Sonumuz yok fiye bosanmak isteyen kocaya nasil davranilmali

Ah çok üzücü malesef biz elmayı seviyoruz diye elma da bizi sevmek zorunda değil.
Acı çektirmek istiyorum yazmışsınız. Maalesef eşinize acı çektiremezsiniz çünkü o sizi sevmiyor. Yaptığınız her şey onu sadece öfkelendirir ve çirkinleştirir. Çocuğunuz için bunu yapmayın derim.
Mesleğiniz de varmış. Hiç korkmayın her şeyin bir yolu bulunur.Hayatınızın başrolü sizsiniz asla ezik değilsiniz.

biraz gururlu olsanız mesela? adam istemiyor işte daha ne yapsın

Arkanızda bir aileniz olsaydı eşinizden ayrılınca çok yanlız kalacağınızı düşünmeseniz sizi sevmeyen bir adamla evli kalmaya devam etmek istemeyecektiniz muhtemelen.
Ama kendinize bunu yapmayın, evladınızla güzel bir düzen kurarsınız kendinize, hayat başka güzel kapılar açar belki hiç ummadığıňız..

Canım yanlış anlamada eşim bana ciddi ciddi bu şekilde boşanalım dese inan arkama bile bakmam.Eşin seni sevse öpmene iterek karşılık vermez.Demekki adam sevmiyor.

Okumadan başlığa göre yazıyorum haklısın geleceği görebilme yeteneğin var hemen boşanalım derim ben olsam.

bile bile ladesmiş yani. böyle konularda diyecek bir şey kalmıyor yani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir sonuçta.

Beni sevmeyen adamla bırak aynı yatakta yatmak aynı atmosferi solumam sal gitsin ne demek sonunuz yok evlilikte son olmaz zaten sonumuz olsun diye evlenmedik ki evliliği yanlış anlamış o

biraz gururlu olsanız mesela? adam istemiyor işte daha ne yapsın
Biraz ağır olmuş bu yorum sanki. Erkekler en başta evlenip dünyayı pembe gösterip birden bu davranışlara başlayınca kadınların kabullenmesi zor oluyor. Bencede üstüne gidip sevgi gösterilerinde bulunmamalı ama önce durumu kabullenmesi lazım. Gurursuzluk değilde kabullenme sorunu sanki.

Konularınızı okudum.

Ağır konuşacağım, özür dilerim, ama halinize üzüldüm ve gerçekleri görmeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Sizin sıkıntılı bir evliliğiniz yok, bitmiş bir evliliğiniz var. Üç günlük beş günlük bir sorun da değil, adam hamileliğinizin başından beri boşanmayı düşünmüş. Keşke o kadar hızlı çocuk kararı vermeseydiniz, biraz yürüyüp yürümediğine baksaydınız.

Olan olmuş. Eşinizin sizi sevmediği ve istemediği her halinden sözlerinden tavrından her şeyden belli. Lütfen bunu artık kabullenmeye ve hayatınızı ona göre çizmeye başlayın. Kocanıza nasıl davranacağınız önemli değil, önemli olan kendinize nasıl davranacağınız artık. Adam her şeyiniz olmuş, kendinizi unutmuşsunuz, yapışmışsınız. Ailenizin olmamasını ve ona tutunmanızı anlıyorum ama adam sizi istemiyor, lütfen artık kendinize tutunun, gerekirse psikolojik destek alın.

Ha acı çektirmek istiyorum diyorsunuz ya, bir erkeğe acı çektirmenin en doğru yolu onu sizsiz bırakmak.

Kendinize değer verin artık ve bu ilişkiyi bitirin, lütfen.

Ayrıca yaşadığı şehirde kalmayı da sadece ve sadece siz istiyorsanız kabul edin. Geleceğinizi kendi istediğiniz şekilde çizin, o uyum sağlamak istiyorsa sağlasın. Başınıza ne geldiyse kendinizi geri plana atmaktan gelmiş zaten.

eski konunuzu okudum cok uzuldum durumunuza.bu adamla devam etmeyin evet seviyosunuz bosanmak zor ama biraz daha evli kalsaniz sizin psikolojinizi bozacak.fiziginizden tut herseye laf ediyormus ozguveninizi mahvetmis.bosanin ve kendi yolunuza bakin birakin kimi buluyosa kiminle oluyosa olsun.istedigim sehirede giderim sem karisamazsin diyin.bebegin buyumesini beklemeyin bu adama o bile fazla

meslegin var maddi acidan rahatsan hic biseyi dusunme bebeginle gayet guzelde yasarsin.ailen destek olsa guzel olurdu ama olmasa da olur bebegin sana guc verir.

Ben de aynı şeyleri yazacaktım.konu sahibinin eşi hiç sevmemiş konu sahibini ve eski eşini unutamamış malesef.evliligini ondan saklamaya çalışması,sürekli eski eşiyle kıyas yapıp eski eşini övmesi, evlendigine pişman olması vs. Böyleleri niye boşanır hadi boşandın niye gidip başkası ile evlenip çocuk yapıp hem o kadının hem o çocuğun hayatını mahvediyor anlamak mümkün değil.

Bu adam boşandığı her karısını önce itip sonra özleyen cinsten. Madem acı çeksin istiyorsun hemen eşyalarını bir poşete koy anahtarıda al gönder. Bak ozaman senden değerlisi Yok.

Sevgi yoksa bitmiştir. Yapacak hiçbir şey yok. Hala aynı yatakta yatmanızı geçiyorum bir de niye sarılıyorsunuz ki. Böyle yaparak adamın totosunu arşa çıkarıyosunuz. Yapmayın ya hu gururunuz nerde?

Açık açık sonumuz yok diyosa olan sizin zamanınıza olur sadece .. ite kaka gittiği yere kadar ama sonra son belli yani

Adama değil de o çocuğa nasıl davranacaksınız, onu merak ediyorum. Umarım o sağlıklı bir birey olarak büyür.

Sizin iyiliginiz icin bu evliligin bitmesi gerekiyor. Neden kendinizi kücük duruma düsürüyorsunuz? Eski konunuzu da okudum, bu adamdan cocuk yapmamaliydiniz. Ama artik olan olmus. Lütfen önce kendiniz sonra evladiniz icin dik durun. Ögretmenmissiniz, esiniz de oglunuzun masraflarini paylasmak zorunda. Gül gibi gecinir gidersiniz. Bu sevgisiz, saygisiz ortamda daha fazla durmayin artik. Herhalde ilk kez bir konuya bosanin yaziyorum. Ama inanin sizin böyle bir adamla neden evlendiginizi bile anlayabilmis degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…