merhabalarr benıjmde yuzumdee yaklasıkk 7 tane ben varr alınması gereknn 2 hafta evvel bır plastık cerraha gıttımm.durumla ılgılı bılgı almak ıcın.fakat yuzumd eoldugu ıcın okadar cok tereddutte kaldımkıı anlatamma sımdı randevu aldımm haftaya cuma gunuu(buyuk gun)fakat hala bu konuda nekadar ız kalıcagıyla ılgılı tereddutlerım varr yanı sızden rıcamm benlerı aldırdıgınız yerdee benden daha kotu bır goruntu varmıı
merhabalarr benıjmde yuzumdee yaklasıkk 7 tane ben varr alınması gereknn 2 hafta evvel bır plastık cerraha gıttımm.durumla ılgılı bılgı almak ıcın.fakat yuzumd eoldugu ıcın okadar cok tereddutte kaldımkıı anlatamma sımdı randevu aldımm haftaya cuma gunuu(buyuk gun)fakat hala bu konuda nekadar ız kalıcagıyla ılgılı tereddutlerım varr yanı sızden rıcamm benlerı aldırdıgınız yerdee benden daha kotu bır goruntu varmıı
benimde belimde sol tarfımda var et beni bilmiyorumkismile aldırmak isityorum ama korkuyorum operasyon nasıl kolay mı beyaz tenliyim iz kalsada sorun olmaz görünen yerde değil çünkü benneyaptımki
Kantaron yağını kabuk kalktıktan ve tamamen bir düzlük oluştuğunda kullanmayı düşünüyordum ama dediğin gibi herkeze aynı etkiyi gösterecek diye bir kaide yok olur da aksi bir tepki verirse yüzümü mafedebilirimde haklısın..:) Ama doktorun verdiği kremler uzun süre sonra etkisini göstermeye başlıyor diye duydum, genelde cilde verilen kremlerin istenilen etkiyi vermesi için 2 ay kadar bir süre kullanman gerekli ben bunu dermatolağa gittiğim de yüzüm de geçmiyen bir sivilce izi vardı bayağı da büyüktü verdiği kremi ilk kullanımım da hiç bir etkisini görmedim, 1 ay sonra da değişen bir şey olmadı ama şuan tam 2 ay oldu ve yüzümde ki o geçmeyen sivilce nerdeyse yok oldu sayılır..
benimde belimde sol tarfımda var et beni bilmiyorumkismile aldırmak isityorum ama korkuyorum operasyon nasıl kolay mı beyaz tenliyim iz kalsada sorun olmaz görünen yerde değil çünkü benneyaptımki
Sivilce izinin geçmesine sevindim..verdiği krem ilaç tarzımıydı yoksa kozmatik bir ürünmüydü yinede 2 ayda çabuk geçmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?