- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi kita_kitta
-
Aslinda bunu sordum kendime oncelikle onlara katlanmaya calistim yapamadim, onlarla gorusmemeyi sectim bir sure sonra esim bunu yapamadi. Sehir degistirmek guzel bir cozum esim bunu kabul etmiyor. Baska da bir cozum gelmiyor aklima. Tikandim yoruldumOnce kendine sor bakalim "tek caren bosanmak mi "?
Evlilik sabır ve karşılıklı fedakarlık gerektirir ,ihanet,şiddet vb. gibi geçerli sebepler olmadığı sürece,
çok aşık olduğunuzu söylediğiniz kocanızın ailesine katlanmak bu kadar zor olmasa gerek her kadın sizin düşünce yapınıza sahip olsaydı şuan evli biri kalmazdı heralde en küçük bir problemde böyle boşanmayı düşünmek yanlış geliyor bana.
Hanimefendi en kucuk bir problemde bosanmayi secmedim ben. Lutfen yargilamadan once biraz dusunun
Aslinda bosanmak icin buyuk bi sorun yok. Hem esinle bir birinizi seviyorsaniz asila bilir sorun seninki. Esinle etraflica, sakin bi dille konus. Once evliligin, mutlulugun icin savasmalisin. Bosanmak son caredir.Aslinda bunu sordum kendime oncelikle onlara katlanmaya calistim yapamadim, onlarla gorusmemeyi sectim bir sure sonra esim bunu yapamadi. Sehir degistirmek guzel bir cozum esim bunu kabul etmiyor. Baska da bir cozum gelmiyor aklima. Tikandim yoruldum
Bu ne yaaa ? Nerden geliyor bu cahillik (esini kast ediyorum) ? Niye kendini uzuyorsun. Zaten esin bosanmasa bile boyle bi sebepten dolayi seni yalniz biraktigi icin vur tekmeyi def olsun !!!!!!!!!!merhaba kizlar bende yeni uye oldum ve malesef bende bosaniyorum hemde bi hic ugruna benimki Allah cumlemize yardim etsin gercekten cok zor 3 aydir baba evimdeyim ne ariyor nede soruyor bitti ayriliyoruz diyor sadece ve neden biliyormusunuz annesi babasi yuzunden ben evlatlikmisim diye bende bilmiyordum ki ona soyliyim soyleyin bana ben napiyim 5 aylik evliyim ve 3 aydir ayriyiz cok mutsuzum
Ahh anlamadim malesef. Uzak sehirlerdeydik ve nisanlilik suremiz kisaydiE evlenmeden önce nisanlilik döneminde anlamadiniz mi nasil bi aile olduklarini!?
Iyi yapiyorsun tatlim.Bir bir de şu var kizlar hani bazi insanlar kaynanasi bir laf derse gelinde bes laf eder ya. Ben hayatta kavga etmeyi beceremem utanirim öyle yetistirildim laf sokayim bende cevap vereyim kavga edeyim beceremem susar kalirim herkese boyleyim
İnşallah ayrilmayiz ama o depresif insan olmaya basladim bile hani insanin bir yasama sevinci olur ya iste yavas yavad sonuyor bende. Allah sonumuzu hayirli etsinEşiniz aranızda denge kurmadığı sürece mutsuz,yıllar geçtikçede depresif biri olur çıkarsınız.
Yuva kolay kurulmuyor diyenlere de, yuva tek taraflı yuva olmaz.Herkes elini taşın altına koymalı.
Eğer boşanırsanız, bu süreci ancak çalışarak daha kolay atlatırsınız.Zaman herşeye ilaç olur. İlk zamanlarda ilk 8 ay zor gelir, gelgitler yaşarsınız,keşke ayrılmasaydım dersiniz ara ara.Ama sonra herşey netleşir, hayatına devam edersin,kafan rahat olur,saçma sapan kimseyi çekmek zorunda kalmazsın.Ailen,arkadaşların ve çalışarak atlatırsın.(inşaallah gerek kalmaz)
Zaten eşin seni gerçekten seviyorsa , ailesiyle senin aranda dengeyi kurar ve ayrılmazsınız.
Pek iyi yapmiyorum bence cünkü böyle insanlara farkli yaklasmak lazimIyi yapiyorsun tatlim.
Pek iyi yapmiyorum bence cünkü böyle insanlara farkli yaklasmak lazim[/QUOT
haklisin da tatlim ama kv kizi yasindaki geline laf sokuyorsa bu onun cahilligidi, sen sen hic kendini yorma cvb vereyim diye.Pek iyi yapmiyorum bence cünkü böyle insanlara farkli yaklasmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?