- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi monarosa_22
-
canım evin çok hoş ama naçizane bi önerim olacak.solondaki eşyalar çok orantısız geldi bana.şu kapı girişindeki koltukla masanın yerini değiştirsen hem tekli koltuklarını rahat bi şekilde odaya göre orantılarsın hem de alanın genişler gibi geldi bana..tabi masa girişe sığarsa....
hayırlı olsun canım güle güle oyur ama keşke daha açık renkler kullansaydın her taraf siyah evi çok boğmuş karanlık olmuş.en azından oturma grubunu açık renk tutabilirdin...:89::90:
cnm evin eşyaların çok güzel güle güle kullan hepsini. Salondaki perde ve avizen çok şık en çok onlar dikkatimi çekti
Banyoyu da şimdi gördüm. Havluluk yuvarlak mı? Eğer öyleyse bir önerim olsun havluyu üçe katlayıp asarsan daha kibar durur gibi))
cnm evin çok zevkli döşenmiş eşyaların falan çok şık çok beğendim :)) Şu sticker olayına ben de el atacağım en kısa zamanda :))) Huzurla oturun inşallah canım çok güzel evinnD
eşyaların ve mobilyaların harika ama biraz evin dar galibaa eşyalalrın güzelliğini kapatmış ama zevkin harika güle güle otur canım evinde
teşekkür ederimmutlulukla yasayın
teşekkür ederim tarz meselesi tabikieşyalarınız çok güzel ama salonunuzdaki halı odayı çok karısık göstermiş bence. o kırmızısiyah grihalı bulaştırmış gibi bence
gülegüle oturun
teşekkür ederim evet life serisi başlığı farklı sadecegüle güle oturun
yatak odası life serisi ama yatak başlığını farklı almışsın
teşekkür ediyorumsalon koltukların harika çok beğendm bayılıyorum griye..mutfağın da geniş ferah. iyi günlerde huzurla oturun
güle güle oturun...
Güle güle oturun hepsi çok güzel
canıım evin çok güzel çok beğendim tarzlarımız zevklerimiz çok uyuyo benim evimde siyah beyaz. güle güle otur canım benim. halılarından memnunmusun çok merak ettim shaggy halıları kimse tavsiye etmiyor. ben hala salonuma halı bulamadım çok kararsızım. yatak odan benimki gibi küçük yatağın bi kenarı duvarda benimde çok zor oluyor yatak örtüsü sererken birde benim yatağın kenarları var mobilya dahada zor anlar yaşatıyor bana. allah kendi evlerimizde oturabilmeyi, eşyalarımızı dilediğimizce dizebilmeyi nasip eder inşallah canım. çoook beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?