Sonumuz yok fiye bosanmak isteyen kocaya nasil davranilmali

bile bile ladesmiş yani. böyle konularda diyecek bir şey kalmıyor yani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir sonuçta.
Bile bile lades değil. Resmen kadını kandırmış. Kim boşanmak için evlenir. Ben bu adamın escinsel olduğunu düşündüm. Resmen milletin ağzı kapansın bir de çocuk yapayım diye evlenmiş sanki. Tabi sizin yanıt yazdığınız kişinin özetini okudum. Yani yazık gerçekten. Bu çocuğun anne baba sevgisi ile büyümeye hakkı yok mu? Aslında bile bile lades. Haklisin. Annesi babasının kendini sevmediğini biliyormuş. Olan bebeğe oldu valla. Hem bebek hem kadin için çok daha zor. Kadının kırılan hayallerine de yazık. Yazık yani.

Konu sagibi boşanma. Boşanacaksan da şartların çok ağır olsun. Adamın bir kanadini kır öyle ayrıl. Senden ve bebeğinden sonra yeni hayatına kus olup uçamasin

Eş cinsel olduğu için çocuk yapayım milletin ağzı kapansın diye evlenmemiş adam.eski konularda var adamın zaten 5 yaşında bir çocuğu var.hep eski eşini örnek gösteriyor ve evliliklerini ondan saklama gereği duymuş ilk zamanlar. Niye evlenmiş anlamıyorum ama sevmediğini zaten kendi hep söylemiş. Olan çocuğa olmuş yazık daha 1 aylık evliyken boşanalım diyen bir adam evlendigine pişman olmuş biri sürekli bunu dile getiren biri yani konu sahibi hala niye direniyor anlamak mümkün değil.Tabi çok zor durumu çocuk ayrılmış anne baba ile büyümesin istiyor ama çocuk sürekli babası tarafından aşağılanan bir anne ve eşini hep aşağılayan hatta neredeyse eşinden nefret eden bir babayla aynı evde yaşamak istemez zaten.ona da kötü örnek böyle bir aile ortamı.

Boyle bir arkadasim vardi tum iliskilerinde takintili davrandi srvgisiz büyüdüm dedi her gordugu adama sarildi hep buna sigindi sevgisix yalnizim diye diye kendini en olmayacak yerlere atti. Aslinda yaninda bircok arkadasi vardi.ona yol gösteren sarilan ama gormek istemedi.ailesiz eşsiz yoluna bakan ayaklari üstünde duran bircok kisi var,yalniz degilsiniz.ustelik mesleginiz de var.
O arkadasima ne mi oldu.yanindaki yöresindeki arkadaslarindan da oldu. Herkes uzaklasti o da herkesten uzaklasti.kimseyi dinlemedi zamanla hic gorusmekde istemedi.ne psikolog bulduk ona gitti ne cagirdik geldi.kendini bi zindana hapsetti. Simdi yine onu hic sevmeyen bir adamla evli,sikintili ve kavgali bir evliligi var, 2 yil oldu kimse onunla gorusmuyor. Kendisi de artik biktigi icin birsey anlatmaktan kimseyi aramiyor.
Hepimiz terkedildik zamaninda aldatildik,basarisiz olduk,kovulduk..herkesin basina geldi ama o arkafadimiz inanilmaz bir dramatiklikle yogurarak devam etti hep,kaderim bu deyip kendi eliyle yapti herseyi. Kulaklarini kapadi,sizin konularinizda da az cok bunu goruyorum.
Burdaki kimse size birsey yapamaz.kimseden medet ummayin.eski konulatinizi okudum üzuldum. Kimse boyle bir adamla cok cok asik degilse ayni evde yasamak istemez.sizde asik degilsiniz takintilisiniz.boyle bir adama zaten ask da sevgi de duyulmaz cook itici.
Siz tercihinizi ezilerek gecirmek istoyorsunuz sonuclarina katlanacaksiniz o zaman.

Adam seni istemiyor sevmiyor artik anla bunu, hic mi zoruna gitmiyor saygiyla arkadasca ayrilin bi evlilikte tek tarafla cabalanmaz bunu unutma seni kapina koymadan önce o adami kapinin önüne koy yol yakinken

adam eşcinsel olabilir gerçekten var böyle şahıslar. evlenip çocuk yapıp kadın ses etmezse arkasından erkeklerle oluyor kadının ruhu duymuyor hem de imaj olarak evli çocuk babası oluyor toplumdan dışlanmamış oluyor evde bakımı da sağlam oluyor.

bu arada kadın cinselliği bırakıp çocuğuna harcıyor hayatını mutsuz bir bakıcı oluyor.

var yani olamaz diyemem.

Ne eşcinselliği ya abartmayın..bir kere evlenmiş ayrılmış çocuğuda var.salak mı bidaha evlensin eşcinselken.adam kadında aradığını bulamamış.evlendiğine pişman olmuş en baştanda sürekli sözleriyle, davranışlarıyla belli etmiş.

Kadın napmış istenmediği halde yapışmakla yetinmemiş üstüne çocuk yapmış.

Şimdi adam hatalı niye evlendi??

Kadın hatalı niye bunca ısrar, üstüne çocuk?

Bu kadınları anlayamıyorum.bugün biri daha konu açmış.bana değer vermiyor ama ayrılamıyorum diye.bu adamların b.kunda boncukmu var nedir ya alt tarafı elin adamları.erkeklere kıran mı girdi.biraz güçlü olun.

İşte tamda burda kaybediyor kadinlar ne yazikki... Akli eskide kalmış bir adam... Size soğuk davranıyor itiyor ama siz hala yaklasmaya çalışıyorsunuz oda kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor...
Size ne yapiyorsa fazlasiyla yapın siz uzak durun bulunmaz hint kumaşı sen degilsin benim diyin tavirlarinizla umursamiyormus gibi davranin... Salın gitsin... Ne size nede çocuğunuza hayir gelmez gibi görünüyor olmazsa bile hic değilse cocugunuzu daha sağlıklı büyütürsunuz tek basiniza ebeveynler arasinda sorun direk çocuğa yansıyor çünkü....

başka birisi yoksa bende hiç bir şey bilmiyorum.yerinizde olsam çaktırmadan araştırır diğer kadını bulmaya çalışırım. sonra açarım aldatmadan boşanma davası donuna kadar alırım. diğer kadına da açarım aile bütünlüğünü bozmaktan. akrabam almıştı diğer kadından 8 bin

Artık karşı taraftan tazminat alınamıyor galiba

İlk kadından niye ayrılmış o zaman. bunun 2. Evlilik olduğunu bilmiyordum. Ama ilk kadından da aradığımı bulamadım gibi saçma bir argümanla boşandıysa kesin gizli escinsel
Yani ilk karısını seviyorduysa da evlenmeseydi yazık değil mi hem konu sahibine hem de çocuğa. Konu sahibine çok kızamıyorum. Ne hayallerle ne umitlerle evleniyor sonra adam degistiremeyecegin bir şey yüzünden seni istemiyor. Seni sen olduğun için istemiyor. Ne kadar yıkıcı. Hani davranışların şöyle ondan istemiyorum dese değiştirebileceğini bir şey değiştirmezsen de boşanmayı makul bulurum ama sen eski karım değilsin diye boşanmak istemesi kadar edici bir şey olamaz. Ben böyle bir boşanmaya kabul etmezdim. Cook büyük olaylar çıkarırdım ve maddi manevi bitirirdim adamı taaa ki ben duzenimi degistirmeye hazır olana kadar. Sonra da başardım kıçına tekmeyi.

Bu arada konu sahibinin 1 aylık bebeği varsa kadın hala lohusa.

Konu sahibi önce bir avukata git. Boşanmayı kabul etme boşanmak isteyen kendisi ise çekişmeli açar davasını. Hodri meydan de.

Yine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..

Yine aynisi oldu.tartisma cikti.ve bana bir suru soz soyledi.annesi ve ablasi bizde.onlarin yaninda o da evlendigine pisman ben de pismanim dedi.manyak dedi.s.tir git dedi daha bir suur sey..
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Umarım şartlarınız elverir de boşanabilirsiniz kimse bu hakaretleri hakedemez hele ki yeni doğum yapmış bir kadın. Denebilecek bir sey de yok bebeğiniz için sabredin..

zaten o akşam gelip özür dilediğinde affetmeniz hataydı ki sizin
neyine hastasınız bu kadar da takıntı yaptınız fizik, para, seks?
samimiyetle soruyorum hangisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…