- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi kita_kitta
-
tamam o zaman takmayacaksın,dedikleriyle kalırlarHayir istemiyor esim su an halinden memnun o konuda ama onunda ne dusundiu biraz geri planda kaliyor
Ama iste boyle nereye kadar devam edecek. Ne kadarlik evlisiniz?Evet ben varım ve eşim her iki aileye şöyle bir mesafe koydu. Ne ben onları ne de eşim bizimkileri görecekmiş böylece unutulup gidecekmiş. Bizdeki kültür ve eğitim farkı da dağlar kadar
Ne guzelmis. Ben de onlara gittigimde onlarla beraber yere oturdum asla sivrilk yapmadim. Ama onlar istiyorlarki ben kendi ev hayatimi da oyle yasayayim.ben bunu yapamam
DayanilmiyoEvet ayni durumdayiz. Daha once sen haklisin dedigi bir olay aradan 3 ay gecince annem hakli oluyor. Nereye kadar dayanirim bilmiyorum
Ahh keske dedigin gibi olsam gercekten o kadar cok isterimki öyle olabilmeyieşini seviyorsun madem onun için katlanırsın o zaman , sabırlı olursun... boşver ne yapıyorlarsa yapsınlar bence eşine hiç şikayet etme bırak arada sırada sende görüş çağır onları güler yüz göster birşeylerini eksik etme sadakan olsun öbür dünyada karşılığını alırsın sırf eşin için katlan onlara da saygısızlık etme sonra eşin sen de şunu demiştin demesin sana
haklısın hayatım sen elinden geleni yapıyorsun desin yıkıcı olma biraz yapıcı ol
canın sıkılınca gel buraya konu aç derdini paylaş hatta bana anlat arkadaş olalım gerçekten.. ama boşanma yani bir yuva kolay kurulmuyor
Evet aynen o aileye anlattiniz. AmiiiiinDayanilmiyo
Helede onun aileside bnm esimin ailesi gibi dolduran,sizi kotuleyen,beddua eden,kedisini acindiran bir aileyse hic cekilmiyolar
Allah cahilden korusun
Bende aynen sizin dediginiz gibi yasamaya calistim sorunda bu zaten. Onlarin aile kulturlerinde boyle birsey yok. Gelin sık sık gelecek her seyi yapacak evine bir sey alirken bile kayinvalideye soracak yoksa kayinvalide eve yeni alinan bir bibloya bile surat yapacak. Gorumceler coluk cocuk hep gelecek ama asla gelini cagirmayacaklar. Gelin degisik pasta yemekler yaptiginda bile sorun olacak. Fasulye pilav yapacak sadece. Onlar icin ozene bezene hazirladigim yemek masalari bile sorun olacak cunku onlar yere oturup ortadan yerler. Bakin ben onlara guzel guzel masa hazirladim bir hevesle bana bunu icin trip attilar surat yaptilar. Kayinvalideme dogum gunu icin hediye alip surpriz yaptim kayinpederim trip atti. Cok tuhaflar anlayamiyorum. Maddi konulara gelince bende beklenti icinde degilim zaten bunu anlatmamin sebebi hani boyle herseyi istedigi gibi yaptirmis insanlari biktirmis bir insan profili cizmek istemedim. Onlar istedilerki hem evimin koltuk takimini kayinvalidenin begendigi olsun hemde onun parasini ben odeyeyim. Gorumcemin evinde dusa kabin yok diye bende yaptirmayayim. Bunlar normal mi sizce
Valla bilmiyorum nereye kadar ben de 1 yıllık evliyim ve artık kavga etmekten bıktım herkes bayramda eşiyle ailesiyle birlikte olurken ben yalnız kaldım o ailesinin yanına başka bir şehre gitti. Artık pek sallamıyorumAma iste boyle nereye kadar devam edecek. Ne kadarlik evlisiniz?
merhaba kizlar bende yeni uye oldum ve malesef bende bosaniyorum hemde bi hic ugruna benimki Allah cumlemize yardim etsin gercekten cok zor 3 aydir baba evimdeyim ne ariyor nede soruyor bitti ayriliyoruz diyor sadece ve neden biliyormusunuz annesi babasi yuzunden ben evlatlikmisim diye bende bilmiyordum ki ona soyliyim soyleyin bana ben napiyim 5 aylik evliyim ve 3 aydir ayriyiz cok mutsuzum
merhaba kizlar bende yeni uye oldum ve malesef bende bosaniyorum hemde bi hic ugruna benimki Allah cumlemize yardim etsin gercekten cok zor 3 aydir baba evimdeyim ne ariyor nede soruyor bitti ayriliyoruz diyor sadece ve neden biliyormusunuz annesi babasi yuzunden ben evlatlikmisim diye bende bilmiyordum ki ona soyliyim soyleyin bana ben napiyim 5 aylik evliyim ve 3 aydir ayriyiz cok mutsuzum
Siz baska bir sehre tasinin diyecektim, sonra altta yazdiklarinizi okudum. Bence sizi sadece tasinmak kurtarir.
Ya ben burda issizim, eski sehrimize tasinalim diyeceksiniz; ya da ya tasiniriz ya bosaniriz diyip resti cekeceksiniz diye dusunuyorum.
Cok garip bu insanlar, yani gorusmeme gibi bir durumunuz da yok anladigim kadariyla. Arkaniza bakmadan kacin derim.
Evlatliksaniz nolmus yani ne sacma sey insan bunun icin bosanirmi. Daha cok size destek olmalari lazim evet sirf o yuzden bosaniyor benden ve bana dedigi bi soz beni yikti sen turkmusun cingenemisin ne oldugun belli degil istemiyorumseni dedi bana ne alakasi var ya ben Allaha sukur 5 vakit namazimi kilan biriyim annem babam gul gibi yeyistirdi beni cok uzdu beni kizlar cok
ay bunu bana da yaptılar :) umursamayıp kendı ısınıze bakacaksınız bu kadarHergün bu muameleyi görmek arkani dondugun anda hakkinda konusulmasi. Kitap okuyorsun diye bile alay edilmesi. Bunlar cokcocukca seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?