• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda amacıma ulaşıyor gibiyim AMA

Aynen öyle aslında ama şimdi burayı komple götürsek bu sefer benim eşya hayalim yalan olur eşim oraya sen beğen istediğin gibi felan diyor zaten yapılıp edildiği zaman içine eşya girdiği zaman burdaki eve beni zor getirir eşim:) zaten işi de orda olduğu için hergün orda olacak eşim e niye gel git yapiyosun bide hazır ev varken biz niye burdayız dimi. bu evdeki eşyalar da gözümde yok çünkü hepsni kv aldı kendi beğendiği gibi..

eşin ayak yapıyor. anasının dibinden de ayak kesmemek için. bence boşver eşya filan huzur önemli. geç yeni eve, burayı kapat. eşyaları ilerde yavaş yavaş değiştirirsin.

Orası öyle ama mesafe yakın sadece yürüyerek gidilmez. Zaten eşimin işi orada olacak pek ayrıntı veremedim tanıdık çıkar diye. Çok kar kış olup gidilmeyecek durum olduğunda batar eşim:) mecbur orya hergün gitmek zorunda yani

Yeni ev işine yakinsa ne demeye surekli annesinin bulundugu yere gideceksiniz ki?
Ben de ciftlik evi diyince dag basinda ve işe filan uzak sandim oyuzden kvnin yanina doneceksiniz diye dusundum ama esiniz yine annesinin dibinden ayrilamiyor galiba.

eşin ayak yapıyor. anasının dibinden de ayak kesmemek için. bence boşver eşya filan huzur önemli. geç yeni eve, burayı kapat. eşyaları ilerde yavaş yavaş değiştirirsin.

Hayırlı uğurlu olsun 1 1mirac konularınızı biliyorum sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bir an önce biter güle güle oturursunuz. Bu konu hakkında da arkadaşın yorumuna katılıyorum. Eşya ev döşeme hevesinizi anlıyorum ama ben olsam sadece bir kilimle bile olsa yeni eve temelli taşınmaktan bir şey düşünmezdim.

Aa o zaman iş degisir. Diger evi agirlikli kullanmak icin baski yapacaksiniz o zaman. İşi de yakinmiş bu israr neden esinizde
Sanırım buradan ve ailesinden tamamen kopmak istemediği için bu kadar ısrar ediyor :(

Sanırım buradan ve ailesinden tamamen kopmak istemediği için bu kadar ısrar ediyor :KK43:

O konuda şimdiden endişelenmeyin bence. Yeni evinizin hayalini kurun tadını çıkarın bu güzel gelişmenin hak ettiniz :) o ev yapıldıktan sonra zamanla iki ev arası git gel yapmak eşinize de zor gelecektir. Çekirdek aile olarak daha huzurlu daha mutlu yaşadığınızı fark ettiğinde diğer evinizden bağını koparacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun 1 1mirac konularınızı biliyorum sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bir an önce biter güle güle oturursunuz. Bu konu hakkında da arkadaşın yorumuna katılıyorum. Eşya ev döşeme hevesinizi anlıyorum ama ben olsam sadece bir kilimle bile olsa yeni eve temelli taşınmaktan bir şey düşünmezdim.
Çokkkk teşekkür ederimm :) evet eşim burdan tamamen kopmamaya çalışıyor. Zaten işi de orda . Dediğiniz gibi burdan önemli eşyaları götürürsek gelip kalamayızda. En iyisi eşimle konuşayım boşuna borç yapmayalım gibisinden götürebildiğimiz kadarını götürelim. Dediğiniz gibi inanın burdan kurtulalımda nasıl olursa olsun. Belki yeni ev daha küçük olacak vs ama raziyim o ev cennet gibi gelir bana.

O konuda şimdiden endişelenmeyin bence. Yeni evinizin hayalini kurun tadını çıkarın bu güzel gelişmenin hak ettiniz :) o ev yapıldıktan sonra zamanla iki ev arası git gel yapmak eşinize de zor gelecektir. Çekirdek aile olarak daha huzurlu daha mutlu yaşadığınızı fark ettiğinde diğer evinizden bağını koparacaktır.
Aynen öyle bi yandan bende böyle düşünüyorum kendisi zamanla benim dediğime gelecek eminim. ve eskisi gibi eşimle kavga etmiyoruz bana karsı cok değişti ve bende tabiki.maşallah çok huzurluyuz buaralar:):KK36:

Hem evi hem esyayi kaldirabilecekmisiniz canım herşey ateş pahası olmus

Kocaniz annesinden ayrilamiyor
Bosuna ev yapip borca harca girmeyin derim ben.
Yani benim en son takilacagim sey mobilya olurdu kocam evi yazlik gibi kullanalim dese

Bence haftasonlari da kv çöreklenir oraya haberin olsun .
Ay valla bende bundan korkuyorum. Ama benle küs kv ben baya kapıda görsem selam vermiyorum uyuz oluyor bana. Dediğiniz gibi çöreklenmesinden korkuyorum ama çocukları var okula giden burda düzeni var o pek öyle düzenini bozabilsen bi insan da değil ama rahat vermemeyi çok seven bi insan

Kocaniz annesinden ayrilamiyor
Bosuna ev yapip borca harca girmeyin derim ben.
Yani benim en son takilacagim sey mobilya olurdu kocam evi yazlik gibi kullanalim dese
Ama şöyle de birşey var eşim oraya ev yapmasakda mandıra tarzı bişey yapacak pek açık yazmak istemedim tanıyan olur diye. yapmışken arsayada ev yapalım dedi ufak tefekte olsa. Şimdi kredi çekip ev alalım desek imkansız oraya yönlendi çünkü. Yani öyle de böylede birseyler yapacak hiç olmazsa burdan uzaklaşırız diye düşündüm. Zamanlada hiç gelmem buraya zaten

Selam kızlar. Eski konularımı okursanız daha iyi olur. Kv ile altlı üstlüyüz. Burda oturmak istemiyorum Sonunda amacıma ulaşıyor gibiyim ev yapıcaz başka yere yapmına başlattı eşim. En fazla 1 sene içinde tamamlancak.
Ama kafama takılan şeyler var.
Bu evin eşyalarını ben beğenmedim kv haberimiz yokken gitti hepsini aldı geldi.
Yani içimde uhde kaldı. Dün de komşumuz yeni ev aldı yeni eşyalar almış ev görmeye gittik. bende eşime içimde kaldı gibisinden şeyler dedim hep söylüyorum zaten her fırsatta. Oda Öbür eve sen begen hepsini ozaman ben bile karişmiycam dedi. Ama şöyle bişey var eşim orda hafta sonları kalalım hafta içi burda yazları hep orda gibi bişeyler diyor. (yani burayı bozmayalım diyor orası çiftlik evi gibi birşey olacak zaten fazla ayrıntıyada giremiyorum kızlar)
Ama bu şekilde nasıl olacak sizce.
Hem orda ev hem burda. Bide oraya sıfırdan eşya alıp borç ödemek var. En azından burdan buzdolabı tv götürsek bile yeterdi. Herşeyini de kendimiz yapıcaz.
Çok kafama takılan şeyler var yani hafta sonu bile olsa olurda. Böyle de nasıl olacak fikriniz var mı...
Madem sezonluk kullanacaksınız evdeki eşyalarınızı oraya götürün evinize yeni eşya alın.

Back
X