kızlar inşallah sizin için en iyisi olur,insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten.benim yanağımda bir ben vardı dayanamadım aldırdım eskiden beri aldırmak istiyordum zaten.hastanede plastik yoktu,cildiye genel cerrahiye yönlendirdi ve aldırdım.çok moralim bozuk keşke yapmasaydım uzun bi dikiş izi var şuan verdiği kremlerden birini kullanıyorum dikiş üzeri açık.tutuyorum çabuk iyileşsin diye.delirmek üzereyim.keşke bunlar kabus olsa diyorum şuan kabus yaşıyorum.her an ağlama krizine giriyorum senağlama
merhaba traşlama yönemi ve ayrıca dondurma yöntemide var cerrahi dışında.traşlama yaptırıp memnun kalan insanları duydum.ama en iyisi cerrahi yöntem diyolar.dondurma olayını kardeşim yaptırdı hiç memnun değiliz tedavi olmadı tam olarak sonradan cerrahi olark aldırdık.traşlama yaptıran bir kişinin yorumunu okumuştum bu forumda memnun olduğunu söylüyordu.umarım senin için iyi olur.
kızlar inşallah sizin için en iyisi olur,insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten.benim yanağımda bir ben vardı dayanamadım aldırdım eskiden beri aldırmak istiyordum zaten.hastanede plastik yoktu,cildiye genel cerrahiye yönlendirdi ve aldırdım.çok moralim bozuk keşke yapmasaydım uzun bi dikiş izi var şuan verdiği kremlerden birini kullanıyorum dikiş üzeri açık.tutuyorum çabuk iyileşsin diye.delirmek üzereyim.keşke bunlar kabus olsa diyorum şuan kabus yaşıyorum.her an ağlama krizine giriyorum senağlama
bu benleri aldırmak tehlikeli değilmi
Merhaba Denisim hoşgeldin yaraların ne durumda? ben akşamları yatarken bepanthen diye bir krem var duymuşsundur onu sürmeye başladım baya bir iyi geldi kırmızılığı biraz daha açıldı öyle öyle düzelecek inşallah...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?