sonumuz belli, boşanmak! peki ya sonrası...

Evlilik sabır ve karşılıklı fedakarlık gerektirir ,ihanet,şiddet vb. gibi geçerli sebepler olmadığı sürece,

çok aşık olduğunuzu söylediğiniz kocanızın ailesine katlanmak bu kadar zor olmasa gerek her kadın sizin düşünce yapınıza sahip olsaydı şuan evli biri kalmazdı heralde en küçük bir problemde böyle boşanmayı düşünmek yanlış geliyor bana.

Once kendine sor bakalim "tek caren bosanmak mi "?
Aslinda bunu sordum kendime oncelikle onlara katlanmaya calistim yapamadim, onlarla gorusmemeyi sectim bir sure sonra esim bunu yapamadi. Sehir degistirmek guzel bir cozum esim bunu kabul etmiyor. Baska da bir cozum gelmiyor aklima. Tikandim yoruldum

Hanimefendi en kucuk bir problemde bosanmayi secmedim ben. Lutfen yargilamadan once biraz dusunun

Aslinda bunu sordum kendime oncelikle onlara katlanmaya calistim yapamadim, onlarla gorusmemeyi sectim bir sure sonra esim bunu yapamadi. Sehir degistirmek guzel bir cozum esim bunu kabul etmiyor. Baska da bir cozum gelmiyor aklima. Tikandim yoruldum
Aslinda bosanmak icin buyuk bi sorun yok. Hem esinle bir birinizi seviyorsaniz asila bilir sorun seninki. Esinle etraflica, sakin bi dille konus. Once evliligin, mutlulugun icin savasmalisin. Bosanmak son caredir.

Bu ne yaaa ? Nerden geliyor bu cahillik (esini kast ediyorum) ? Niye kendini uzuyorsun. Zaten esin bosanmasa bile boyle bi sebepten dolayi seni yalniz biraktigi icin vur tekmeyi def olsun !!!!!!!!!!

Eşiniz aranızda denge kurmadığı sürece mutsuz,yıllar geçtikçede depresif biri olur çıkarsınız.
Yuva kolay kurulmuyor diyenlere de, yuva tek taraflı yuva olmaz.Herkes elini taşın altına koymalı.
Eğer boşanırsanız, bu süreci ancak çalışarak daha kolay atlatırsınız.Zaman herşeye ilaç olur. İlk zamanlarda ilk 8 ay zor gelir, gelgitler yaşarsınız,keşke ayrılmasaydım dersiniz ara ara.Ama sonra herşey netleşir, hayatına devam edersin,kafan rahat olur,saçma sapan kimseyi çekmek zorunda kalmazsın.Ailen,arkadaşların ve çalışarak atlatırsın.(inşaallah gerek kalmaz)

Zaten eşin seni gerçekten seviyorsa , ailesiyle senin aranda dengeyi kurar ve ayrılmazsınız.

Bir bir de şu var kizlar hani bazi insanlar kaynanasi bir laf derse gelinde bes laf eder ya. Ben hayatta kavga etmeyi beceremem utanirim öyle yetistirildim laf sokayim bende cevap vereyim kavga edeyim beceremem susar kalirim herkese boyleyim
Iyi yapiyorsun tatlim.

İnşallah ayrilmayiz ama o depresif insan olmaya basladim bile hani insanin bir yasama sevinci olur ya iste yavas yavad sonuyor bende. Allah sonumuzu hayirli etsin

Halledilmicek mesele degil ki bunlar.......

İlle de boşandıktan sonrası için yorum istemişsin.

Çözüm istememişsin ama ben çözüme yönelik yorum yapmak istiyorum.
Çünkü eşim çok iyi demişsin.

Yine de kafana bitirmeyi bu kadar net koyduysan kolay olur senin için boşandıktan sonrası sanırım.

Ama 1 yıllık evlilik eşinin ailesi için bitirilse şuan ben de dahil herkes boşanmış olurdu emin ol.

Herkes kendi yaşadıklarını bilir.
Ben de eşimin ailesi ile yaşadıklarımı yazsam sana ayy senin daha betermiş benim halime çok şükür dersin belki.

Başta baskı yapmayan eşin bu ara yapıyorsa birileri etkiliyor demektir evet.
Adamın özünde baskı yok, bu güzel bir şey. O zaman bu kötü günler de geçici.

Zaten ailesi söz konusu olduğunda evliliğini yıpratan erkek dolu ortalık.
Eşi ile ailesi arasında denge kurabilen erkek parmakla sayacak kadar az.
Bu ciddi bir yetenek..

Ona zaman tanımalısın..

Biraz sabretmen gerekiyor ki aşığım, çok seviyorum demişsin.

Sabretmek istemiyorum diyorsan da aşığım deme lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…