Sonunda ben de Ameliyat oldum.

mertece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
123
0
96
Bursa
Can arkadaşlarımopuyorumnanaktan.,bugün 3. günüm.Dün bütün yüzüm,gözüm morardı ve şişti.Bugün biraz gözlerimi açabiliyorum,aynen kamyon çarpmış gibiyim.1,5 yaşındaki kızım benden kaçıyor valladelikafadulden..Neyse iyileşince daha ayrıntılı yazarım.5.gün tamponlar,7.gün alçım alınacak.Umarım bu kadar çileye değerde güzel bişey olur burnum,lakin şimdi bakınca hiçbişeye benzemiyor.....CADIARZU

canım benim gecmiş olsun :)))
eee o kamyon çarpmış şekli hepimiz yaşadık :D
alcıların alınsında gorelim cminik burnunu hadi bakalım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun inşallah burnun istediğin gibi olmuştur şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ve bilimum iyi dileklerle opuyorumnanaktan

geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanman dileğiyle

çoook geçmiş olsun,umarım çok mutlu olursun yeni burnunla,sağlıklı günler a.s.

cok gecmis olsun canim, bede ameliyat olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizim ... sen kime yaptirdin ? fotograflarini henuz koymadin sanirim, cok merak ediyorum... benimde 19 aylik bir kizim var ve daha cok onu dusunuyorum, ameliyattan sonra kizinla ilgilenmek zor oldumu ?

amannn bende gidip ,olup ,hastaneden çıkaydımda, kamyon çarpmış giibi olaydım:)insanın ayagıyla tıpış tıpış ameliyata girmesii çokkkk korkunç yaa:)

geçmiş olsun,mereklenme şimdi bişeye benzemez ama sargılar çıkınca güzel bi burun çıkar ortaya...

cok gecmis olsun canim, bede ameliyat olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizim ... sen kime yaptirdin ? fotograflarini henuz koymadin sanirim, cok merak ediyorum... benimde 19 aylik bir kizim var ve daha cok onu dusunuyorum, ameliyattan sonra kizinla ilgilenmek zor oldumu ?

halam amelıyat olmustu onunda cocugu burnu bantlıyken tekme atmıs burnuna acaip kan boşalmış anında doktorda almış soluğu :bbo:

Merhaba arkadaşlar dr.umu sormuşsunuz.Ben Bursada yaşıyorum ve Bülent beye ameliyat oldum.1 ay geçti üzerinden hala şişlerim var.Açıkcası şekli öncekine göre iyi ama istediğim gibi değil.Tabiki daha zaman geçmesi lazım.Uzun zamandır beni görmeyen arkadaşlarım yüzümde bir faklılık olduğunu anlıyor ama hiç kimse aaa estetik yaptırmışsın demiyor. Bu iyi bişey mi yaaaa....
Bu arada kızım 18 aylık gündüz bakıcıda zaten.ılk hafta hep eşim ilgilendi.Şimdi bile gece yanımıza gelmek istiyor öyle olunca ben başka terde uyuyorum eşimle kızım yatıyor.Çünkü kızım inanılmaz yatıyor onunla darbe almadan yatmak imkansız. Diğer zamanlarda çok dikkat ediyorum tabiki.......

Back
X