Sonumuz yok fiye bosanmak isteyen kocaya nasil davranilmali

Şuan boşansanız tek başınıza idare edebilir misiniz ?
Ayıptır sorması maddi gücünüz mesleğiniz, size destek olacak aileniz var mı ?
Evlilik terapistine eşiniz gider mi ?
Okuduğum kadarıyla üzülerek söylüyorum başka bir sorun yoksa eşiniz sizden vazgeçmiş. Ben de bu ara sorun yaşıyorum evliliğimde, boşanmaya çok sıcak bakmıyorum aslında ! Sorunlar taze ise terapistle iyi sonuç alabilirsiniz

Bosanmaktan baska bir durum göremiyorum

Aklında ve kalbinde eski eşi olan adamdan size koca olmaz. Eski esini unutamadiysa neden bosanmis? Hadi bosanmis diyelim; sizinle neden evlenmis üstüne birde baba olmus? Eski esine nispet yapmak icin mi? Bugun duzelseniz yarın bozulacaksiniz. Kendiniz ve bebeğiniz için erkenden yolunuzu çizin, devam etmeye calismak sizin için zaman kaybı olur. Bir an önce yeni düzeninizi kurun..

Bir son çare olarak, eski eşini tanıyorsanız. Tarz stil hareket tavır olarak onu baz alıp, onun gibi olmaya çalışın bir de.. Eğer illa çaba göstermek istiyorsanız.
Aksi takdirde bende diğer bazı arkadaşlar gibi, aklının hala eski esinde kaldığı yonundeyim. Hatta belki görüşüyor bile olabilirler. Çocuk var demiştiniz. Onun bahanesi ile olmuş olabilir. Cinsel olarak yok diyorsunuz. Ona ihanet etme duygusundan dolayı yada aklında başka birisi varken böyle olabilir diye düşünüyorum.

Konu sahibesinin kocasi basindan beri konu sahibesini sevmiyor, acikca sevmedigini de soylemis, ama masallah cinsellik yasamaktan da geri durmamis, kadin hamile simdi de Allah Allah bosansak mi gelecek goremiyorum diyor?? Artik cok gec degil mi beyim, o cocuk olmadan once degil miydi?? Madem gelecek yoktu haydi cocugu da gectim neen evlendin kardesim?? Hiyar agasi.

Kendinizi yorarsiniz.
Ayrilmayi kafasina koymus birini tutamazsiniz, sadece zaman kazanirsiniz. Ama O Son mutlaka gelir.
Bence guzellikle ayrilmayi onaylayin, eski konunuzuda biliyorum.
Daha fazla istenmediginiz bir evde, kendinize aci cektirmeyin.

Neden hala bu adamla birliktesiniz ?? Bu kadar hor gören ezen hakaret eden bir adamın boşanma sonrası taleplerinden size ne !!! gidin ailenizin yanına orda kalmak nedir ?? Adam irisin diyo aşağılıyor beğenmiyor dokunmuyor sarılmıyor öpmüyor ve siz hala neyi zorluyor neyi merak ediyorsunuz .. bebek diyeceksiniz valla öyle bir baba modeli ile büyüyene kadar varsın babasız büyüsün o bebeğe lütuf olur .

Boyle soyleyen adama kapi orada denir. Sizin diger konulariniza da baktim. Kusira bakmayin ama sizin kendinize sayginiz yok. Size boyle davranan bir adami hala nasil yanimda tutarim diyorsunuz. Emin olun sizi sevmeyen adama siz iyi davrandikca size olan saygisi da kalmaz, vardiysa. Ben ne yapsam bu kadin beni birakmiyor diye dusunuyor su an buyuk ihtimalle.

keşke bıraz ego olsa gerçekten bıryerde lazım..dfeol demek lazım mesela korkmadan..özel isteklerını de asla karşılama.

O okyanusmavi1 önceki konunuzda da insanlar merak etmiş cevap vermemişsiniz birde yeni konular açmışsınız
bunu önemseyin lütfen sorunlan sorulara cevap verin çünkü insanlar ister istemez merak ediyor

ben anlamadım bu adam evlenmeden önce nasıldı
rol mu yapmış sizinle evlenene kadar
ayrılmaktan başka çareniz kalmamış

üzüldüm Allahım yardımcınız olsun , bebek olmadan önce nasıldı?
en çok çocuklara üzülüyorum ben

Üzgünüm ama eşiniz sizi sevmiyor. Siz de bunun gayet farkındasınız, düzelir diye umut ediyorsunuz herhalde ama düzelmeyecek.Anca yaşadığınız sıkıntılar yanınıza kalır. Karşınızda sizi sevmeyen, eski karısı ile kıyaslayan, sürekli eleştiri ve hakaretlerde bulunan bir adam var. Bu evlilik değil. Öğretmenmişsiniz, böyle bir adama katlanmak zorunda değilsiniz. Yapılacak şey ortada, kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

Eski konularınıza baktım şöyle bir ve sizi anlayamadım. Bu adam sizi sevmiyor, zerre değer vermiyor, psikolojik şiddeti geçtim adam resmen zulmediyor. Ve evliliğin başından beri böyle. Kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama bu adamla evli kalmak için neden bu kadar ısrar? Neden birde üstüne çocuk? Siz kendinizi hiç sevmiyor musunuz? Bu eziyeti kendinize SİZ ediyorsunuz. Neden ya neden? Hakikaten anlayamıyorum.

siz kusursuzsanız ya da ona göre daha az kusurlu iseniz tazminat nafaka alın dicem ama seviyorsunuz sanırım düzeniniz var.bu işler çocuk oyuncağı değil.oturun evinizde paşa paşa.kendisi açsın davayı.gitsin gelsin.

Eski konularınıza şöyle bir baktım da, leş gibi bir evliliğiniz var. Ve siz hala...

Allah akıl fikir versin.

Açık açık sor escinsel misin diye. Niye soğumuş. Ya esin terapiye gitsin kendini keşfetsin ya da siz hep birlikte aile terapistine bunları yapalım sonra bakarız duruma göre de.

eski konularınızı okudum da bu adamdan boşanmak istememe sebebiniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…