Sonunda açılacağım

Dediğim gibi konuşursanız, duyguları varsa bu iş olur zaten. Öyle dediniz diye bir kaybınız olmaz.

Duyguları yoksa da reddedilmemiş olursunuz. Askıntı olmuş gibi olmazsınız.

Duyguları yoksa ve siz ona sevgili olmayı teklif ederseniz, o gitse de gitmese de görüşemeyeceksiniz zaten.

Kanka ayağına da bir buçuk saat konuşulmaz ki umarım hisler karşılıklıdır gelişmeleri yaz buraya dizi izler gibi keyifli oluyor

Haklısınız ben bunu düşüneceğim

Geçmişime götürdünüz beni aynı heyecan, stres ve olumsuz düşünceler içerisindeydim. Arkadaşımın gazıyla uzun süre oluşan bir hoşlantının açıklamasını yapmıştım bende önce baya bi şaşırmıştı bu kadar süre saklamama, sonra karışıklığa götürmüştü. Size vereceğim tavsiye şu olabilir; söyleyin ama abartmadan ilginiz yoğunsa bile birazını gösterin. İlerleyen zamanda eğer dengesiz tavırlar sergileyecek olursa üzülürüm deyip uzaklaşmaktan kaçınmayın. Yolun sonunda yine üzülen olacaksınız hiç değilse dengesizliğiyle sizi yormamış olur. Kaybedeceğiniz bir dost varsa karşılığı yeni bir yol arkadaşı olur bol şanslar

Sınavına girsin sonra söyleyin. .Hem onun kafası rahat olur hem siz o zamana kadar daha iyi hazırlık yaparsınız. :)

Geçen hafta ben biraz açılayım dedim ama çok derine inemedim. Sonuç belirsiz yani büyük ihtimal olumsuz.Ama en azından benden günah gitti.Pişman mıyım değilim. Hiç sevemeyecek miyiz seveceksek de hiç söylemeyecekmiyiz İnşaallah senin sevgin karşılık bulur...

Ne şekilde söylemeliyim bir de o var
Ona dert olmasın ya 1 ay sonra sınavı var
Valla ben cok romantik degilim ben olsam bodoslama soylerim cagir bi yere ama caya kahveye degil oyle bi ayak ustu konusmalik cagir cat die soyle sonra git artik gerisi ona kalir cok oyle romantik dusunme bence ozman isler karisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…