- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Evet o kişiŞu odevine yardım etmistiniz zaten gidecek falan olan
Olumsuz olursa kaybedecek bir şey yok o zaman, sonrasında olumsuz şeyler yaşarsan uzuleceksen açılma . Ama fark etmez diyorsan acil gitsinEvet o kişi
Çok mantıklı aslında ama okurken bile yüreciğim sıkıştı bidaha görüşmeme fikri okurken bile beni üzdü. İşte cesaretsizliğimin sebebi de bu.
Bi yandan da o gidince de görüşmeyeceksiniz diyorum
Sizinki çok mantıklı ama teşekkür ederim bu olabilir
Desteklerinizi canı gönülden hissediyorum o yüzden buraya konu açtım zaten teşekkür ederimO da bunu bekliyor olsun lütfen.
Kanka ayağına da bir buçuk saat konuşulmaz ki umarım hisler karşılıklıdır gelişmeleri yaz buraya dizi izler gibi keyifli oluyorOnun bana tavırları çok güzel çok iyi davranıyor. Bi telefon açar 1 saat konuşuruz. Mesela 5 dk lik bi soru için arar bi bakmışız 1.5 saat olmuş konuşalı.
O bana geçen kanka dedi amakızdım hatta bidaha deme diye.
Haklısınız ben bunu düşüneceğimDediğim gibi konuşursanız, duyguları varsa bu iş olur zaten. Öyle dediniz diye bir kaybınız olmaz.
Duyguları yoksa da reddedilmemiş olursunuz. Askıntı olmuş gibi olmazsınız.
Duyguları yoksa ve siz ona sevgili olmayı teklif ederseniz, o gitse de gitmese de görüşemeyeceksiniz zaten.
Dizinin sonu keyifli biter inşallahKanka ayağına da bir buçuk saat konuşulmaz ki umarım hisler karşılıklıdır gelişmeleri yaz buraya dizi izler gibi keyifli oluyor
Güzel dileklerimi şuraya bırakayım bende. Insallah çok güzel olsun sonuDizinin sonu keyifli biter inşallah
Oysaki aslolan yapamadıklarından değil, yaptıklarından pişman olmaktır...Bundan 20 yıl sonra yaptıkların için değil;
Yapmadıkların için pişman olacaksın.
Valla ben cok romantik degilim ben olsam bodoslama soylerim cagir bi yere ama caya kahveye degil oyle bi ayak ustu konusmalik cagir cat die soyle sonra git artik gerisi ona kalir cok oyle romantik dusunme bence ozman isler karisirNe şekilde söylemeliyim bir de o var
Ona dert olmasın ya 1 ay sonra sınavı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?