Sonunda başladım ❤️❤️‍🩹🤲

İnsallah bu sürecin sonunda hayırlısıyla muradınıza kavuşursunuz

Hayırlısı olsun ne durumdasınız opu oldunuz mu?

Hadi inşallah güzel haberler alırsınız.bende bugün 225 ünite gonal f başladım çarşamba kontrole ve anesteziye gideceğim nasıl ilerledi sizin süreciniz calisiyormusunuz ben idare edebilirmiyim yoksa iznemi ayrılmalıyız onu düşünüyorum taze transfer olmayacak

Hayırlı olsun hangi doktorla başladınız Şişli mi sizin de
2 günde bir kontrole çağırıyorlar yaklaşık 12 gün sürüyor. İzin almak gerekir her gitmede
Ben öğretmenim şuan yaz doneminde olduğum için sıkıntı çekmedim ama okul olsa zor olurdu izin almak zorunda kalırsın

Hayırlı olsun,bende tüp bebek ilk denememde ikizlere gebeyim 8 haftalık,inşallah Allah emeklerinizi boşa cıkartmaz sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur,bu süreci kolaylıkla ,pozitifle bitirmenizi diliyorum

Masallahhh, çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla dogsunlar inşallah
Teşekkür ederim

Ben canakkaledeyim üniversite hastanesinde. 5.gun çağırdılar ilk kontrole çarşamba gideceğim sonrası henüz belli değil tabii

Aile bakanlığına bağlı kuruluşta çalışıyorum Çarşamba gününden itibaren mazeret izni isteyeceğim 10 gün kadar vermezlerse rapor alacağım mecbur

Ben canakkaledeyim üniversite hastanesinde. 5.gun çağırdılar ilk kontrole çarşamba gideceğim sonrası henüz belli değil tabii
Aile bakanlığına bağlı kuruluşta çalışıyorum Çarşamba gününden itibaren mazeret izni isteyeceğim 10 gün kadar vermezlerse rapor alacağım mecbur
Duruma göre tekrar çağırıyorlar
Sona doğru iki günde bir kontrol ediyorlar
İzin kesinlikle çok iyi olur. Daha rahat geçer süreç

Duruma göre tekrar çağırıyorlar
Sona doğru iki günde bir kontrol ediyorlar
İzin kesinlikle çok iyi olur. Daha rahat geçer süreç
Kaçıncı gün opu olur ortalama aşılama 14.gun yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…