cnm benm göz altlarım hala sarı ama belli belirsiz 45 gün oldu hemde, bu bünyeyle alakalı bir seyy yani kimisi cok az morarıyor hemen geciyor, kimi cok morarıyor ama yine cabuk geciyor, benm de iste böyylee hala sarı gec iyilesiyor, onun dısında burnuma alısmam da benm cabuk olmadı hala aynalar elimden düsmüyor yavas yavas alısıyorum onda cildimin gec iyilesiyor olmasının etkisi de var, cildim cok bozuldu ameliyat sonrası sivilcelendi fln, bir de suratım hala sis benm sıcaklar da etkiliyor, ama bu herkeste böyle olacak diye bir sey yok, bende böyle en azından,, baskalarının burnuna bakmaya gelince ben ameliyattan önceeki 2 ay fln herkesin burnunu gözümde
estetik yapıyordum

simdi de öyle hala milletin burnunda gözümm, bu estetik bu degil bu estetik olabilir ama öyle ise bu kötü olmus fln ya da bu ameliyat olsa güzel olur, psikopata bagladım milletin burnunda gözüm, hele artık bizimkiler de o hale gelmisler diyolar senin yüzünden milletin burnunda gözümüz seninki mi daha iyi milletinki mi die bakıp duruyoruz diyorlar

pP