• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda ayrıldım..

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama ben 18 yasindayken bir sevgilim olmustu. O da aynen boyleydi. Benim 2 tane de abim var. Yazin yok evde oyle gezme boyle gezme diye bana hayati dar ederdi. Ama sanirim cocuk oldugum icin bunu ensest meyiline yormamistim. Sonra gel zaman git zaman bu bana 'erkeklerin kiz kardesleriyle ilgili fantezileri olur, arkadaşlarım anlatıyor ben seni korumaya çalışıyorum ' demesin mi :kusmuk:
Kendisinin de bir ablasi vardi. Sonra o gun kafama dank etti. Kisi kendinden bilirmiş isi lafinin ornegi oldu bana.
Uzgunum ama kesinlikle bu adamlarin enseste meyilleri var.
Artık ne kafayla bana öle dedi bilemiyorum. Umarım öle değildir. Hayır bide bu sebepten ilişkiyi bitircekmiş gibi havalardaydı. Nasıl seviyosa. Şaştım kaldım. 22 yaşındayım o 28

Kızlar sağolun desteğiniz için.. sevgi öyle bir şeyki her yaptığı iğrençliği normalleştiriyor... üzülüyorum hala salak gibi bu zihniyet için. Ama geçicek. Beni sömürdü. Kilo verdim, özgüvenim gitti. Çevremdeki herkes gitti. Sapıttım. Mal oldum sayesinde bıkmadan hala usanmadan hala didik didik sorun arıyor! Ne diyim ya inanın şaka gibi!

Back
X