- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
canım benım gerçektenn biliyorum bu kezzz
nickimm "bilmiyorummm"
ama hayırr bu kezzzz herşeyin farkındayımm
herşeyii BİLİYORUMMMMMMM
aslaa ama aslaa Rabbım yanımda olduug süreceee kanmıcamm ,pes etmicemm
aslaaaa
daha da miniklermiş kuzular..eminim ki şu anki ortamınızdan daha mutlu ve huzurlu olacaklardır..onları bu işlerin içine fazla sokmamaya çalışın.ailenizin yanına pek götürmeyin,demişsiniz ya kırıp dökmeler falan..ne kadar da olsa ayrılık çoucklar için de zor olur isizn olduğu kadar..bu dönemi en hafif şekilde atlatmaya çalışın..güzel mutlu gelecek günlerinizi düşünün evlatlarınızla beraber..
sizi bu kararı aldığınız için gönülden kutluyorum..dün okuduğumuz konudaki gibi kaderim buymuş diyerek,evlatlarının geleceğini çöpe atan anne bozuntularından sonra,siz çok çok iyi bir annesiniz..
hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama bizim yapabielceğimiz birşeyler olursa yazın lütfen elimziden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız size ve yavrularınıza..
hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama bizim yapabielceğimiz birşeyler olursa yazın lütfen elimziden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız size ve yavrularınıza..
kurban olurum yaaaa valla hepinizee kurban olurumm sagolunn Allah'ım hepinizden razı olsunn ,annemden görmedıgım ilgiyii destegı sizde gördümm
daha ne isterım benı dınlıyorsunuzzz akıl verıyorsunuzz yanımdasınızzz destekcımsınızzz
cok sgaolunnn ,ayrı ayrıı hakkınızıı helal edınn
benım varsaa helalii hoşş olsun hepinizeee..
Babanla amcan yine ikinizi de çağırıp aranızı bulmaya çalışacaklardır emin ol. Belki kızıp bağıracaklar, belki de duygu sömürüsü yapacaklar şu an seni daha da zor bir süreç bekliyor. Seni özellikle çocuklarından vurup barışmaya ikna etmeye uğraşacaklar. İnşallah herşey dilediğin gibi güzel olsun.
dün yapmadılarmı sanıyorsun birtanem
amcam özellıklee
ben bu ckcukları vermem sana deddii
anneysenn vicdanın sızalrsaaa düşünürsün bir daha bu sabilere yazık degıl mi dedii
hiç kulagım bile duymadı nıye dıceksınızzz
mahkeme suan evlatlarımı bana verır
yanlısım varsa duzeltın ama 7 yaşına kadar anneye verıldıgını biliyorum
.. ki ben ne yapar eder evlatlarımı alırımm
ama benı korkutmak ıcın söyledıgı o kadar bellıydıkıı
en son sordu pazartesı dilekçeni ver kızımm madem ciddisibn dedii
bende sadecee kafamı sallatım tamam işaretı yaptımm
o zaman dedıı hah tmm onayladııı dedii sitemli sitemlii
sonraa da ben alır başımı giderım bu memlekettenn abıı dedıı bundan sonraa bırbırımızee buz olacagızz dedii yanı sogukk uzak duracagızz demek ıstedı.. cocuklarıda alınn bakın buyutunn dedii..işine gelmedii yanı kısacasıı.
hepsi komloyduu
ve ben yemedımm yemıcemde.. BENIM YANIMDAAA RABBIM VARR ELAHDÜRİLLAHH ..
Aynen
Ben bu ay yüklü bi kredi borcuna girdiğimden şu an değilse de zamanla katkıda bulunabilirim
gözlerim doldu nasıl yazmışsın öyle
helal olsun bir hakkımız varsa tabii..
YA NOLURSUNUZZ YAPMAYIN BÖYLEE
benım kımsedenn herhangi bir beklentım yokk
acıtasyondaa yapmıyorummm
benım vallahıde bıllahıde sızden tek istegımm dualarınızzz
bana ablaa-bacı anne olmanızz başkada bir beklentim asla yokk olamazda
Allah'a şükürr elim ayagım tutuyorr tuvalet temizlerım el işi yaparım yinee de evlatlarıma bakarımm
yinede sagol canım benım yüce gönlünlee bahsettinn ,sundunn ..saglasın
Sen istedin demedik ki zaten içimizden geldi
Belki yeğenlerimize hediye almak istedik
O barbardan kurtulma partisi bi nevi
Yoksa çalışan kadınlardan neyin eksik, yaparsın tabi
Ama nafaka istemem etmem deme, iste o senin çocuklarının haklı
Evliyken bile vermiyodu hain, fırsat bulmuşken söke söke al
evet istemiyorum deme evlatlarını çeyiz sandıgınla getirmedin..Haklarını almalısın onlar için..
İstemeyince ne olacak sanki
Vay ne kadar gururlu bi kadın nafakayı bile istemedi diye madalya takan olmayacak
Bunca yıl vermediğine saysın terbiyesiz
Gidip başka yerlere harcayacağına, bari düzgün bi yere çocuklara gitsin o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?