- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Bile bile lades değil. Resmen kadını kandırmış. Kim boşanmak için evlenir. Ben bu adamın escinsel olduğunu düşündüm. Resmen milletin ağzı kapansın bir de çocuk yapayım diye evlenmiş sanki. Tabi sizin yanıt yazdığınız kişinin özetini okudum. Yani yazık gerçekten. Bu çocuğun anne baba sevgisi ile büyümeye hakkı yok mu? Aslında bile bile lades. Haklisin. Annesi babasının kendini sevmediğini biliyormuş. Olan bebeğe oldu valla. Hem bebek hem kadin için çok daha zor. Kadının kırılan hayallerine de yazık. Yazık yani.bile bile ladesmiş yani. böyle konularda diyecek bir şey kalmıyor yani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir sonuçta.
Bile bile lades değil. Resmen kadını kandırmış. Kim boşanmak için evlenir. Ben bu adamın escinsel olduğunu düşündüm. Resmen milletin ağzı kapansın bir de çocuk yapayım diye evlenmiş sanki. Tabi sizin yanıt yazdığınız kişinin özetini okudum. Yani yazık gerçekten. Bu çocuğun anne baba sevgisi ile büyümeye hakkı yok mu? Aslında bile bile lades. Haklisin. Annesi babasının kendini sevmediğini biliyormuş. Olan bebeğe oldu valla. Hem bebek hem kadin için çok daha zor. Kadının kırılan hayallerine de yazık. Yazık yani.
Konu sagibi boşanma. Boşanacaksan da şartların çok ağır olsun. Adamın bir kanadini kır öyle ayrıl. Senden ve bebeğinden sonra yeni hayatına kus olup uçamasin
Adam seni istemiyor sevmiyor artik anla bunu, hic mi zoruna gitmiyor saygiyla arkadasca ayrilin bi evlilikte tek tarafla cabalanmaz bunu unutma seni kapina koymadan önce o adami kapinin önüne koy yol yakinkenArkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Bile bile lades değil. Resmen kadını kandırmış. Kim boşanmak için evlenir. Ben bu adamın escinsel olduğunu düşündüm. Resmen milletin ağzı kapansın bir de çocuk yapayım diye evlenmiş sanki. Tabi sizin yanıt yazdığınız kişinin özetini okudum. Yani yazık gerçekten. Bu çocuğun anne baba sevgisi ile büyümeye hakkı yok mu? Aslında bile bile lades. Haklisin. Annesi babasının kendini sevmediğini biliyormuş. Olan bebeğe oldu valla. Hem bebek hem kadin için çok daha zor. Kadının kırılan hayallerine de yazık. Yazık yani.
Konu sagibi boşanma. Boşanacaksan da şartların çok ağır olsun. Adamın bir kanadini kır öyle ayrıl. Senden ve bebeğinden sonra yeni hayatına kus olup uçamasin
başka birisi yoksa bende hiç bir şey bilmiyorum.yerinizde olsam çaktırmadan araştırır diğer kadını bulmaya çalışırım. sonra açarım aldatmadan boşanma davası donuna kadar alırım. diğer kadına da açarım aile bütünlüğünü bozmaktan. akrabam almıştı diğer kadından 8 bin
İlk kadından niye ayrılmış o zaman. bunun 2. Evlilik olduğunu bilmiyordum. Ama ilk kadından da aradığımı bulamadım gibi saçma bir argümanla boşandıysa kesin gizli escinselEş cinsel olduğu için çocuk yapayım milletin ağzı kapansın diye evlenmemiş adam.eski konularda var adamın zaten 5 yaşında bir çocuğu var.hep eski eşini örnek gösteriyor ve evliliklerini ondan saklama gereği duymuş ilk zamanlar. Niye evlenmiş anlamıyorum ama sevmediğini zaten kendi hep söylemiş. Olan çocuğa olmuş yazık daha 1 aylık evliyken boşanalım diyen bir adam evlendigine pişman olmuş biri sürekli bunu dile getiren biri yani konu sahibi hala niye direniyor anlamak mümkün değil.Tabi çok zor durumu çocuk ayrılmış anne baba ile büyümesin istiyor ama çocuk sürekli babası tarafından aşağılanan bir anne ve eşini hep aşağılayan hatta neredeyse eşinden nefret eden bir babayla aynı evde yaşamak istemez zaten.ona da kötü örnek böyle bir aile ortamı.
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Umarım şartlarınız elverir de boşanabilirsiniz kimse bu hakaretleri hakedemez hele ki yeni doğum yapmış bir kadın. Denebilecek bir sey de yok bebeğiniz için sabredin..Yine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..
Cok mu aşiksinizYine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..
Yine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..
zaten o akşam gelip özür dilediğinde affetmeniz hataydı ki sizinYine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?