• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda amacıma ulaşıyor gibiyim AMA

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Selam kızlar. Eski konularımı okursanız daha iyi olur. Kv ile altlı üstlüyüz. Burda oturmak istemiyorum Sonunda amacıma ulaşıyor gibiyim ev yapıcaz başka yere yapmına başlattı eşim. En fazla 1 sene içinde tamamlancak.
Ama kafama takılan şeyler var.
Bu evin eşyalarını ben beğenmedim kv haberimiz yokken gitti hepsini aldı geldi.
Yani içimde uhde kaldı. Dün de komşumuz yeni ev aldı yeni eşyalar almış ev görmeye gittik. bende eşime içimde kaldı gibisinden şeyler dedim hep söylüyorum zaten her fırsatta. Oda Öbür eve sen begen hepsini ozaman ben bile karişmiycam dedi. Ama şöyle bişey var eşim orda hafta sonları kalalım hafta içi burda yazları hep orda gibi bişeyler diyor. (yani burayı bozmayalım diyor orası çiftlik evi gibi birşey olacak zaten fazla ayrıntıyada giremiyorum kızlar)
Ama bu şekilde nasıl olacak sizce.
Hem orda ev hem burda. Bide oraya sıfırdan eşya alıp borç ödemek var. En azından burdan buzdolabı tv götürsek bile yeterdi. Herşeyini de kendimiz yapıcaz.
Çok kafama takılan şeyler var yani hafta sonu bile olsa olurda. Böyle de nasıl olacak fikriniz var mı...

Selam kızlar. Eski konularımı okursanız daha iyi olur. Kv ile altlı üstlüyüz. Burda oturmak istemiyorum Sonunda amacıma ulaşıyor gibiyim ev yapıcaz başka yere yapmına başlattı eşim. En fazla 1 sene içinde tamamlancak.
Yani içimde uhde kaldı. Dün de komşumuz yeni ev aldı yeni eşyalar almış ev görmeye gittik. bende eşime içimde kaldı gibisinden şeyler dedim hep söylüyorum zaten her fırsatta. Oda Öbür eve sen begen hepsini ozaman ben bile karişmiycam dedi. Ama şöyle bişey var eşim orda hafta sonları kalalım hafta içi burda yazları hep orda gibi bişeyler diyor. (yani burayı bozmayalım diyor orası çiftlik evi gibi birşey olacak zaten fazla ayrıntıyada giremiyorum kızlar)
Hem orda ev hem burda. Bide oraya sıfırdan eşya alıp borç ödemek var. En azından burdan buzdolabı tv götürsek bile yeterdi. Herşeyini de kendimiz yapıcaz.
Çok kafama takılan şeyler var yani hafta sonu bile olsa olurda. Böyle de nasıl olacak fikriniz var mı...
Ev çok mu uzak neden yazlık gıbı gidiyorsunuz .
Temellı gitsenız ?

Çiftlik evi gibiyse az eşya güzel olur. Mesela ben şu an a şehir dışında öyle bir ev yaptirsam TV kesinlikle koymam o eve.az eşya, sadece gerçekten gerekli şeyleri alırdım.

çok düşünme borç her şekilde ödenir.Yapılan iş ,alınan eşya kalır düşüncesindeyim.Eşin kendine güvenmese başlamazdı bu işe! İçinde kalmasın. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Kv ile olan altlı üstlü evini boz, eşya birakma bence

Sıfırdan ev döşemek çok masraflı
Hadi beyaz eşyaları götürseniz
Salon takımı yatak odası takımı 20 bin bunun halısı, perdesi, avizesi, mutfak masası etti 30 bin

Ayrıca hafta içi orada haftasonu yeni evde düzen müzen kalmaz konh sahibi
Ev boş diye giren çıkan misafir ağırlaması bilr olur siz yokken

Şimdilik siz eşyalarınız alın gidin ki geri dönüş yapıp durmayın oraya

Çocuk var mk bilmiyorum ama sürekli çanta yap oyuncak taşı o orda bu burda hiç düzeniniz olmaz

Eşyanız varken neden borçlanasınız ki? Yazık günah. Maddeye o kadar değer vermeyin derim. Azıcık aşım, kaygısız başım.
Hadi para var diyelim eşyaya ayıracak
Bu seferde iki evin düzenini sağlamakla uğraşacak
Bilmiyorum ama hiç oluru yok bana göre iki düzenin

Ev çok mu uzak neden yazlık gıbı gidiyorsunuz .
Temellı gitsenız ?
Aslında aynı semtte, yürüyerek gidilmeyecek uzaklıkta sadece. yani bildiğiniz köy evi gibi olacak pek ayrıntıya giremedim tanıdık çıkar vs diye, eşim orada kendi işinide yapıcak
Çiftlik evi gibiyse az eşya güzel olur. Mesela ben şu an a şehir dışında öyle bir ev yaptirsam TV kesinlikle koymam o eve.az eşya, sadece gerçekten gerekli şeyleri alırdım.

Bu kayınvalideden koşarak uzaklaşın.
Eşiniz de anlasın artık sizin ayrı bir aileniz olduğunu!!!
Aynen öyle zor bela anlattım neler söylemedim ki, halen bu eve benim diyor ama arsamıza yapacağımız evin tuglasına kadar kendim koyucam kendi emeğimiz olacak diyor. Tabi bendeki bu yüzsüz kv orayada 'OĞLUMUN olduğu için bizimde sayılır ' havalarına girerse şaşmam. Ama 1 kurusları bile olmayacak orda.
Önceden yapsaydım onlar yüzünden orayıda bırakırdım zamanını bekledim diyor herşeyin farkında da çaktırmıyor
Eşyanız varken neden borçlanasınız ki? Yazık günah. Maddeye o kadar değer vermeyin derim. Azıcık aşım, kaygısız başım.
Aynen bi yandan bende sizin gibi düşünüyorum
çok düşünme borç her şekilde ödenir.Yapılan iş ,alınan eşya kalır düşüncesindeyim.Eşin kendine güvenmese başlamazdı bu işe! İçinde kalmasın. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Çokk teşekkür ederimm aynen öyle eşim baya kendinden emin:)

Sıfırdan ev döşemek çok masraflı
Hadi beyaz eşyaları götürseniz
Salon takımı yatak odası takımı 20 bin bunun halısı, perdesi, avizesi, mutfak masası etti 30 bin

Ayrıca hafta içi orada haftasonu yeni evde düzen müzen kalmaz konh sahibi
Ev boş diye giren çıkan misafir ağırlaması bilr olur siz yokken

Şimdilik siz eşyalarınız alın gidin ki geri dönüş yapıp durmayın oraya

Çocuk var mk bilmiyorum ama sürekli çanta yap oyuncak taşı o orda bu burda hiç düzeniniz olmaz
Evet çok doğru çocukta var 1 buçuk yaşında. Banada düzen kalmaz gibi geliyor. Eşimde oraya çok büyük bi ev yapmayız felan diyor offf çok kafam karışık açıkçası bu evdende bitek özel eşyalarımı almayı istiyorum gerisi kv nın olsun..

Baska eve cikmiyorsunuz ki siz. Yazlik yaptiriyorsunuz sadece. Butun esyalari bastan almanizin anlami yok oraya oyuzden.
Butun sene haftanin haftanin 5 gunu kvnin yaninda olcaksiniz zaten yaz dedigin 3 ay birsey. Yaptirdiginiz evde yasamayacaksiniz yani. Hele mesafe varsa biraz belli bir sure sonra her haftasonu bile gitmezsiniz ozellikle kışın.

Baska eve cikmiyorsunuz ki siz. Yazlik yaptiriyorsunuz sadece. Butun esyalari bastan almanizin anlami yok oraya oyuzden.
Butun sene haftanin haftanin 5 gunu kvnin yaninda olcaksiniz zaten yaz dedigin 3 ay birsey. Mesafe coksa belli bir sure sonra her haftasonu bile gitmezsiniz ozellikle kışın.
Orası öyle ama mesafe yakın sadece yürüyerek gidilmez. Zaten eşimin işi orada olacak pek ayrıntı veremedim tanıdık çıkar diye. Çok kar kış olup gidilmeyecek durum olduğunda batar eşim:) mecbur orya hergün gitmek zorunda yani

2 ev çok gereksiz. Ayrıca ev kimin? Kiraya verilmesi daha uygun olur bence..
2 ev çok iş ve düzensizlik demek bence. O evi bozdurun bir şekilde. Yazlık mantığı çok saçma...

2 ev çok gereksiz. Ayrıca ev kimin? Kiraya verilmesi daha uygun olur bence..
2 ev çok iş ve düzensizlik demek bence. O evi bozdurun bir şekilde. Yazlık mantığı çok saçma...
Aslında eski konularımda herşey daha detaylı, burası kv nin üstüne. Ama eşiminmiş sözde. Eşimin parasıyla yapılmış çoğu şeyi. Bizim maaşlar felan birdi 5 ay once kavga dövüş ayırdık benle kavga etti kv.
Bu ev benim senin ailen gelmeyecek istemiyosanız çıkın gidin. Neler neler dedi. Sonuç bu işte.. Eşimde daha bu ev bizim diyip duruyor. 'Ben kendi dişimden tırnağımdan arttırdıgım evde oturmak istiyorum başkasının malına çökmek değil senin ailen bana bunu hissettirdi burası nası bizim oluyor'dedim.
1-2 sonra böyle bi kararla geldi eşimde.
Biz oturmadan öncede kiraya veriyordu kv

gideceksen temelli git. neden iki ev? bu evi zaten istemiyosun ki.
Aynen öyle aslında ama şimdi burayı komple götürsek bu sefer benim eşya hayalim yalan olur eşim oraya sen beğen istediğin gibi felan diyor zaten yapılıp edildiği zaman içine eşya girdiği zaman burdaki eve beni zor getirir eşim:) zaten işi de orda olduğu için hergün orda olacak eşim e niye gel git yapiyosun bide hazır ev varken biz niye burdayız dimi. bu evdeki eşyalar da gözümde yok çünkü hepsni kv aldı kendi beğendiği gibi..

Suan oturdugunuz esyalari o eve goturun bu evin esyalarini da kendi zevkinize gore döşeyin, oh mis

Back
X