sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

İnşallah

Başında o barbar yokken çok daha mutlu olacaksın
İstediğni yapar edersin evinde yavrularınla

Annen en büyük destek, o çocuklara bakar sen çalışırsın
Gül gibi bakarsın yavrularına

O gerizekalı ( af edersiniz ama hak etti ) , 2 liralık kolanın hesabını soruyodu sana
Sen şimdi kendi alın terinle kazanır istediğin gibi de harcarsın kendine ve evlatlarına
O ne baba olabildi ne koca, tarlaya bostan korkuluğu olabilir belki bundan sonra

kurban olurum yaaaa valla hepinizee kurban olurumm sagolunn Allah'ım hepinizden razı olsunn ,annemden görmedıgım ilgiyii destegı sizde gördümm
daha ne isterım benı dınlıyorsunuzzz akıl verıyorsunuzz yanımdasınızzz destekcımsınızzz
cok sgaolunnn ,ayrı ayrıı hakkınızıı helal edınn
benım varsaa helalii hoşş olsun hepinizeee..

Babanla amcan yine ikinizi de çağırıp aranızı bulmaya çalışacaklardır emin ol. Belki kızıp bağıracaklar, belki de duygu sömürüsü yapacaklar şu an seni daha da zor bir süreç bekliyor. Seni özellikle çocuklarından vurup barışmaya ikna etmeye uğraşacaklar. İnşallah herşey dilediğin gibi güzel olsun.

hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama bizim yapabielceğimiz birşeyler olursa yazın lütfen elimziden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız size ve yavrularınıza..

Aynen

Ben bu ay yüklü bi kredi borcuna girdiğimden şu an değilse de zamanla katkıda bulunabilirim

gözlerim doldu nasıl yazmışsın öyle
helal olsun bir hakkımız varsa tabii..

az sonra boşanmamabın ayetlerini
yazan olacak ama biliyoruz ki evenmek kadar boşanmakta sevap nedenlerin dolayı görüyoruz tv de baltayla ,,öldürülen kadınlarımızı , sabırlı olmak bazen gereksiz adam seni sevmiyor sen adamı sevmiyorsun olay bu bir ömür tahamül edilmez

dün yapmadılarmı sanıyorsun birtanem
amcam özellıklee
ben bu ckcukları vermem sana deddii
anneysenn vicdanın sızalrsaaa düşünürsün bir daha bu sabilere yazık degıl mi dedii
hiç kulagım bile duymadı nıye dıceksınızzz
mahkeme suan evlatlarımı bana verır
yanlısım varsa duzeltın ama 7 yaşına kadar anneye verıldıgını biliyorum
.. ki ben ne yapar eder evlatlarımı alırımm
ama benı korkutmak ıcın söyledıgı o kadar bellıydıkıı
en son sordu pazartesı dilekçeni ver kızımm madem ciddisibn dedii
bende sadecee kafamı sallatım tamam işaretı yaptımm
o zaman dedıı hah tmm onayladııı dedii sitemli sitemlii
sonraa da ben alır başımı giderım bu memlekettenn abıı dedıı bundan sonraa bırbırımızee buz olacagızz dedii yanı sogukk uzak duracagızz demek ıstedı.. cocuklarıda alınn bakın buyutunn dedii..işine gelmedii yanı kısacasıı.
hepsi komloyduu
ve ben yemedımm yemıcemde.. BENIM YANIMDAAA RABBIM VARR ELAHDÜRİLLAHH ..

Oturduğun ev, yarısı babanın yarısı amcanındı sanırım ?
Bu durumda ne olur sence

Yarı kirasını versen olur mu diyecem de
Bu adam pislik yapmak adına kabul etmez sanki

Tazminat ya da nafakaya saydır

Son düzenleme:

Mahkeme elbette sana verir canım çocukların çok ufak, ayrıca çocukların ve senin için tazminatta bağlar.

Ama yeter ki olaylar mahkeme boyutuna bir gelsin artık geri dönüşün olmayacağını iyice bir idrak etsinler bir an önce. Sen kararlılığında aynen devam edip, başını dik tut. Allah yardımcın olsun dualarım seninle Allah hepsinin kalbine insaf, merhamet versin.

Aynen

Ben bu ay yüklü bi kredi borcuna girdiğimden şu an değilse de zamanla katkıda bulunabilirim

YA NOLURSUNUZZ YAPMAYIN BÖYLEE
benım kımsedenn herhangi bir beklentım yokk
acıtasyondaa yapmıyorummm
benım vallahıde bıllahıde sızden tek istegımm dualarınızzz
bana ablaa-bacı anne olmanızz başkada bir beklentim asla yokk olamazda
Allah'a şükürr elim ayagım tutuyorr tuvalet temizlerım el işi yaparım yinee de evlatlarıma bakarımm
yinede sagol canım benım yüce gönlünlee bahsettinn ,sundunn ..saglasın

gözlerim doldu nasıl yazmışsın öyle
helal olsun bir hakkımız varsa tabii..

benide ck duygulandırnızz
zaten cok doluyumm .. ama dimdik ayakta duracamm

sevindim senin adına
hakkında hayırlısı olsun
zamanla herkes sakinleşir

Bilmiyorummm baban boşanma dilekçen için sana tek kuruş para vermem derse bize söyle sen biz toplarız kendi aramızda..

Sakın eğilme dik dur...Eşin adam olacak olsaydı o kadar laf anlattın olurdu...Senin vicdanın rahatsa bizim de rahat

Sen istedin demedik ki zaten içimizden geldi
Belki yeğenlerimize hediye almak istedik
O barbardan kurtulma partisi bi nevi

Yoksa çalışan kadınlardan neyin eksik, yaparsın tabi
Ama nafaka istemem etmem deme, iste o senin çocuklarının haklı
Evliyken bile vermiyodu hain, fırsat bulmuşken söke söke al

evet istemiyorum deme evlatlarını çeyiz sandıgınla getirmedin..Haklarını almalısın onlar için..

evet istemiyorum deme evlatlarını çeyiz sandıgınla getirmedin..Haklarını almalısın onlar için..

İstemeyince ne olacak sanki
Vay ne kadar gururlu bi kadın nafakayı bile istemedi diye madalya takan olmayacak

Bunca yıl vermediğine saysın terbiyesiz
Gidip başka yerlere harcayacağına, bari düzgün bi yere çocuklara gitsin o para

Bilmiyorummm

Kola al, içerken foto çekil face at
Kutlama yapıyorum süsü ver sefan olsun

Anlar o mesajı eşek değilse

Çekcim aynen öyle en azından çocuklarının bogazından geçsin...

Zor bir süreç seni bekliyor inşallah hep destekçiniz bilmiyorum...Gelir anlatırsın biz de elimizden geldigince yardım ederiz

çok sevindim senin adına
hayat o kadar kısa ki hiçbir insan bir gününü bile boşa harcamamalı istemediği bir hayatı yaşamaya zorlanmamalı kendini buna mecbur hissetmemeli, prangalarından kurtuluyosun bundan sonraki hayatın masal tadında olsun inşallah

ay çok şükür..
vallahi sevindim senin adına...
çok üzülüyodum cidden senin için..
inşallah kararından döndürmezler seni..
baban ve amcan biraz sorun çıkaracağa benziyo ama geri adım atma sakın...
zaten varlığıyla seni mutsuz etmekten başka bi işe yaramıyodu eşin olacak hödük...
hayırlısı olsun hakkında..
nafaka fln isteme şansın varsa iste mutlaka...
sana çektirdiklerine saysın...
inşallah en kısa zamanda tamamen kurtulursun...
dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…