- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Hakkında hayırlısı olsun canım..Haline üzülüyordum gerçekten..Eğer için rahatsa ben de senin adına çok sevindim.
Peki bilmiyorumm ne oldu da tartıştınız neler yaşandı tam olarak ?
hadi geçmiş olsun darısı benim gibi isteyipte beceremeyenlerin başına.bence pazartesiyi bekleme hemen yarın hatta daha zaman var bugun git aç davayı,erteleme seni ikna etmeye çalışmasınlar sonra
diğer konularından hatırlıyorum sizi...sevindim bu kararı almanıza..ama gördüğüm akdarıyla biraz fevri bir insansınız,bu sefer kararlı olun lütfen..
çocuklarınız kaç yaşındalar?
Bilmiyorummm nedendir bilmem ama yıllardır boşanamıyorsun malum baban,akraba evliliğiniz,eşinin tutumu...
Kaldığınız yerin ufak bir yer oluşu,dedikodular vs vs vs
Çok hızlı gelişmiş herşey...Sanki senin dinmeni bekliyor gibiler..Yıllardır böyle çaba verip boşanamamışken birden pamuk ipliği gibi kopması sana da bu işin içinde ikna etmek için suan sustukları hissini uyandırmıyor mu sende ?
bir insanın boşanmasına bu kadar sevineceğim aklımın köşesinden geçmezdim
bilmiyorummmmmmmmmm kıs çok sevindimmmmmm
dün çok dua etmiştim sana Allah biliyo kalbimi
aman diyim hemen pazartesi başvur sakın haaa ihmal etme
şimdi seni yumuşatmaya çalışacaklar dik dur canım
dualarım seninle
valla işin açıgını konusayım son 4 aydırr cok asırı derecede kopuktuk.. patladı dayanamadı dun akşam
ben bu kezzz cok kararlıyım
neden diceksınızzz
ben bırdaha asla milleti bir araya toplayıptaa cesaret edıpte bu kadar konusamam bu haddeye bu noktaya bşanma konusunu getıremem.. yanı son şansım.. o yuzdenn Rabbim yürü ya kulum dedi.. inşallahh hayırlısıylaa dimdik ayaktayım asla pes eetmicem ..
Zaten şimdi kurtuldun kurtuldun
Bi dahası olmaz bu işin
Baban belli, amcan belli..
Dananın kuyruğu kopacakken vazgeçme
Gelir ağlar sızlarlar, kanma
Bu sahneleri çok gördün sen, fos çıktı maalesef hepsi
Yine çıkacak yani
Çocuklarınla kavgasız gürültüsüz yaşamayı seç lütfen
büyük oğlum 4 küçük oğlum 2.5 yaşındalar .. ama emın olun daha huzurlu bir ortamda buyutecemm evlatlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?