aile evindeki anlasmazliklariniz ufak tefekse onlarin rizasi olmadan biryerde yasama fikri yada calisma fikrini pek onermiyorum hayat sartlari zor.hem destek alamazsiniz bir sıkıntı yasasaniz .bence ailenizin rizasini alin guzelce ikna edin cazip bir is plani koyun onlerine o sekil il disi yasayabilirsiniz .ben egede ispartayi makul gordum yada afyonMerhabalar,
sizden fikir almak için geldim. Aile evinde yaşıyorum ve ailemle hiç anlaşamıyorum. 30uma yaklaştım. (Yargılamadam, aman aile gibisi var mı demeden lütfen eski konularıma bakın ya da yargılamayın. Bir süredir şehir dışındaki ilanlara başvuruyorum. Birisi olsun da taşınayım diye. Bulunduğum şehirde tek başıma kalmak çok maliyetli ve bu şehirde ailem biz burdayken ayrı eve neden çıkasın dediği için burada iş bakmıyorum. Kötü bir cv yok. Ama dönüş yok. Denizli,Aydın genelde bu şehirlerde baktım. Dönüş konusunda şansımı arttırmak için ne yapabilirim? Bir de sizce başka hangi şehirler tek başına bi kadın için güvenilir?
Ne mezunusun ,mesleğin var mı?kiralar malum,yalniź yaşamak için en az 20-25 bin kazanacaksın ki zar zor yaşayasın..ev arkadaşı desen o ayrı bir dert..evinde ayrı bir odan varsa şanslısın,yaşadigin yerde çalışsan daha iyi..
Bunda yargılanacak bir şey yok yetişkin her insan tek yaşamak isteyebilir ama bu ekonomide mi o insanı düşündürüyor bir ev bulup tutmak kafadan zaten evin kirası neyse 3 le çarpın , açılışları ekleyin bir de ev bulana kadar kalacağınız masraflar vs derken eğer köşede min 50-100 bin gibi bir paranız yoksa maalesef hayal kalıyor.Merhabalar,
sizden fikir almak için geldim. Aile evinde yaşıyorum ve ailemle hiç anlaşamıyorum. 30uma yaklaştım. (Yargılamadam, aman aile gibisi var mı demeden lütfen eski konularıma bakın ya da yargılamayın. Bir süredir şehir dışındaki ilanlara başvuruyorum. Birisi olsun da taşınayım diye. Bulunduğum şehirde tek başıma kalmak çok maliyetli ve bu şehirde ailem biz burdayken ayrı eve neden çıkasın dediği için burada iş bakmıyorum. Kötü bir cv yok. Ama dönüş yok. Denizli,Aydın genelde bu şehirlerde baktım. Dönüş konusunda şansımı arttırmak için ne yapabilirim? Bir de sizce başka hangi şehirler tek başına bi kadın için güvenilir?
Bunda yargılanacak bir şey yok yetişkin her insan tek yaşamak isteyebilir ama bu ekonomide mi o insanı düşündürüyor bir ev bulup tutmak kafadan zaten evin kirası neyse 3 le çarpın , açılışları ekleyin bir de ev bulana kadar kalacağınız masraflar vs derken eğer köşede min 50-100 bin gibi bir paranız yoksa maalesef hayal kalıyor.
Ispartayı da değerlendirebilirsiniz şehir olarak
Denizlili ve Denizli de yaşayan biri olarak ev kiralarından şikayet ediyorum. Şuan 8bin tl kira ödüyoruz ama eş değer evler şuan 20 bin tl olmuş.. 1+0 ya da 1+1 gibi bir apart tercih ederseniz de en az 6bin gözden çıkarın ama garantisi yok, fiyatlar resmen gün gün artıyor.Merhabalar,
yok hayır değildir aslında öğrenci şehri eskişehirin küçüğü gibi düşünün binalar apt değil öğrenci yoğunluğundan apart şeklinde olduğu için bence fiyatlar da uygundur ayrıca güvenlidir yani Tr en güvenilir şehirler listesindeMerhaba, uzun süredir aklımda olan bi şey olduğu için biraz birikimim var. Ispartayı tutucu bir şehir sandığım içim hiç aklıma gelmemişti
30 yaşında aile yanında yasamayı daha çok anormal görmeliyiz gelişmiş ülkelerde bu şekildedir..
Kararınız çok doğru..
Meslek varsa daha küçük bir şehirde başlanabilir yeni hayata gayet güzel..
İlk başta ev arkadaşı olarak eşyalı ev bakabilirsiniz.
Meslek varsa yurtdışı düşünmez misiniz peki? Çok daha iyi olur
Aranız iyi olsa bile bir yaştan sonra insan kendi düzenini oluşturmalı diye düşünüyorum. O sebeple kendinizi daha iyi hissederek evden ayrılın. Umarım çok rahat, keyifle çalışabileceğiniz bir iş uygun, huzurlu, mutlu olacağınız da bir ev nasip olsun.
yok hayır değildir aslında öğrenci şehri eskişehirin küçüğü gibi düşünün binalar apt değil öğrenci yoğunluğundan apart şeklinde olduğu için bence fiyatlar da uygundur ayrıca güvenlidir yani Tr en güvenilir şehirler listesinde
Mesleğiniz nedir ?
Zeynones eski arkadaşımı görmüş gibi sevindim şu an bi ara çok eski konularını hatırlıyorum dershanede çalışmaya başlamıştın galiba, kpss için çalışıyordun :))
Kpss yalan oldu araya pandemi girdi bir tane öğretmenlik için değil ama başka mülakata girdim olmadı, yeniden çalışırım dedim hamşleyken çalışır bebek 1 yaşına gelene kadar atama beklerim demiştim hamilelik sürecim öyle kötüydü ki bir yaprak bile açamadım. Şimdi özel okulda köleliğe devambu yıl karar verdim ama iş güç demeyeceğim akşamları yeniden devlet için çabalayacağım. Sen neler yapıyorsun? Burada birbirimizi hiiiç görmeden eski arkadaşlar edinmiş gibi oluyoruz ne güzel bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?