sonunda ameliyat günüm geldi

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
Kizlar yarin sabah 9:30 da ameliyata giriyorum cok korkuyorum cok endişeliyim birazda grip gibiyim bu havada etrafi.dakiler hep grip oldu bogazim gidiklaniyor

Dualariniza ihtiyacim var nolur esirgemeyin

Kolay bir surec mutlu olacagim bir burun olsun insallah

İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Yanlız ben ameliyathaneden geri odama çıktım, hemde tam morfin verilirken kaldı ortada herşey.. Grip başlangıcı olduğunu farketti anestezist..

Yani koskoca sitede iki kisi beni ciddiye almis cok tesekkur ederim kizlar grip sorun olmadi onemli olan ateş mis

Saat 11 de ciktim ameliyattan ilk 3 saat cok ama cokkkk kotuydu neyseki simdi daha iyiyim
Resim atmak istiyorum ama cepten nasil aticam bilmiyorum
Burnumda sizinti swklinde surekli kan geliyor ne kadar surer
Yarim saatte bir yarim saat buz koyuyorum yinede hemen goz altim simsiyah oldu

O sizinti 2-3 gun surer canim ama kan gelmez yarindan itibaren boyle sarimsi pembemsi bisey gelir. En kolay kismini atlattin bundan sonrasi boll bollll sabir ve dikkat gerektiriyor. Gecmis olsun.

Bu gazli bez varya burnun altinda o hep kandan doldu kendimiz degiztirsekmi
Degistirebilirsin canim. Hemsireler de degistirir ilk zamanlarda dokunmaya cekinebilirsin ama sonralari kendin degistirirsin. Ben azcik islansa rahatsiz oluyodum nerdeyse saat basi degistiriyodum.

ay pardon çıkmışsın bile ameliyattan diğer mesajları yeni gördüm. şimdi nasılsın? kime oldun ameliyatı, nasıl geçti?

çok geçmiş olsun..iyi görünüyorsun umarım bir an önce toparlanırsın...Bende gelecek ay erdinç beye ameliyat olacam..
İnşallah vazgeçmem :)
Cok iyiyim canim erdinc bey cok kibar ve yumusak bi dr elide baya hafifmis
Benim migrenim var direk narkozdan migrenle uyandim sikinti bendeydi
Yani vazgecme sakin bende senin gibiydim ama inan 2 3 saat zorlugu insallah sonuctan pisman olmam tek sikintim o suanda

ca
canım neden pişman olasınki doktorundan da memnunsan istediğin gibi birşey yapmıştır merak etme. ben şu düşüncedeyim; şuanki burnumu beğenmiyorum, ameliyat olduktan sonra tam istediğim gibi olmasa bile bu halinden iyi olacak sonuçta diyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum yanlış mı... lütfen fotoğraflarını paylaş bizimle insan bu zamanlarda objektif yorumlara ihtiyaç duyabilir.

çok sevindim ağrısız, acısız geçmesine ben de bir kaç hafta içinde ameliyat olucam ama 15 eylüle okul açılıyor okula şiş gitmekten korkuyorum.
Benim kizimda 8 eylülde baslicak ozamana kadar sorun kalmaz ama buz tedavisine bagli hersey kesinlikle dikkat edersen sissiz az morlukla atlatirsin dedi drum canim

Senin adına çok sevindim..Pişman olacağını düşünmüyorum umduğundan daha güzel bir burnun olur umarım..
Bende bi ameliyat kısmını atlatsam,ağrı sızıdan korkmuyorum,ameliyat düşüncesi tedirgin ediyor..
Bugün daha iyisindir umarım ?

Bende senin gibi dusunuyordumda hersey bitince insa bu sefer kotu olurmu korkusu geliyor burnumun ucu benim baya düşük tu ssuan domuz gibi ve ucu kutuk gibi bi ucu gorunuyor zaten ya gordukce ya inmezse diye kokuyorum ya yakismazsa ya dönüşü yok offf alci ciksin istemiyorum

Insallah bende pusman olmam diyorum drum cok guven verdi bana asla cok kalkkik ve cok kavisli bi burun yapmayacagini biliyorum ama su hali felaket domuz gibi resmen ineceğini biliyorum ama yinede gordukce bi tuhaf oluyorum surekli dua ediyorum Rabbim umdugumdan guzel olsun yuzumle uyumlu olsun diye
Ameliyattan hic korkma inan en basiti o gozunu acip kapamak gibi anlik hersey biranda bitiveriyor

Geçmiş olsun :) İnşallah hiç sorun yaşamadan kısa sürede atlatırsın bu şişlik, morluk durumlarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…