sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

ayyyyyy sizin adınıza çok sevindim valla
uzun zamandır aklımdaydınız ama nickinizi hatırlayamadım
bugün konuyu okuyunca çok mutlu oldum
gözünüz aydınn

istedikleri kadar blöf yapsınlar acıtasyon yapsınlar takma dik dur canım
çekirgenin dediği gibi baban dilekçe parasını vermem derse haber ver muhakkak inş. halletmeye çalılşırız

şimdi birde işin abi tarafı var bide o carlayacak yengen o hödükün kardeşi yaaa
benim de yuvamı yıkıcan diyecek sakın bilmiyorm sakınnn heee
hadi bakalım görelim seni

nafaka konusunda çocuklarının hakkını söke söke al...

teyzemin eltisinin kocası manyaktı kadın bir gün delirdi aldı 2 kız çocuğunu onlarda seninkilerin yaşındaydı o zaman belki briaz daha büyük. iki çocuğuyla tek kuruş parasız gitti istanbula aynen dediğin gibi kapıcılık yaptı dikiş dikti ama okuttu çocukalrını şansıda yaver gitti çok yardım edeni oldu çocuklar burslu okudu hep çok iyi kadındı senden iyi olmasın. şimdi bir kızı tıp okuyor diğeri öğretmenlik. yani diyeceğim o ki azmin olduğu yerde zorluk yoktur. bilinmez o kadın nelr çekti ama bak evlatları nerelerde şimdi. sende yapabilirsin seni korkutmalarına izin verme sakın. bu arada gerçekten sevindim

Bilmiyorum senin adına çoooooook sevindim kardeşim ,eski konularını okumuştum .

Sana bir tavsiyem sakın ama sakın nafaka almamazlık yapma o çocuklarının hakkı ,mutlaka iste ,tabi sen de çalış,kazan ama o ayrı .

Oğullarınla çok mutlu olmanı diliyorum sen çok akıllı bir kadınsın unutma her sancılı gece kutlu bir sabaha gebedir .Bu sıkıntıların illa geçecek sadece sabır..

Canımmm kurtuldunnnnnnnn sonunda cok sukur allah senin için dualarımızı ve senin dualarını kabul etti.Senin konularını okuyunca sinirimden ölüyordum,KADIN OLARAK CEKTİKLERİNEDE cok üzülüyordum.Pislik adamdan kurtulcaksın bosanmayla inşallah.Evliligi bitirmek zor iş cocuklar olunca.Cocukların cok daha iyi sartlarda büyür...Senin psikolojin düzgün olunca cocuklarınla cok daha iyi ilgilenirsin.....Su an mesajı cok büyük bir mutlulukla yazıyorum.Senin adına cok sevindim.Düşündükçe bugune kadar yazdıklarını kurtuldunnnnnn bacımm.

Sizi tanimiyorum ama gurur duydummm ne guzel kararlisiniz insallah tum sikintili gunler geride kalacak dualarimiz sizinleeee ♥♥♥

Nafaka işine gelince cocukların için talep et bence.Kendin için isteme yüz göz olma.Sana veriyorum diye vermemezlik yapar birde.Cocuklar onunda cocukları vermek zorundaaaa

Allah hepinizdenn teker teker razı olsun
o kadar iyisiniz kii
yalnız değilim elhamdürillah
önce Rabbim ,sonraa SİZLERR

EN BÜYÜK DESTEKCİMSİNİZZZ..

.....
cok sagolun...
............
annem cıktı yukarı
baya konuşmuşlar,babam ağlamış hüngür hüngür
benı gardaşıma madara ettınızz ,kaderım nedır falan filann yakınmış ağlamışş , ,
annemdee göndermıyormusun benı demiş,sen bu yaştan sonra hıcbır yere göndermem,ben ölmedıgım süreceee bşanmam senden demiş
hepsi bana yapılan bir kopmloyduu
Rabbımın izniylee kanmadımm hiçbirinee
ve bugunkuu ağlama numarasına da ınanmıyorumm
annem bana sordu
bu kadar mı vicdansız oldun babana karsıı dedii
bende dedım ben 5 yıldır ağlıyorumm her gunumm cehennem gibiyken bana kımse vicdan göstermedı dedimm
........
annem de kıvırdıı açıkçası ama
dedim anne aşagı ınıyorsunn
bilmiyorumun kararı kesınmış,pazartesınıı beklıyormus diceksın dedım
.........

Son düzenleme:

Canım bu kadar kararlıyken neden pazartesiyi bekliyorsun?Kararlılıgını bence pazartesiyi beklemeden göstermelisin.Cok cektigini,evliliginin bitmesinin senin için önemini bu sekilde anlatabilirsin diye düşünüyorum.Pazartesiyi beklemen eşine sans tanıma olarak algılanabilir

Allah yolunu açık etsin inşallh. . Doğru bir karar verdin. . Sen iyi mutlu olacaksınki çocuklarınıda öyle yetiştireceksin. .
Dilerim bundan sonra evinizden sevgi eksik olmasın. .

Çocukların ve senin hakkında hayırlısını diliyorum.

Allah yolunu açık etsin.

Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insaAllah.
Ogullariniz ile birlikte sakin mutlu huzurlu bir gelecek nasip olsun insaAllah.
Zor günler sizi bekliyor.
Bosanma süreci ill aki yipratici olacaktir.
Ama rengarenk gökkusagi da siddetli yagmurdan sonra cikar :)

pazartesıyı beklememi amcam söyledı
tayin isteyecekmiş buralarda duramazzmış
dişini sık dedi pazartesıye kadar dedi..

yoksa bana kalsaa bugunden bıtseydı keşke
....

pazartesıyı beklememi amcam söyledı
tayin isteyecekmiş buralarda duramazzmış
dişini sık dedi pazartesıye kadar dedi..

yoksa bana kalsaa bugunden bıtseydı keşke
....

Konunu okuyunca cok mutlu oldum, dilerim biran evvel bu dangalaklardan kurtulursun ama bana seni oyalıyorlarmış gibi geldi. Babana da belki biraz elleme belki sakinleşir fln demiş olabilirler.

O yüzden net ve dik dur kararlı olduğunu anlasınlar.

Bir boşanma konusuna bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.

Hakkında hayırlısı olsun bilmiyorum...
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…