Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deppo : Üzgünüm ama pc min usb girişleri bozuk hatta dijime ilk halinden son haline kadar her aşamasında bir çok kez resim çektim ama neyazık ki usb girişi bozuk olduğundan yüküyemedim galiba dijimde bozuldu ya da şarjı bitti çünkü açılmıyor eski bir diji olduğundan sürekli bu hatayı veriyor şarj makinesi almam gerekiyor.. Yani sorun sorun üstüne bu yüzden bu konuda yardımcı olamıyacağım usb girişlerim çalışsaydı seve seve koyardım gizleyip ama sorunlarım belli...Kusura bakma :)
Merhaba
Ben aldırmada özellikle görünen kısımda ise aldıracağınız ben iz kalmama açısından ilk öncelikte önem sırası doktorunuz ikincisi ise cilt yapınız...
Uzun araştırmalarım sonucunda lazermi-kesi yöntemi arasında kalmıştım kesinlikle kesi yöntemi ile alınması doğru.İzi hiç kalmadı diyebilirim.Ama aldırdıktan sonra et c -a- k vitaminlerini bol tüketmeye çalışın bol bol su için.dikişler alına kadar ki sürede doktorunuzun tavsiyesini dinleyin.dert edilecek bir şey yok kısa bir sürede küçük bir operasyonla acısız ağrısız alınıyor .Dikişler alındıktan bir süre sonra iz kremi veriyor
Biz iki arkadaş aynı günde aldırmıştık o dr un dediği süre sonra o iz kramine hemen başladı ben hemen başlamadım cunku sonucta orası daha yara kızarıp önce orası onarılsın iyileşsin sonra iz kremine başlamayı doğru buldum ve oradaki kızarıklık gidene kadar hametan bepahanthene sürdüm mesela bir gün birini birgün brini genellike hametanı sürdüm sizede tavsiye derim bunu yapın cunku arkadaşın neşter izi değil ama kızarıklık sonrada kararlık kaldı.şuan ikimizde çok memnunuz.kesinlikle dr araştırmasın yapın dr elin ve kullanılan malzeme kalitesi inceliği çok önemliymiş benim doktorum Hüseyin Kandulu idi İstanbulda.Kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz sıcak kanlı anlatımı çok güzel kesinlikle sizi çok doğru yönlendiriyor..
ben de hüseyin beye aldırmayı düşünüyorum, siz memnun musunuz ilk yapıldığında çok iz kaldı mı ? dikişler alınmadan erimiyor mu?
birde kaç gün dikişli kaldı?
ben de hüseyin beye aldırmayı düşünüyorum, siz memnun musunuz ilk yapıldığında çok iz kaldı mı ? dikişler alınmadan erimiyor mu?
İlk yapıldıgında kızarıklık oluyor dikiş atılan yerlerin izi biraz sizi rahatsız edebilir ama sabredin sonuçta gececek zamanla dr nuzda söyler zaten güneşe çıkmayın ve bundan sonrada kışın dahi güneş kremini dışarıya çıkarken kullanın ..
9 Ocak 2012'de, yani yaklaşık 2 yıl önce yanağımdaki beni aldırdım!
Ve kendim için yaptığım en iyi şeylerden biriydi çünkü benimi hiç sevmiyordum. İyi ki yaptırmışım. Eğer siz de kafanıza çok takıyorsanız mutlaka aldırın ve kurtulun.
Aslında benim benim yüzeysel kahverengi çok büyük bir ben değildi ama yine de kafama takıyordum. İz kalmasını istemediğim için lazer yapan özel bir doktora muayene oldum, doktor lazerden sonra yanık izi kalabileceğini söyledi ve 200 tl ücret istedi
Ben de soluğu Ege üniversitesi Hastanesinde aldım. :) Cerrahi yöntemle aldırmak için. Sadece 5 dk sürdü ve minnacık hissetmediğim bir iğneyle uyuşturup benimi alıp estetik dikişle diktiler hatta doktorum ne gerek varmış bak marilyn monroe'nun benine beziyor dediAma takmışım bir kere kafama. Ücret ödemedim. Çok çok memnun kaldım.
3-4 ay kızarık geçti contratubex kullandım. sonra soldu ve cilt rengimle bütünleşti. Şimdi iki yıl geçti ve sadece yakından bakıldığında iz belli oluyor yani yakından bakıp incelersen anlayabilirsin yoksa kimse anlamıyorCerrahi yöntem kesin çözüm, lazerde ya geri geliyor leke-ben ya da yanık izi kalabiliyor
![]()
Ben aldırmak isteyen arkadaşlara fikir olması açısından diğer sayfada paylaştığım mesajı burada da alıntılamak istiyorum![]()