- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Evet arkadaşlarım kararlıyken alıntı yaptığım mesajı okuyunca fikir değiştirir gibi oldum ama yine de söyleyecektim.Bir şeyler hisseden erkek kımıl kımıl olur böyle yumurtlamaya çalışan tavuk gibi o yana bu yana gider hissedilir. Ben olumsuz konuşmak istemem ama çocuktan yana umudum yok. Ama yine de içinde kalmasın zaten gidecekmis ver coşkuyu şimdi o düşünsünbelki son derece utangactir ve gercekten ışık bekliyordur.
Size güzel haber veremediğim için, boşa heyecan yaptırdığım için özür dilerim
Kız kabak niye benim başıma patladı üzüldüm şimdiEvet arkadaşlarım kararlıyken alıntı yaptığım mesajı okuyunca fikir değiştirir gibi oldum ama yine de söyleyecektim.
Dün buluştuk birlikteydik.
Bana sürekli kanki kanki deyince canım sıkıldı söylemedim. Ki kanka kelimesinden hoşlanmadığımı da biliyor ben hemcinsime bile kanka dedirmem.
Anlıyor anlamış emin oldum dün. Mesela hareketlerim heyecanlıydı kimin için ehehehe dedi. Bildiğimiz eğleniyor canım sıkıldı vazgeçtim. Yanımda kız kesmeye degam ediyor. Gel de buna açıl. Belki bana cesaretsizlik diyeceksiniz veya bizi boşa heyecanlandırdın diyeceksiniz haklısınız da.
Vazgeçtim ondan da açılmaktan da
Ne hali varsa görsün
Yok estağfurullah. O mesajınız sanki beni rüyadan uyandırdı hep kulağımda çınladı çok teşekkür ederim iyiki öyle dediniz yoksa dün daha çok üzülecektim. Yazan herkese teşekkür ederimKız kabak niye benim başıma patladı üzüldüm şimdiheves kıran balta olmak istemezdim hiç.
Sonucu aslında ben de hissediyodum ama dünkü tavırları sanki "bana açılacaksın ama açılma" der gibiydi. Buz gibi oldumHakkınızda hayırlısı olsun. Açıkça söylememeniz daha iyi olmuş. Söyleyip de sinirler bozulacağına bu şekilde son bulması daha iyi. Davranışlarıyla zaten belli etmiş, birde açıkça söyleyip iyice havalara sokmamak lazım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Belki de doğru kişi çok daha yakındadır kim bilirYok estağfurullah. O mesajınız sanki beni rüyadan uyandırdı hep kulağımda çınladı çok teşekkür ederim iyiki öyle dediniz yoksa dün daha çok üzülecektim. Yazan herkese teşekkür ederim
Buz gibi oldum onu da farketti. Bugün bana çok resmi konuşuyorsun diyor ama neden diye sormuyor. Ciddi bi mesafe koyarsam o da sarsılacak gibi amaBence iyi olmuş sen de bir şeyleri bilerek yaptığını hissetiysen eğer vazgeçersen telefon da da söyleyebilirsin zaten.
İçinden geleni yap bence mesafe istiyorsan mesafe bir kaç güne kafanı toplar daha iyi karar verirsin zatenBuz gibi oldum onu da farketti. Bugün bana çok resmi konuşuyorsun diyor ama neden diye sormuyor. Ciddi bi mesafe koyarsam o da sarsılacak gibi ama
Sonucu aslında ben de hissediyodum ama dünkü tavırları sanki "bana açılacaksın ama açılma" der gibiydi. Buz gibi oldum
Birkaç gün uzaklara kaçacağım zaten orda iyice kafamı toplarım inşallahİçinden geleni yap bence mesafe istiyorsan mesafe bir kaç güne kafanı toplar daha iyi karar verirsin zaten
Teşekkür ederim:) Zaten üzgünüm reddedilince gururum da beni üzecekti. Söylemeye çok karar vermiştim dün tüm hevesimi aldı hareketleriyle.Sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızdan aklı başında biri olduğunuzu belli ediyorsunuz. Eminim karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır. Sonunda üzülmektense şimdi üzülmeniz daha iyi.
Kesinlikle öyle. Yapım gereği naz trip yapamam hiç. Neysem oyum ama yaranamıyorum maalesef. Rol yapmayı da beceremiyorum.Erkekler neden böyle üstüne gidince şımarıyorlar çocuk gibi .Hep kovalamaları mı gerekiyor.Ne kadar naz yaparsan o kadar kiymetlisin.Aslında insan böyle erkek de olsa kadın da fazla ilgi ya da sevginin kıymetini bilmiyorlar tam tersi peşinden koşulanı seviyorlar ve istiyorlar.İnsan denen zavallılarız...Seni isteyini sen istemezsin senin istedigin seni istemez.Acaba bu da bunu yapmaz dediğimiz ve güvendiğimiz birileri çıkar mı karşımıza ya da böyle bir insan var mıdır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?