- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Agri yok denecek kadar az canim oyle dehset derecede morlugum sisimde yok hala biraz kan siziyor burnumdan bugun 2.gundu yarin sabah tamponlar alincak insallah acimaz arkadaslarinin burnu nasil oldu canim cok degistimi memnunlarmicanım şimdiden görünen şeklini takma bence kimbilir ne kadar değişecektir..Tamponlar da burnunun daha kalkık görünmesine sebep oluyordur..Benim bi kaç arkadaşım oldu erdinç beye hiçte öyle kalkık burunları olmadı...
Ağrı acı gibi sıkıntıların var mı ?
Insallah canim ya inşallah cekilenlere degen bir sonuc olur insallah umdugumdan guzel olur diye dua ediyorum bol bolcok geçmiş olsunnnbende erdinç beyle ilgili bilgi topluyordum karar vermesi pekte kolay olmuyor inşallah cok basarılı olmuştur seninde takipte olacağım seni :):)
Ahhhh canim benim cokkk tesekkur ederim :*bende dua edeceğim senin için suan yasadıklarını tahmin edebiliyorum ama bence cok güzel olacak buna inanıyorum
Istanbul uskudarda canimHangi şehirdesiniz ben orasını kaçırdım galiba. Ben de düşünüyorum ameliyat olmayı doğumdan ve tabi ki emzirme olayı bittikten sonra. Erdinç bey hangi ilde acaba?
Icime su serptin gercekten cunku burnum hic ama hc begenmedim suan ya offfArkadaşlarım çok memnun hallerinden..hatta içlerinden birinin burnu ameliyat öncesi felaket durumdaydı şuan gayet doğal ve güzel bir burna sahip..
cnm çıktımı alçın durumun nasılIcime su serptin gercekten cunku burnum hic ama hc begenmedim suan ya offf
cnm daha çıkmadıysa belli olmazki bir şey forumda ki herkes alçı cıksa bile 6 ay da tam seklini buluyor diyorlar ne zmn çıkacak pekiCikmadi henuz ama ucu o kadar tipsizki inan ciksin bile istemiyorum moralim cok bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?