Sonunda bende ameliyat oldum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde öleydi domuz gibiydim resmen igrençti bir ay evden çıkmak istemedim soraa zamanla indi bide benim ameliyattan önce normaldede burnum kalkıktı ztn ameliyat şişligi eklenince dahada bi kalkmş felakettti

benim burun ucum kalkık deil normaldeeee sanırım ameliyattan sonraaa gözüme kötü gelcek şişligi inene kdr:)

ameliyat öncesi hazırlık durumu, ameliyat öncesi heyecan durumu , ameliyat korkusu durumu, ameliyat sonrası agrı ve merak durumu, ameliyat sonrası depresyon durumu , ameliyat sonrası MUTLULUK durumu
evreler bi nevi böle

ameliyat öncesi hazırlık durumu, ameliyat öncesi heyecan durumu , ameliyat korkusu durumu, ameliyat sonrası agrı ve merak durumu, ameliyat sonrası depresyon durumu , ameliyat sonrası MUTLULUK durumu
evreler bi nevi böle

hepside heycanlı vallaaaaaaaaaaa:)akannehir

ya arkadaşlar alçılarım çıktı bugun tamamen ama sanki burnum hala uzun ve ucu yine düşükmüş gibi bu geçici bi durummu tecrubeli arkadaşar yardım lutfen

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Yanlız senden birşey daha isteyeceğim inşallah kabul edersin senden ricam ameliyat olmadan önceki resminle ameliyat sonrası resmini koyarmısın lütfen benim için çok önemli dr hakkında bir fikir verecektir bana.Çünkü sende muhakkak yaşadın insan biraz korkuyor her dr eline kendimizi bırakamayız ama seninde ank da ameliyat olman benim için iyi oldu senin sayende benimde içim rahatlar.Şimdiden teşekkür ederim inşallah herşey gönlünce olur.

resim nasıl konuluyo bilmiyorumki yardımcı olursanız koyarım

ya benım bugun ameliyatımın 4.günü ama sanki burnm hiç ufalmamış kocaman gibi depresyona girmek üzereyim kızlar ya...bu durum normalmi sizce..

deniyıldızı çok saol canım ya içime su serptin vallaa..o kadar rahatlıyorumki burda sizle konuşuncaa

Gerçi yıllar olmuş amaona göre tahmin yaparm hiç olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…