- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Bu gazli bez varya burnun altinda o hep kandan doldu kendimiz degiztirsekmiO sizinti 2-3 gun surer canim ama kan gelmez yarindan itibaren boyle sarimsi pembemsi bisey gelir. En kolay kismini atlattin bundan sonrasi boll bollll sabir ve dikkat gerektiriyor. Gecmis olsun.
Degistirebilirsin canim. Hemsireler de degistirir ilk zamanlarda dokunmaya cekinebilirsin ama sonralari kendin degistirirsin. Ben azcik islansa rahatsiz oluyodum nerdeyse saat basi degistiriyodum.Bu gazli bez varya burnun altinda o hep kandan doldu kendimiz degiztirsekmi
Suan cok iyiyim ilk 3 saat cok kotuydum sadece gozum morardi ama sifir agriay pardon çıkmışsın bile ameliyattan diğer mesajları yeni gördüm. şimdi nasılsın? kime oldun ameliyatı, nasıl geçti?
Suan cok iyiyim ilk 3 saat cok kotuydum sadece gozum morardi ama sifir agri
Erdinc beye oldum canim
Cok iyiyim canim erdinc bey cok kibar ve yumusak bi dr elide baya hafifmisçok geçmiş olsun..iyi görünüyorsun umarım bir an önce toparlanırsın...Bende gelecek ay erdinç beye ameliyat olacam..
İnşallah vazgeçmem :)
canım neden pişman olasınki doktorundan da memnunsan istediğin gibi birşey yapmıştır merak etme. ben şu düşüncedeyim; şuanki burnumu beğenmiyorum, ameliyat olduktan sonra tam istediğim gibi olmasa bile bu halinden iyi olacak sonuçta diyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum yanlış mı... lütfen fotoğraflarını paylaş bizimle insan bu zamanlarda objektif yorumlara ihtiyaç duyabilir.Cok iyiyim canim erdinc bey cok kibar ve yumusak bi dr elide baya hafifmis
Benim migrenim var direk narkozdan migrenle uyandim sikinti bendeydi
Yani vazgecme sakin bende senin gibiydim ama inan 2 3 saat zorlugu insallah sonuctan pisman olmam tek sikintim o suanda
Benim kizimda 8 eylülde baslicak ozamana kadar sorun kalmaz ama buz tedavisine bagli hersey kesinlikle dikkat edersen sissiz az morlukla atlatirsin dedi drum canimçok sevindim ağrısız, acısız geçmesine ben de bir kaç hafta içinde ameliyat olucam ama 15 eylüle okul açılıyor okula şiş gitmekten korkuyorum.
Senin adına çok sevindim..Pişman olacağını düşünmüyorum umduğundan daha güzel bir burnun olur umarım..Cok iyiyim canim erdinc bey cok kibar ve yumusak bi dr elide baya hafifmis
Benim migrenim var direk narkozdan migrenle uyandim sikinti bendeydi
Yani vazgecme sakin bende senin gibiydim ama inan 2 3 saat zorlugu insallah sonuctan pisman olmam tek sikintim o suanda
Bende senin gibi dusunuyordumda hersey bitince insa bu sefer kotu olurmu korkusu geliyor burnumun ucu benim baya düşük tu ssuan domuz gibi ve ucu kutuk gibi bi ucu gorunuyor zaten ya gordukce ya inmezse diye kokuyorum ya yakismazsa ya dönüşü yok offf alci ciksin istemiyorumca
canım neden pişman olasınki doktorundan da memnunsan istediğin gibi birşey yapmıştır merak etme. ben şu düşüncedeyim; şuanki burnumu beğenmiyorum, ameliyat olduktan sonra tam istediğim gibi olmasa bile bu halinden iyi olacak sonuçta diyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum yanlış mı... lütfen fotoğraflarını paylaş bizimle insan bu zamanlarda objektif yorumlara ihtiyaç duyabilir.
Insallah bende pusman olmam diyorum drum cok guven verdi bana asla cok kalkkik ve cok kavisli bi burun yapmayacagini biliyorum ama su hali felaket domuz gibi resmen ineceğini biliyorum ama yinede gordukce bi tuhaf oluyorum surekli dua ediyorum Rabbim umdugumdan guzel olsun yuzumle uyumlu olsun diyeSenin adına çok sevindim..Pişman olacağını düşünmüyorum umduğundan daha güzel bir burnun olur umarım..
Bende bi ameliyat kısmını atlatsam,ağrı sızıdan korkmuyorum,ameliyat düşüncesi tedirgin ediyor..
Bugün daha iyisindir umarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?