Sonunda benlerimi aldırdım..

ben zaman zaman ağrı hissediyodum birkaç tanesini sekiz ay önce aldırdım.fakat tehlikeli görünmediğini söylemişlerdi.aldırdıktan sonrada arada bir ağrı hissediyorum.bir tanede yeni aldırdım onda ağrım olması normal zaten,patoloji sonucu gittiğin yere göre değişir,bana 10 gün sonra dediler çıkar dediler.

hepinize çok geçmişolsun benimde benim riskli olduğu için alınıcak pataloji sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor birde sizin benleriniz ağrı yapıyormuyduuu

Çok teşekkür ederim :) Benim benlerim gayet uysaldı bu güne kadar ağrısını sızısını duymadım..Patoloji sonuçlarına ise ben cevap veremiyeceğim çünkü ben göndermedim benlerimi senin riskli olduğu için mutaka gitmesi lazım şimdiden geçmiş olsun :)

bende teşekkürederim evet biran önce gitmem lazım ama cetvelimdede gördüğün gibi çok yoğunn çalışan bir anneyim bırak ben aldırmayı wc ye gidemez oldum :)

Merhaba Denisim nasılsın? yaraların ne durumda? benim hala kırmızılığım geçmedi baştan bepanten kremi sürdüğümde hızlı bir iyileşme olmuştu ama şimdi durdu bende hiç birşey sürmüyorum kendi haline bıraktım..dedikleri gibi dikiş izi kalmadı hatta dikişin d si bile yok :)) ama yuvarlakımsı bir kırmızılık var o hala geçmedi heralde zaman var geçmesine bekliyorum bakalım ne olacak yerimseniben

Merhaba Işıl :) İyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın?

Benim de 2. kabuğum da düştü sadece küçük bir kırmızılık var bepanthenin hünerlerini duyunca gidip bende aldım 1 tane, hergün yatmadan önce tüm yüzüme sürüyorum yüzüme çok yaradı ama kırmızı olan yer duruyor ama eminim ki o da zamanla geçicektir Doktorum tamamen geçmesi için 6 ay süre vermişti tahminimce 6 ay da hiç bir şey kalmaz kalsa bile korkulacak ve farkedilecek bir büyüklükte değil ama yok olması için de elimden geleni yapacağım.. Evde çok önceden numune olarak elime geçen salyangoz kremi var izleri yok ediyor bildiğim kadarıyla ama sürüp sürmemek arasın da kaldım..

En önemli şey ise artık aynalara küs değilim sokakta başım dik gidiyorum insanların yüzüne bakıyorum veee iyi ki aldırmışım diyorum :))) Yukar da söylediklerim çok saçma şeyler ama neyazıkki ben bunları yaşıyordum aslın da çok ta büyük değil di sadece bir türlü sevememmiştim onları şimdi çok memnunum :))

cnm yazdıklarını okuyunca cesaretim arttı benimde yüzümde bir ben var aldırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemedim şimdiye kadar hatta devlet hastenesinden gün bile almıştım sonra vazgeçtim özelde olmaya karar verdim...

Merhaba Moper35 :)
Bende senin gibiydim ve senelerce araştırma yaptım emin olamadım "ya yüzümde kocaman bir iz kalırsa" , "ya eskisini ararsam" diye ama emin ol hiçte korkulacak birşey yokmuş şimdi tek dediğim şey keşke çoook önceleri aldırsaydım diyorum...:) Açıkcası ben devlet hastanelerine pek güvenemiyorum normal bir hastalığım için giderim ama böyle önemli bir durumlarda kendimi teslim etmemeye çalışıyorum çünkü olur olmadık çok şey duydum gözüm korktu açıkcası ama yanısıra devlet hastanesinde yaptırıp çok memnun olanlarda var sana tavsiyem doktorunu çok iyi araştır plastik cerraha gitmye özen göster ben özel de yaptırdım ve doktorum çook iyiydi İYİ ŞANSLAR..:)

Ben de sizin yazdıklarınızdan cesaret alarak pazartesiye randevu aldım plasik cerrahi'den. Uzun süredir bu konuyu araştırıyorum ve açıkçası kendimde yeterli cesareti göremedim ama aynaya bakıp mutsuz olmaktansa en azından bir adım atabilirm diye düşündüm. Umarım doktordan beni rahatlatıcı cevaplar alırım. Çünkü herkeste olduğu gibi bende de iz kalma tedirginliği var. Bakalım..:Saruboceq:

Hadi Hayırlısı Carleone :)
Doktorun işinin ehli bir doktorsa emin ol pişman olmuyacaksındır.. Benin büyüklüğünden çok daha az bir iz kalıyor o da kırmızılık ama o da zamanla geçer ben buna inanıyorum, daha çok yeni 1 ay oldu 6 ay kadar beklemek zorundayım :) Dualarımız seninle inşallah dilediğin gibi olur bizi de bilgilendirirsen seviniriz :)

carleone dan bir cevap gelmemiş :)

Benim ben aldırmamın üzerinden tam olarak 46 gün geçti ve sonuçtan gayet çooooook memnunum desem belki az kalır.. Özgüvenimi kazanmam biraz zaman alır demiştim ama tam tersi aldırdığım günün ertesi günü onu geri kazandım ilk zaman belki alışkanlıklarımdan kolay kurtulamam sanmıştım ama hiçte öyle değilmiş aldırmak istiyenler hiç korkmasın doğru doktor seçimini yaptıkdan sonra korkulacak hiçbirşey yokmuş :) BENDEN BU KADAR soruları olanlar için konunun takibindeyim yaşadıklarım doğrultusunda sorularınızı cevaplıyabilirim..

Merhaba Denisim nasılsın? yaralarının iyileşmesine sevindim..benimki hala kırmızı birtürlü geçmedi kullandığım bir kremde yok arada bepanthen sürüyorum okadar sen bişey kullanıyormusun bana tavsiye edeceğim bir şey varmı? :))))

Merhaba Işılcım :)) Teşekkür ederim iyiyim Yaralarımın kabukları düştü sadece sağ yanım da biraz kırmızılık vardı o da gitgide hafifledi pek dikkat çeken bir görünüş bırakmadı ama buna rağmen içimde bir korku yok değil sanki tekrar ordan ben çıkıcakmış gibi bir hissiyata kapıldım sürekli ayna karşısında kontrol ediyorum :) Güneşten kaçınmaya çalışıyorum ve kaç gündür bir güneş kremi alıcağım ama hangi marka alıcağım konusunda karar veremedim.. Sabahları çok dikkatli bakılmazsa gözükmüyor akşamları ise hiç bir pembelik yok.. Sana tavsiye ediceğim hiç birşey yok neyazık ki :) bende senin tavsiyelerin doğrultusun da ilerledim mesela doktorun verdiği kremleri alıcaktım sen; "böyle birşey sürmeyince daha çabuk iyileşiyor" diyince bende almaktan vazgeçtim.. Bepanthen senin önerindi gittim aldım kullandım belki onun da yararı dokunmuştur yüzümde çok güzel bir etki bıraktığı kesin zevkle kullanıyorum bu kremi, bitsin yine alıcağım allığımın altın da bile bu krem var artık :) Ama doktorun benim için söylediği kremleri sana söylüyebilirim istersen..Ben kullanmadım ama yararlı olduğunu duydum senelik yara izleri konusunda bile güzel etkileri olmuş netten araştırdığım kadarıyla...

başlangıçta çok hızlı bir şekilde iyileşme oldu ama biraz kırmızılığım kaldı oda geçsin istiyorum ama sanırım zamana ihtiyacı var zamanla geçer heralde bekleyecez artık ama şuan kırmızılığa rağmen mutluyum fotolarda hiç belli olmuyor önceden fotoma baktığımda ben beni sinir ediyordu şimdi fotolarımla barışığım :))))....peki sen niye tekrar ben çıkacak diye endişe ediyorsun doktorun çıkmaz demedimi...ben tekrar çıkar diye hiç duymadım sakın aynalara bakıp yara yerini zorlama...aklına bile getirme çağrışım yapma derim...senide kırmızılık benim gibi rahatsız etmeye başlamış sanırım ama yaralarımızın zamana ihtiyacı var bekleyeceğiz umutla :))))

Bendede bir krem ismi var ama ben almadım hastaneye gidip yazdırmak gerekiyor üşendim ve gerek duymadım açıkcası, normalde 60tl civarıymış..

Doktorum çıkarsa tekrar gelirsin alırız dedi.. Bunu kanıtlıyacak elimde patolojik bir bilgi yok çünkü ben benlerimi patolojiye göndermemiştim.. Aslında yüzümde çıkıcağına dair bir işarette yok ben sadece biraz kaygılanıyorum genelde hep en kötüsünü düşünürüm şuanda ondan kaynaklanıyor bu kaygım da :) Hafif bir kırmızılık var o da benim hiç umrumda değil çünkü dikkat etmiyince belli bile olmuyor eski halinden çok şükür kurtuldum ya bunu kafama hiç takmam :)))) Yara yerine el bile sürmüyorum bazen çok nadir herhangi bir çıkıntı olmuşmu diye kontrollerim dışında koskoca 6 ayımız var bunlarda geçer eminim :)

60 TL lik kremi biliyorum "contractubex" adlı krem olsa gerek bana biraz pahallı geldi ama internette çokça adını duydum bazen gidip alsam mı diyorum ama biranda kıyamıyorum parama :))) Bana doktorum scarex jel ve bir jel adı daha vermişti onları almamı söylemişti onlarında tekinin fiyatı 30 lu küsürlerde...

Son düzenleme:
evet aynı krem banada pahalı geldi :))...bende herzaman hep en kötüsünü düşünürüm ama hiç iyi olmuyor çünkü akla gelen hep başa geliyor malesef...hep pozitif düşünmek gerek...

nerde yaptırdın fiyatı ne kadar biraz açıklar mısın rica etsem ?

Nerde yaptırdığımı kaça yaptırdığı mı özelden gönderiyorum arkadaşlar...?

evet aynı krem banada pahalı geldi :))...bende herzaman hep en kötüsünü düşünürüm ama hiç iyi olmuyor çünkü akla gelen hep başa geliyor malesef...hep pozitif düşünmek gerek...

Ayy Allah Korusun inşallah başımıza böyle birşey gelmez:18: Sadece kırmızılık kaldıysa o zamanla hafifler ama çukurumsu bir iz aldıysa işte o zaman korkmamız gerekiyor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…