E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar sormak istediğim birşey var 3 estetikli kişininde horladıgına rastladım acaba burun estetiginden sonra horlama gibi bir sorunlamı karsılasılıyor?
teşekkur ederim ilginize arkadaşlar peki bu gözlerimde şişliklerin biir an önce geçmesi için ne yapabilirm ben buz kullanmadım çünkü bayağı bi şişti
evet canim, malesef horul horul horluyorsunkaydirigubbakcemile3 benim 1 ay kadar sürdü horlama, ablam yazik uyuyamiyordu yanimda, kulaklari eziyet cekiyorduşutarafagitti
:))geçici ama degil mi? şuan horlama yok yani
merhaba kızlar dun ilk alçım alındı daha küçük bi alçı yapıldı o esnada bakmama izin verdiler ama ben burun değil patlıcan gibi bişey gördüm sanki burda atıp tutuyodum 6 aydan önce belli olmaz üzülmen ben falan diye ama canım çok sıkıldı özellikle bu benim yanlardan da daraltma olmuştu orada çok şişlikvar alçım 14 eylülde tamamen çıkıyo ama ben ne göreceğimden emin değilim şu anda bu şişlikler nezaman iner kızlar ben ağlmaya başlıycam sanırım alçının altında sanki patlıcan var ya
03.09 da ankara tıp fakültesi doktor hakan gence tarafından ameliyatım yapıldı bir gun hastanede gözetim altında kaldım ve şu an evimdeyim müthiş derecede şişlik ve morluk olduğu için ve alçılarım bantlarım durduğu için bişey diyemiyorum iyi yada kötü diye eskisinden iyidir sanıyorum sadece aklıma takılan bişey var sizlerdede oldumu lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz sanki burnumla dudaklarım arasındaki mesafa biraz geniş gibi geliyo bize şişliktenmidir yoksa nedir bilmiyorum sizlerdede oldumu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba bende ankarada oturuyorum ve burun estetiği yaptırmak istiyorum ve senin gibi ankara tıpı düşünüyorum benim merak etteğim ne kadara mal oldu malum çok fazla bir bütçe ayıramıyorum evliyim kızım var.Eşim belli bir miktar kota koyduda o yüzden.Birde bende sigara içiyorum sigara ile ilgili doktor bişey dedimi yada sen ne yaptın çok merak ediyorum bilgilendirirsen sana çok dua ederim şimdiden saol.
ya arkadaşlar alçılarım çıktı bugun tamamen ama sanki burnum hala uzun ve ucu yine düşükmüş gibi bu geçici bi durummu tecrubeli arkadaşar yardım lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?