• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Sonunda Belli Oldu :)))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Arkadaşlar biz söz yapmıstık bazı sebeplerden dolayı nişanı iptal ettik ve sadece güzel bir düğün yapalım dedik. Aslında en mantıklısı buydu. Zaten sözde nişan gibi olmuştu diyebilirim :)
Uzun süredir konusu pek açılmıyordu üstü kapalı konuşuluyordu ama dün kesin karar verildi. :) Allahında iziniyle inşallah ağustosun son haftası ramazan sonrası bayram gibi düğün yapacağız. Aileler bir iki hafta içinde bir araya gelip konuşacaklar. Şuan için nişanlım ve ben ailelerle konuştuk. Henüz onları bir araya getirme imkanımız olmadı. Kır düğünü yapmayı düşünüyorum sahilde. Umarım herşey istediğimiz gibi olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Daha çeyiz hazırlıklarına başlamadım. Bi kaç parça şeyim tabiki var yemek takımım tencere tava takımım bi kaç battaneye yorgan pike ve dantellerim hazır. Tabi çok büyük eksiğim var. Diş tellerimden dolayı borcum yeni bitmek üzere. Önümüzdeki ay son taksitini yatıracağım ve sürekli para biriktireceğim. Bir miktar kredi ilede sanırım herşeyin üstesinden geliriz diyoruz. Çoooooooooook Mutluyum Çooooook. ... Allah tüm isteyenleri sevdiklerinebir an önce kavustursun inşallah. Sonunda bende bu konuyu açabildim. En yakın zamanda çeyiz topiğimide sizlerle paylaşmayı umut ediyorum. Tabi kesin nikah tarihinide. Hepinizi öpüyorum :54:

Back