli dil istedim. Kus olmadigimiz zamalarda bile 1 kez bile gorumcelerim beni davet etmedi ben hepsini davet ettim evime yemeklere hepsine ilgi alaka gosterdim ki ben farkli memelekete gelin geldim yalnizim bana es yoldas arkadas olsunlar istedim
yani ne denirki ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye bir söz var...
eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyarken bunun nedenlerini mantıklı bir şekilde eşinize açıklamanız lazım ve eşinizde size hak verirse siz 2 kişi gayet güzel yaşarsınız yani..eğer tek sorun aileyse..
Elbet birgün sizin görüşmemeniz rahatsız edecek eşinizide.Ve bu konu evliliğinizde huzursuzluklara yol açacak. Muhtemelen oda sizin ailenizle görüşmeyi kesecek.Görüsüyor
E birde dövseydiniz bari.
Ben 4, 4 lük evlilik istemedim zaten . Benim evimin esyasindan dugunume kadar herseyimi esimle biz yaptik. Annesinin babasinin dugunde giyecegi kiyafeti bile esim aldi. Ne evime ne bana 1 kurus katkilari olmadi, üstüne üstluk kayinpederimin 40, 50 binliralik borclarini bile biz oduyoruz hic bir seye sesimi cikarmadim kimselere soylemedim herseyi yuttum sadece guler yuz tatli dil istedim. Kus olmadigimiz zamalarda bile 1 kez bile gorumcelerim beni davet etmedi ben hepsini davet ettim evime yemeklere hepsine ilgi alaka gosterdim ki ben farkli memelekete gelin geldim yalnizim bana es yoldas arkadas olsunlar istedim
Ablam simdi herkes böyle
maddi katkı sağlamiyor artık aileler..lafa da He He geç..işyerinden arkadaşlar diyorum patron diyorum.calisiyormusunuz siz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?