- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Tabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorumBirgünde mi böyle oldu bişeyler mi yasadınız ?
Allah yardimciniz olsun oncelikle çok zor bi durum esimde bana yapti aynini ve sonunda kapiya koydu fln ayrilmak isteyen ayrilir size tavsiyem sakin siz gitmeyin o gitsin evden ben bu hatayi yaptim zorla goturdu ama polisle durabilirdim sizde sizi istemeyi istemeyin bence ilk zamanlar cok zor oluyo ama zamanla alisiyo insan soyle soyleyim kovulmadan kovunArkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Ah ya Aşlah yardımcınız olsunTabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorum
Ezik.degil ama nasil yaparim bilmiyorum.aile destegim yok yalnizim
Cpk yalnizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?