- 5 Şubat 2019
- 43
- 47
- 88
- 35
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Tabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorum
Ezik.degil ama nasil yaparim bilmiyorum.aile destegim yok yalnizim
Cpk yalnizim.
İyi de güzel kardeşim eşin başından beri seni istemiyormuş ki. Daha yeni evliyken seni %30 seviyorum, mantık evliliği yaptım diye saçma sapan bir cümle kurmuş. O zaman da sarılmazmış öpmezmiş istemezmiş. Sonra çocuğu aldırmayı düşünmüşsünüz, sonra daha bir aylık evliyken çocuk doğunca boşanırız, çocuk ben de kalsın falan demiş. O zaman da (farklı farklı konularda) ne yapayım demişsin, boşan diyen olmuş falan. Yani demek istediğim zaten en başından beri sıkıntılı bir evliliğin olmuş. Neden kendine işkence ediyorsun ki? Ailenden görüştüğün sana destek olabilecek bir Allahın kulu da mı yok?
Biraz ağır olmuş bu yorum sanki. Erkekler en başta evlenip dünyayı pembe gösterip birden bu davranışlara başlayınca kadınların kabullenmesi zor oluyor. Bencede üstüne gidip sevgi gösterilerinde bulunmamalı ama önce durumu kabullenmesi lazım. Gurursuzluk değilde kabullenme sorunu sanki.biraz gururlu olsanız mesela? adam istemiyor işte daha ne yapsın
meslegin var maddi acidan rahatsan hic biseyi dusunme bebeginle gayet guzelde yasarsin.ailen destek olsa guzel olurdu ama olmasa da olur bebegin sana guc verir.Tabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorum
Ezik.degil ama nasil yaparim bilmiyorum.aile destegim yok yalnizim
Cpk yalnizim.
İyi de güzel kardeşim eşin başından beri seni istemiyormuş ki. Daha yeni evliyken seni %30 seviyorum, mantık evliliği yaptım diye saçma sapan bir cümle kurmuş. O zaman da sarılmazmış öpmezmiş istemezmiş. Sonra çocuğu aldırmayı düşünmüşsünüz, sonra daha bir aylık evliyken çocuk doğunca boşanırız, çocuk ben de kalsın falan demiş. O zaman da (farklı farklı konularda) ne yapayım demişsin, boşan diyen olmuş falan. Yani demek istediğim zaten en başından beri sıkıntılı bir evliliğin olmuş. Neden kendine işkence ediyorsun ki? Ailenden görüştüğün sana destek olabilecek bir Allahın kulu da mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?