Sonunda benim evim de sizlerle, buyrun...

teşekkür ederim.. aynen ben de dediklerini yapmayı planlıyorum daha önce denemiştik masa sığıyor canm girişe. şuanda salonu kullanmıyoruz zaten yaza doğru dediğin gibi yapmayı planlıyorum:)

hayırlı olsun canım güle güle oyur ama keşke daha açık renkler kullansaydın her taraf siyah evi çok boğmuş karanlık olmuş.en azından oturma grubunu açık renk tutabilirdin...:89::90:

teşekkür ederim.. ben gri ve siyahı yanı koyu tonları çok seviyorum, çok karanlık gözükmesin diye kırmızılarla renklendirmeye çalıştım zaten... zevk meselesi tabiki

kızlar banyomu eklememiştim onu da ekliyeyim dedim:) banyom küçük pek sevmiyorum o yüzden..

Eklentiler

• $IMG_5736.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_5738.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_5739.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 74
cnm evin eşyaların çok güzel güle güle kullan hepsini. Salondaki perde ve avizen çok şık en çok onlar dikkatimi çekti

Banyoyu da şimdi gördüm. Havluluk yuvarlak mı? Eğer öyleyse bir önerim olsun havluyu üçe katlayıp asarsan daha kibar durur gibi ))

Son düzenleme:
cnm evin çok zevkli döşenmiş eşyaların falan çok şık çok beğendim :)) Şu sticker olayına ben de el atacağım en kısa zamanda :))) Huzurla oturun inşallah canım çok güzel evinn D

eşyaların ve mobilyaların harika ama biraz evin dar galibaa eşyalalrın güzelliğini kapatmış ama zevkin harika güle güle otur canım evinde

teşekkür ederim canm:) havlu ıslak kalmasın diye öyle astım canm, yoksa katlıyorum genelde...

cnm evin çok zevkli döşenmiş eşyaların falan çok şık çok beğendim :)) Şu sticker olayına ben de el atacağım en kısa zamanda :))) Huzurla oturun inşallah canım çok güzel evinn D

çok teşekkürler canm senin evini de ben çok beğendim:)

eşyaların ve mobilyaların harika ama biraz evin dar galibaa eşyalalrın güzelliğini kapatmış ama zevkin harika güle güle otur canım evinde

teşekkür ediyorum.. salon ve mutfak hariç diğer odalar dar biraz evet özellikle oturma odası..

eşyalarınız çok güzel ama salonunuzdaki halı odayı çok karısık göstermiş bence. o kırmızısiyah grihalı bulaştırmış gibi bence
gülegüle oturun

mutlulukla yasayın
teşekkür ederim
eşyalarınız çok güzel ama salonunuzdaki halı odayı çok karısık göstermiş bence. o kırmızısiyah grihalı bulaştırmış gibi bence
gülegüle oturun
teşekkür ederim tarz meselesi tabiki
güle güle oturun
yatak odası life serisi ama yatak başlığını farklı almışsın
teşekkür ederim evet life serisi başlığı farklı sadece
salon koltukların harika çok beğendm bayılıyorum griye..mutfağın da geniş ferah. iyi günlerde huzurla oturun
teşekkür ediyorum

canıım evin çok güzel çok beğendim tarzlarımız zevklerimiz çok uyuyo benim evimde siyah beyaz. güle güle otur canım benim. halılarından memnunmusun çok merak ettim shaggy halıları kimse tavsiye etmiyor. ben hala salonuma halı bulamadım çok kararsızım. yatak odan benimki gibi küçük yatağın bi kenarı duvarda benimde çok zor oluyor yatak örtüsü sererken birde benim yatağın kenarları var mobilya dahada zor anlar yaşatıyor bana. allah kendi evlerimizde oturabilmeyi, eşyalarımızı dilediğimizce dizebilmeyi nasip eder inşallah canım. çoook beğendim.

canm benm çok saol...senin salonunu çok beğenmiştim ben zaten.. canm shaggy halıdan memnunum ben yani fırçalıyorum, siliyorum çıkıyor toz falan. küçük olanları silkeliyorum.. ama ömrü az olur tabi diğer halılar gibi olmaz. evet canm yatak odam küçük dediğin gibi çok zor oluyor ben sermedim bile yatak örtüsünü ilk zamanlar seriyodum:)inşallah canm o günleri de görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…