Sonunda benim evim de sizlerle, buyrun...

teşekkür ediyorum canm.. beğenmene sevindim. evet istikbalde görmüştüm ben de. ben salon mobilyalarımı yaptırdım canm model vardı rengini falan ben beğendim. şahin mobilya yaptı, çok kaliteli oldu diğer mobilyalarım bellona. ama salon daha sağlam geldi bana:)

hanımlar henüz yeni bir ev eksikler var baya..eğer farklı önerileriniz varsa alabilirim

güle güle oturun canım herşeyini çok begendim salon takımını ayrı bi begendim nereden ve nekadara aldın acaba ?

Güle güle otur çok beğendim özellikle yatak odası takımını daha bir beğendim çünkü bizimkinin aynısı

güle güle oturun canım herşeyini çok begendim salon takımını ayrı bi begendim nereden ve nekadara aldın acaba ?

canm teşekkür ederimmm.. istediğim tarz bu koltuklardı canm bulamadım özel olarak yaptırdım ben. koltuk takımlarımı 2700'e aldım...

eviniz çok güzel olmuş sizde benim gibi siyah ve gri tonunu sevenlerdensiniz sanırım güle güle kullanın

canım evin çok hoş ama naçizane bi önerim olacak.solondaki eşyalar çok orantısız geldi bana.şu kapı girişindeki koltukla masanın yerini değiştirsen hem tekli koltuklarını rahat bi şekilde odaya göre orantılarsın hem de alanın genişler gibi geldi bana..tabi masa girişe sığarsa....

hayırlı olsun canım güle güle oyur ama keşke daha açık renkler kullansaydın her taraf siyah evi çok boğmuş karanlık olmuş.en azından oturma grubunu açık renk tutabilirdin...:89::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…