sonumuz belli, boşanmak! peki ya sonrası...

Evet ben varım ve eşim her iki aileye şöyle bir mesafe koydu. Ne ben onları ne de eşim bizimkileri görecekmiş böylece unutulup gidecekmiş. Bizdeki kültür ve eğitim farkı da dağlar kadar
Ama iste boyle nereye kadar devam edecek. Ne kadarlik evlisiniz?

Ne guzelmis. Ben de onlara gittigimde onlarla beraber yere oturdum asla sivrilk yapmadim. Ama onlar istiyorlarki ben kendi ev hayatimi da oyle yasayayim.ben bunu yapamam

İstesinler, surat assinlar.. Boş verin duymazdan gelin.. Benim evim benim isteğim anne diyip gülün geçin.. Siz sofra hazirladgnzda yerde yemek yiyecekler diyensurat yapıyorlarsa görmezden gelin masada yedirin afiyet bal seker olsun diyin.. Yani boşanmak mi daha kolay bu insanları umursamamak mi sence?

Evet ayni durumdayiz. Daha once sen haklisin dedigi bir olay aradan 3 ay gecince annem hakli oluyor. Nereye kadar dayanirim bilmiyorum
Dayanilmiyo
Helede onun aileside bnm esimin ailesi gibi dolduran,sizi kotuleyen,beddua eden,kedisini acindiran bir aileyse hic cekilmiyolar

Allah cahilden korusun

Ahh keske dedigin gibi olsam gercekten o kadar cok isterimki öyle olabilmeyi

merhaba kizlar bende yeni uye oldum ve malesef bende bosaniyorum hemde bi hic ugruna benimki Allah cumlemize yardim etsin gercekten cok zor 3 aydir baba evimdeyim ne ariyor nede soruyor bitti ayriliyoruz diyor sadece ve neden biliyormusunuz annesi babasi yuzunden ben evlatlikmisim diye bende bilmiyordum ki ona soyliyim soyleyin bana ben napiyim 5 aylik evliyim ve 3 aydir ayriyiz cok mutsuzum

Kalip mucadele etmek yerine bosanmayi tercih etmek

Ben olsam bosanmazdim asik oldugum adami niye bosuyayim ailesi yuzunden ....

Surekli gitmezdim gittigimdede takmazdim olur biterdi

Siz baska bir sehre tasinin diyecektim, sonra altta yazdiklarinizi okudum. Bence sizi sadece tasinmak kurtarir.

Ya ben burda issizim, eski sehrimize tasinalim diyeceksiniz; ya da ya tasiniriz ya bosaniriz diyip resti cekeceksiniz diye dusunuyorum.

Cok garip bu insanlar, yani gorusmeme gibi bir durumunuz da yok anladigim kadariyla. Arkaniza bakmadan kacin derim.

Ama iste boyle nereye kadar devam edecek. Ne kadarlik evlisiniz?
Valla bilmiyorum nereye kadar ben de 1 yıllık evliyim ve artık kavga etmekten bıktım herkes bayramda eşiyle ailesiyle birlikte olurken ben yalnız kaldım o ailesinin yanına başka bir şehre gitti. Artık pek sallamıyorum

Evlatliksaniz nolmus yani ne sacma sey insan bunun icin bosanirmi. Daha cok size destek olmalari lazim

Nasil yani anlamadim bu nasil bir kaos boyle ..
Sen evlatliksinn ve bunu yeni ogrendin esinde sakladigini dusundugu icinmi senden ayrilicak ...
Yoksa evlatliksin diyemi eger oyleyse s.ktrsin gitsin evlatlik olmak suc mu

Bana da tek care resti cekmek gibi geliyor ama bilmiyorum ne olacak bunun sonu

Ailesi için boşanma arkadaşım. Görüşmek istemediğini kocana seni anlayabileceği, tatlı bi dille söyle. Gorusmen durumunda ailenizin zarar göreceğini güzelce anlat. İlla ki görüşmek zorunda kalırsan da görmezden duymazdan gel kocan için.

Bir bir de şu var kizlar hani bazi insanlar kaynanasi bir laf derse gelinde bes laf eder ya. Ben hayatta kavga etmeyi beceremem utanirim öyle yetistirildim laf sokayim bende cevap vereyim kavga edeyim beceremem susar kalirim herkese boyleyim

Hergün bu muameleyi görmek arkani dondugun anda hakkinda konusulmasi. Kitap okuyorsun diye bile alay edilmesi. Bunlar cokcocukca seyler.
ay bunu bana da yaptılar :) umursamayıp kendı ısınıze bakacaksınız bu kadar

Nazli gelin

Siz bunlari kanitlayin o insan musveddesinin mahkemede donuna kadar alin... hadsiz pis adam!!!

Bu bozuntudan bosanacagm diye de üzülmeyin ne demek "evlatliksin kurt musun , çingene misin belli değil, istemem".. Daha boyle bir adama es olunur mu arkadasim yapma gözünü Seveyim..

Onun seni değil, senin onu istememen lazim.. Allah'im o adami elime verseler köpürdüm ekranin başında resmen!

Birde YENİ KONU AC a basip yeni konu acin burada başka konunun üstüne yazmayalim

hannesli bende yeni konu acmak istiyorum ama daha yeni uye oldum nasil acicagimi bilmiyorum bana nasil acicagimi yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…