Sonunda bende ameliyat oldum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
03.09 da ankara tıp fakültesi doktor hakan gence tarafından ameliyatım yapıldı bir gun hastanede gözetim altında kaldım ve şu an evimdeyim müthiş derecede şişlik ve morluk olduğu için ve alçılarım bantlarım durduğu için bişey diyemiyorum iyi yada kötü diye eskisinden iyidir sanıyorum sadece aklıma takılan bişey var sizlerdede oldumu lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz sanki burnumla dudaklarım arasındaki mesafa biraz geniş gibi geliyo bize şişliktenmidir yoksa nedir bilmiyorum sizlerdede oldumu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

gecmiş olsun cnm oncelikle ...
telaşlanma hiç bişi için daha alcıların bile alınmamıs ...
bende burnumu alcılıken bile garipsedim kople burnumu almıslar sanki dedim :)
o koca burunlardan sonra insana oyle gelio ama açılınca daha guzel seler gorebilirsin ...

canım geçmiş olsun inşallah sonuçtan memnun kalırsın. Sorun etme şimdi çok yeni garipsemen normal :))

gecmis olsun canım, orası sislikten öyle bende de öyle olmustu gecio eski haline dönüyo cok sis daha

canim cok cok gecmis olsuna.s. hic meraklanma su an cok tuhaf gelicektir hersey sana cok taze henüz burnun..... banada acaip geliyordu burnum, ucu hele kocaman gibi duruyorduhersey zaman gectikce güzellesiyor....

teşekkur ederim ilginize arkadaşlar peki bu gözlerimde şişliklerin biir an önce geçmesi için ne yapabilirm ben buz kullanmadım çünkü bayağı bi şişti

kızlar sormak istediğim birşey var 3 estetikli kişininde horladıgına rastladım acaba burun estetiginden sonra horlama gibi bir sorunlamı karsılasılıyor?

kızlar sormak istediğim birşey var 3 estetikli kişininde horladıgına rastladım acaba burun estetiginden sonra horlama gibi bir sorunlamı karsılasılıyor?

evet canim, malesef horul horul horluyorsunkaydirigubbakcemile3 benim 1 ay kadar sürdü horlama, ablam yazik uyuyamiyordu yanimda, kulaklari eziyet cekiyorduşutarafagitti

teşekkur ederim ilginize arkadaşlar peki bu gözlerimde şişliklerin biir an önce geçmesi için ne yapabilirm ben buz kullanmadım çünkü bayağı bi şişti

canim buz kullansanda kullanmasanda morluk oluyor ve sisiyor, 1 hafta veya 10gün sürer sonra gecer canim takma sen yerimseniben

evet canim, malesef horul horul horluyorsunkaydirigubbakcemile3 benim 1 ay kadar sürdü horlama, ablam yazik uyuyamiyordu yanimda, kulaklari eziyet cekiyorduşutarafagitti

:))geçici ama degil mi? şuan horlama yok yani

cnm geçmiş olsun çok normal bi durum bu geçecek için rahat olsun..yerimseniben

merhaba kızlar dun ilk alçım alındı daha küçük bi alçı yapıldı o esnada bakmama izin verdiler ama ben burun değil patlıcan gibi bişey gördüm sanki burda atıp tutuyodum 6 aydan önce belli olmaz üzülmen ben falan diye ama canım çok sıkıldı özellikle bu benim yanlardan da daraltma olmuştu orada çok şişlikvar alçım 14 eylülde tamamen çıkıyo ama ben ne göreceğimden emin değilim şu anda bu şişlikler nezaman iner kızlar ben ağlmaya başlıycam sanırım alçının altında sanki patlıcan var ya

bu soruyu bende sormuştum ameliyat olmadan önce,bana alçının ilk alındığı zaman alın hariç en ödemsiz hali demişlerdi arkadaşlar ve haklıda çıktılar alçım alındığında incecik küçücük bişey vardı sonrasında şişti
ama tam tersi olan arkadaşlarda var daha çok yeni sabret bakalım

cunku bazı burunlarda alcı cıktığı zman baskı kalktığından şişiomuş.Doktorm öle acıklamıstı bunu bana karamelcım.

Canım çook çok geçmiş olsun.
Doktorunu tanıyorum. Ben de orda oldum ameliyat. Harika bir hastane o yönden şanslıyız.
Sabret canım. ınsan çok sabırsızlanıyo o dönemde. Alçı üzerinden sargı üzerinden kendime aynadan bakıp nasıl olacağım acaba diye düşünürdüm ama bu kadar değişeceğimi tahmin etmezdim. Valla suratının ortasındaki şey değişiyo haliyle yüzün ifaden değişiyo.

Ama zaman içinde değişeceksin. Şişecek sonra o şişlikler inmeye başlayacak. Bi tarafın ödemi erken inecek bi tarafın geç inecek falan filan derken, benim suratım şek,ilden şekile girdi valla.

Hadi geçmiş olsun tekrar. Zorunu atlatmışsın. Benim ameliyat çok kötüydü yaww..

merhaba bende ankarada oturuyorum ve burun estetiği yaptırmak istiyorum ve senin gibi ankara tıpı düşünüyorum benim merak etteğim ne kadara mal oldu malum çok fazla bir bütçe ayıramıyorum evliyim kızım var.Eşim belli bir miktar kota koyduda o yüzden.Birde bende sigara içiyorum sigara ile ilgili doktor bişey dedimi yada sen ne yaptın çok merak ediyorum bilgilendirirsen sana çok dua ederim şimdiden saol.

merhaba doktorum bana ilk etapta 1500 lira dedi sonra bin liaraya düştü sigara konusuna gelince valla bırakmadım ben içtim yaralar gec iyileşiyomuş sadece oda önemli değil ama tahlillerim ssk tarafından karşılandı ödedğim para doktora verilen kısım yani

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar alçılarım çıktı bugun tamamen ama sanki burnum hala uzun ve ucu yine düşükmüş gibi bu geçici bi durummu tecrubeli arkadaşar yardım lutfen

ya arkadaşlar alçılarım çıktı bugun tamamen ama sanki burnum hala uzun ve ucu yine düşükmüş gibi bu geçici bi durummu tecrubeli arkadaşar yardım lutfen

cnm benim kuzenin alcısı çıktıgı zaman aşırı kalkıktı domuz gibiydi günah olmasınnnn ama 1 ayın sonunda baya indi ve çok güzel şimdi..alcı çıkar çıkmas inik olması nsldır bilemiyorum ama benim bi kişiye canlı şahit oldum ondada öle olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…