sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Deliriyorum şu kızlarının arkasında olmayan babalara.Sanki çok mutlu evliliği varda keyfinden ayrılıyo kızı.
Canım daha önceki konularını okumadım ama eminimki geçerli bi sebebin vardır. Hiç bir kadın (yada çoğu kadın) herşey yolundayken boşanmaz. Hakkında hayırlısı olsun Allah çocuklarını sana bağışlasın.inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur.

canım çok geçmiş olsun dıycem sana çok zor bi evre bende yasadım bunları ve boşanalaı 4 yıl oldu.çok baskılar gördüm aılemden onun aılesınden arkadaslarımdan bıle yanımda kımse yoktu kızımdan baska ben kararlı ve güçlü durunca herkes geri adım attı. eger doğru karar verdiğine eminsen güçlü ol kararlı durusunu bozma üstesinden geleceksin .allah yardımcın olsun.

bende seni merak ediyordum
mart ayı geldi geçmek üzere
Allah o kocanı ıslah etsin ne söyleyeyim ben
elimden duadan başka bişey gelmiyor
yaa bırak kalsın babasının evinde ne hali varsa görsün Allah da o babana göstersin daha çok
onun ne mal olduğunu.. zamanla inşallah düzelir herşey..
derhal devlet hastanelerine psikoloğa git bu arada.. bari kendin için bunu yap

çocukların ortadayken seninle cinsellik yaşanayan bir insanla evli kalma ne olursa olsun dönme ona

canım benim çok teşekkür ederim ,beni merak ettiğini biliyorum..ama o siteyi kullanmıyorum artık.. bana o yüzden ulaşamamışsındır..
sen dualarını esirgeme ,Rabbimm birimizden birininkini kabul eder inşallahh
inşallahh artık babamm kolumdan tutuptaa "yürü" desinn ,kendi elleriylee boşatsınn Rabbimden tek isteğim bu

çocukların ortadayken seninle cinsellik yaşanayan bir insanla evli kalma ne olursa olsun dönme ona

inanki onunn bırrakın teni tenime değsinn aynıı evde nefes almak bilee beni boğuyor, nefretimin boyutuu küçümsenecek gibi değil.. ama ortada 2 evladım va ve ben kendimi değil öncelikle onların psikolojılerını düşünmem lazım ve bu konuda elimden gelenin fazlasını yaptıgımı düşünüyorum.. bu konuda içim çok rahat.. yavrularım ilerde bana karşıı bir sitem içinde olacaklarını düşünmüyorum keza ben değill babası onları istemiyor,duramıyor yanımızda.. ve en guzelıde bu ,çocuklarımınn böylee saglıksızz bir ortamda gelişmelerini büyümleerini istemıyorum.. ben hem anne hemde baba olurumm Allah'ımın izniylee

tahmin ettim kullanmadığını siteyi canım
dualarım seninle inşallah baban seni kolundan çekip götürür
ve boşatır...

Konunu takip ediyorum birkaç gündür. Sebebi senin yaşadıklarınla annemin yaşadıkları çok benziyor. Baştan beri boşanmayacağını biliyordum. Ben şimdi babamdan nefret ediyorum ilgisizliği, cimriliği ve bencilliği yüzünden. Ama annemden de nefret ediyorum. O da senin gibi sinir krizleri geçiriyor, bağırıp çağırıyor, sadece kendini düşünüyor. Sen kendine zarar vermeyi düşünürken çocuğunu niye düşünmüyorsun? En çok neye kızıyorum biliyor musun? Böyle insanların çocuk sahibi olmasına, kendi dertleri yüzünden çocuklarını hırpalamasına, düşüncesizliklerine. Siz birbirinize bağırıp durunca çocuklarınız ne kadar üzülüyor biliyor musun? Emin ol o çocuklar bunların hiçbirini unutmayacak.çünkü çocuk da olsa mutsuz olduğu etkilendiği olaylar aklına kazınır. Ben 24 yaşındayım şimdi ama çocukluğum dün gibi aklımda. Ama şu saatten sonra annemle babamın boşanmasını istemem. Çünkü Allah nasip eder de evlenirsem düğünümde anne babamı birlikte görmek isterim. Boşanmış bir çiftin çocuğu olarak anılmak istemem. Ama ikisine de hakkımı helal etmiyorum.

Köye gitmen şu açıdan iyi olur,kayınvalidenler durumunuzu görürler.
Hem size bakmak zorunda kalırlar ve onları yıldırmış olursun.
Onlar da bu işin böyle gitmeyeceğini anlamış olurlar.Bir çözüm bulmak gerektiğini idrak ederler.
Bu şekilde devam ederseniz eşin ve ailesi bu düzende rahat ve memnun olurlar.

Veya eşin geldiği zaman hayır demeyi öğrenmelisin.İstediği olmayınca gelmesi için sebep kalmaz.
Dolayısıyla evli kalmanız için de sebep kalmaz.

Meleknaz ablaya katılıyorum bende açıkçası
bunları da yapabilirsin
bak bilmiyorum çocukların okula başlamadan
yapabileceğin herşeyi yapmak zorundasın
sonra çocukların okulu burda biyere gidemem v.s. gibi durumlara düşersin..

babam hala eşimin arkasında destekçi.. bunu nerden mi anladım..
dün bana yaptırdıgı muskayı babama gösterdım..
bunda bişe yok dedii
yaktı sobaya atttı
o köydee kafayı yemişş ölecee yatıyorrr ,işe gitmiyorr dedi..
götürmedikleri hacı -hoca kalmamışş tabrii caizseee bir haller olmuşş bu adama
Allah'a havale etmiştim...
.............
babam köye gitmemi söyledii
asla dedim..
konu ölece kapandı..ısrar dahi edemezz
artık eskii hale yok karşısında,farkında bunun.. ve yaptıgı hatanınn (bizi evlendirerek) öle bir farkındaki..
ama kendınıı muhtarlıga öle bir kaptırmışki etrafını ne olup bittiğini görmüyor,perde inmiş gibi resmen..
.............
başka bir baba olcakk
damadı eve ugramıcak 2 aydırr
kızıını bir dakika tutmazz
........
artık aramıyordaa,bişeyiniz eksikmi diyee
aramasın zatenn ,sesini bile duymaya tahammülüm yok ama evlatlarına bakmak zorundaa
nasıl edıcem ne yapıcam hıc bılmıyorum

kızlar benii kimse yanlış anlamasın
ben bu muskanın fotosunu çekip yazıcıdan çıkarmıştım,babama vermeden önce..
aranızdaa bu muskanın ne anlama geldiğini anlayabilecekk ya daa sorabilecekginiz birileri varmı...
ne anlama gelıyorrr bu muskaaa
bana ayetel kürsi yazıyor içince dedii,yastıgının altına koy yat deddıı
bende hayır dedımm,yatmadımm..çok ısrar etmişti ve üstünedee okunmuş su içirdi zorlaa kafama dikti.. hepsini babama dedim..
ne var bunda diyip konuyu kapatıyor..
muskanın orjinalinidee yaktıı ..
ama bendee yazıcıdan cıktısı var.. belki yardımcı olabilirsinizz
...........
diyeceksinizz şimdii öğrensen ne gececek eline..
ama öğrenmeyi cok isitoyum en dogak hakkım bu..
.......
ne eşimee söylerim ne de kayınbabama
biliyorum inkar edeceklerr ..benim adım cıkacakk
gelinn kafayı yedii muskalarla bozdu kafayıı ,iftira atıyorr bize diye..
herseyı beklerım bunlardan cunku..

Bilmiyorum boş işlerle uğraşmaktan vazgec, ayetel kürsi ise ne olacak, büyüyse ne olacak. Al abdestini oku duanı gec git.

İş sevişmeye gelince domuz gibi olan adamın bir nanesi yoktur kimse merak etmesin. Sen de bulaşma, otur evlatlarının başında.

yinemi ayrılmaya çalışıyorsun bilmiyorum

sen zaten eşini istemiyordun şimdi oda gelecek durumda değilmiş..

boşansan sanki sana nafaka mı verecekti çocuklarına yine bakmayacaktı

şuanda bence rahat olmalısın evinde tek başına çocuklarınla otur ..yok gel yok git diye çağırma

ya birde yanlış anlamada hani sen istemezken nasıl seninle yatıyor yani o zaman geldiğinde hemen çocukların yanında dur

onların yanında yapacak değil ya ne bileyim in annene yoksa tecavüz mü ediyor

ayyy bilmiyorum hakketten sıktın ama ya
ne kadar cesaretsiz bir insansın allah aşkına
o kadar ayrılmaya calsıtın bıseyler yaptın
sımdı soyleyebılecegın tek sey korkuyorummu

cok ozur dılerımde senı kım nerede gorsunde laf atsın bacım ya
koca karı muhabbetlerı yapıyorsun gene

tamam haklısınızz özür dilerim..
sıktım hepinizi kusura bakmayın..
herşey içinn sağolunn ,tüm yardımlarınız ,yorumlarınız,mesajlarınız içinn tek tekk sagolun
....

Boşandıktan sonra kötü bir durum yaşamaktan mı korkuyorsun? Şuanki halinden daha kötü ne olabilir? Tecavüze bile uğruyorsun sürekli daha kötü ne olacağını düşünülyorsun?

bilmiyorum bence şu durum sana Allahın nimeti

adam gelmiyor eve bırak ilgilenme gelmesin eger istemiyorsan gerçekten

sonra şimdilik ailen çalışmana izin vermez herhalde bırak onlar karşılasın onlarda zamanla görür belki vicdana gelirler

sanki yanında olduğunda çok mu birşey harcıyordu..arama şu adamı bosver

Allah istediğini ama öyle ama böyle verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…